Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 727
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 285
Нагличък е и подъл. Как си измива ръцете в момичетата. Сякаш не е ясно, че тези изповеди се изискват от продукцията. Комеди подкастът го беше хранил яко и той и на тях им беше писал същото, че гледали различно предаване. Е кажете как да гласувам за Ети, че искам да спечели. Ми, няма да я дам на този.

СлаБе, на коя друга да го дадем, като никоя не го иска, освен Ети? Все някой трябва  да  се прежали/жертва. Ми иска го жената, ще умре за него. После, що плачели от сбъднати мечти.

# 286
Не съм фен на Валерия изобщо, но не мисля, че това, с което се отличава тя е , че е само красива. Даже тя никак не акцентира на това, гримове и тн..и това е последното, с което ме впечатлява. Това, с което за мен се отличи Валерия, е с каква лекота не и пука за хорското мнение на тази крехка възраст. Тонове книги са изписани по темата и тя е проблем на много хора...Мисля, че с това и качество ще я запомня най-вече. Не е послушното, красиво момиче, което стои на диванчето...Иначе съвсем не харесвам приспания и тон и грубост в изказванията понякога и много други неща, но да кажем за нея, че е само красива...не е вярно.
Щях да се съглася, но като си спомня, че първото ѝ голямо избухване беше, когато Мони ѝ каза, че е неподдържана. И като си спомня как се аргументира, хич не личеше, че не ѝ пука за хорското мнение. Нея цял свят я знае и харесва, че е естествена, а пък тръгнала някаква да ѝ говори.. Ако не ѝ пукаше, щеше просто да се надсмее над явната провокация, не да се върже и да крещи.

# 287
Скрит текст:
Благодаря за темата!
Много мило оформление!
Не чета Съзерцание, защото в писането е важно много да се каже с малко.
Понеже форматът ми тече между другото, тези писма не се бях заслушвала, какви са. Щерева или който е бил, е трябвало повече да се постарае, но и при липса на качества, толкова може.
Още нищо не е сигурно, призовавам феновете  на която и да е група да не се отчайват и да не съпреживяват толкова. Добрите уроци се учат по трудния начин.
Хаха, така си е, имам го този проблем, понякога се захласвам с думите, какво да се прави, пак ще кажа, че въздухът е виновен. Joy
И за другото те подкрепям, всеки ще излезе от това шоу с полезен опит, няма губещи.Sunglasses
Като човек, който се опива от речта си, трябва да умеете и да я владеете, за да не Ви владее тя.
Не мога да твърдя, кой как ще излезе от шоуто, моята вметка е пожелателна. Сравних стила, не сте Елена, но мисля, че Ви харесва да минавате за нея.

Много съм съгласна с коментара, че Елена не изпъкна със своите качества, а чрез другите. Минавайки през тях  с нейния не особено елегантен маниер, елегантно казано.
Много ми е интересно, как без да ме четеш, правиш такива глобални заключения?! Smiling ImpJoy
През цялото време повтарям, извадете доводите, а не личните нападки и дребнавото заяждане!!!
Харесвам Елена, защото харесвам скорпионското в нея. За радост или за съжаление нямаме много общо. Най-вече подкрепям любовта и възможността тя да се случи! Heart
Написала съм, че съм сравнила стиловете, следователно, прочела съм достатъчно, за да направя извод, който не се основава на разположението на звездите.
Разбира се, не става дума за някакви "глобални" заключения по фундаментални въпроси Simple Smile

Покрай разсъжденията за символичната победа на Елена,  се сетих за думите на Витгенщайн, че за да преодолееш нещо не е нужен интелект, а воля Simple Smile Може би тя трябваше да наблегне над това, което е по-силна.

# 288
Всеки усеща по различен начин нещата.
И първи хубавец да беше, самият факт, че разказа неща, които касаят негови приятелки, предполагам без тяхно разрешение, нивото му падна. Видяхме как постъпи с Елена. Добре, бил си отблъснат от нещо, ами - пращай я в къщи. Не карай това момиче да страда. Не харесвам такива мъже, това е едно от нещата, които винаги съм държала да знае синът ми - никога да не се държи като гадняр.
Много подходящ избор за ерген за такова предаване.
Искали с избраницата да бъдат новата светска двойка. Ще станат. Има и по-отблъскващи от тях, но могат да се влязат в надпреварата.

# 289
Хаха чета от час и двете теми и падам от смях.
Като казахте на коя да го дадем се сетих за стар бг филм. Една девойка ще я омъжват за някакъв, който не ѝ бил на сърце. И тя започнала наред да пита всички събрани шаферки и гостенки на сватбата "ти искаш ли го ма, ти искаш ли го.." и всички кимали отрицателно и тя
"ми като никоя не го ще, на мен за какво ми е?!" И избягала от сватбата. Joy Та и с наш Генчо тъй.
Не мога да си свърша къщната работа от висене във форума. Не мога да насмогна с четене.
Но ако наистина е бил предизвестен края на шоуто с В и Г и използваха така Елена ще ми остане горчив вкус в устата. Другият вариант е тя доброволно/да ѝ е платено да го е направила, но... толкова добра актриса да е.. защото емоциите и увлечението ѝ личаха...Ако пък така добре играе да сменя попрището и да става актриса.

# 290
  • софия
albaaа, на Ваня Щерева? Нека им и на двамата.👿
 Dimana-nova1,  на мен това видео ми е, като прощална песен. От него към нея.
 Tsugumi, а най-добре по малко и двете. Не е задължително всичко да е на максимума. А и него кой би определил какъв трябва да е за субект извън собственото си аз.

# 291
Викам я да видя какви ги бистрят съфорумците, толкова коментари и тук и в спойлерите😃 Ами заключението ми е, до психоза ни докараха тази година 😃 Всеки намира под някакъв вол телето, което иска да види в четвъртък. На мен понеже ми е почти все тая коя от двечките ще отведе Евгени към семейното щастие, нищо не ми изглежда категорично. Всичко е 50 на 50 и с отегчение ще чакам в сряда Мика да си замине. Същата досада са ми и срещите с родителите: какво да кажат на хората на пълнолетните си деца по повод на тоя абсурд…
Та да идва четвъртък и да го разсичат тоя възел най-сетне и да си отдъхнем.

# 292
До всички, които са убедени, че печели Валерия. Как ще коментирате тези писания на Елена, публикувани малко след финала есента? Отдолу има и коментари от нейни приятелки, "загатващи" такъв развой на събитията, плюс снимки на Елена в Пловдив (на не толкова комерсиални места).

# 293
@ristretto - Елена, няколко пъти спомена, че техните имат къща там. Присъствието й в Пловдив не е никакъв жокер, по тази причина. По-скоро, очевидците, които са я засякли с Генчо в Пловдив, казват повече. Едва ли си измислят. Те, обаче се появиха на по-късен етап с тези твърдения.

# 294
Може и с Елена да е Генчо. Може. Но това няма да му помогне особено. Момичето ще си вземе "петте пари"  мъдрост и ще осъзнае, че там нещата са непоправими.
На мен лично много ми хареса идеята Джизъса или както му беше името да е в ролята на Ергена. Галантен, с хубава усмивка, тръшка светските мадами, човек на изкуството.

# 295
До всички, които са убедени, че печели Валерия. Как ще коментирате тези писания на Елена, публикувани малко след финала есента? Отдолу има и коментари от нейни приятелки, "загатващи" такъв развой на събитията, плюс снимки на Елена в Пловдив (на не толкова комерсиални места).
Наистина, коментарите под поста са впечатляващи. Идете и четете!

# 296
Тоя пост на Елена е един от първите обсъждани след началото на предаването. Сериозно ли…
Елена е родом от Пловдив. Не знам вие как си ги представяте Пловдив-София. На час и малко път са. Не е никак необичайно човек 3-4-5 пъти в седмицата да е по работа в един от двата града, а вечер да си спи “у тях” в другия.
Поста на Елена е след края на снимките, наскоро писа, че е се е преместила в София.
Аз съм от тия дето лично познават очевидец видял Елена и Евгени заедно в Пловдив. Ама да претопляме манджи от преди 6 месеца….

# 297
Едно нещо, малко встрани от финала, но ми направи впечатление. По време на подкаста на Комеди Клуба, Ирина разкри, че една единствена гримьорка е гримирала 25 жени.
Е, може ли една жена да се грижи за грим в такава продукция?! Ако не друго, поне тази мистерия защо гримът беше потресаващ е разкрита. Горката жена, ако чете да знае, че й съчувствам.🌹

# 298
Скрит текст:
Благодаря за темата!
Много мило оформление!
Не чета Съзерцание, защото в писането е важно много да се каже с малко.
Понеже форматът ми тече между другото, тези писма не се бях заслушвала, какви са. Щерева или който е бил, е трябвало повече да се постарае, но и при липса на качества, толкова може.
Още нищо не е сигурно, призовавам феновете  на която и да е група да не се отчайват и да не съпреживяват толкова. Добрите уроци се учат по трудния начин.
Хаха, така си е, имам го този проблем, понякога се захласвам с думите, какво да се прави, пак ще кажа, че въздухът е виновен. Joy
И за другото те подкрепям, всеки ще излезе от това шоу с полезен опит, няма губещи.Sunglasses
Като човек, който се опива от речта си, трябва да умеете и да я владеете, за да не Ви владее тя.
Не мога да твърдя, кой как ще излезе от шоуто, моята вметка е пожелателна. Сравних стила, не сте Елена, но мисля, че Ви харесва да минавате за нея.

Много съм съгласна с коментара, че Елена не изпъкна със своите качества, а чрез другите. Минавайки през тях  с нейния не особено елегантен маниер, елегантно казано.
Много ми е интересно, как без да ме четеш, правиш такива глобални заключения?! Smiling ImpJoy
През цялото време повтарям, извадете доводите, а не личните нападки и дребнавото заяждане!!!
Харесвам Елена, защото харесвам скорпионското в нея. За радост или за съжаление нямаме много общо. Най-вече подкрепям любовта и възможността тя да се случи! Heart
Написала съм, че съм сравнила стиловете, следователно, прочела съм достатъчно, за да направя извод, който не се основава на разположението на звездите.
Разбира се, не става дума за някакви "глобални" заключения по фундаментални въпроси Simple Smile

Покрай разсъжденията за символичната победа на Елена,  се сетих за думите на Витгенщайн, че за да преодолееш нещо не е нужен интелект, а воля Simple Smile Може би тя трябваше да наблегне над това, което е по-силна.

Вече се възгордях, щом съм стигнала да ми сравняват стила, явно съм станала класик.Joy

# 299
  • Варна
Тоя пост на Елена е един от първите обсъждани след началото на предаването. Сериозно ли…
Елена е родом от Пловдив. Не знам вие как си ги представяте Пловдив-София. На час и малко път са. Не е никак необичайно човек 3-4-5 пъти в седмицата да е по работа в един от двата града, а вечер да си спи “у тях” в другия.
Поста на Елена е след края на снимките, наскоро писа, че е се е преместила в София.
Аз съм от тия дето лично познават очевидец видял Елена и Евгени заедно в Пловдив. Ама да претопляме манджи от преди 6 месеца….

Аз само да попитам (тази любима българска фраза) те имат ли право да се показват на публични места заедно преди финала на предаването? Ако Елена е спечелила, да разбирам ли, че може Валерия да е изпаднала в нервна криза и да са й давали успокоителни, макар че някак не ми се вярва да се докара дотам чак, но и не го изключвам напълно. Разбира се с уговорката, че тези слухове за успокоителните са верни.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:18 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт