Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 093
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 660
И започва в 20.00 часа. Че аз не знаех и щях да гледам  от 21.00 часа Grinning

# 661
  • София
Валерия ще сготви веган ордьоври, Елена ще служебното лице с речите, Милица ще посрещне гостите с един кючек, докато Джия пее, а Габисавет ще забавляват гостите с лек и ненатрапчив хумор. Булката ще е одобрена, прономеривана и подпечатана от мамата на Генчо. За него мома от имението няма. Тя трябва да е скромна и нахакана, красива и незабележителна, че да не го засенчва, добродетелна и разкрепостена, девствена и опитна, послушна и със собствено мнение. Демек, нема такова животно.

# 662
Добро утро на всички!
Идвам да изразя искреното си възмущение от потребители във Фейсбук, които под последните рекламни спотове за "Ергенът", ходят и обиждат майката на Елена. Разбирам, че хора всякакви ама всяко нещо си има граници! Няма значение даже, че е за Елена, същото би било валидно и за майката на Мика, Валерия и всяка майка на останалите 25 участнички. И най-трагичното е, че идват от други жени тези коментари.
Спрете се, моля!

# 663
  • София
Никога не съм одобрявала хейт в личните профили, по родителите - още по-малко. За съжаление Интернет е пълен с идиоти, които търсят къде да си избият простащината.

# 664
  • София
Продължавам да чета, но не гледам. Но, щом тук ВалиЕлинската война тече с епични атаки и опълчения, явно сценаристите не са съвсем нефелни.
Включвам се само за да обадя лично впечатление, че тази година конспиративните теории из жълтите медии (онлайн вкл.) май са верни. Не пазя вече сейвнатите линкове (щях да ги споделя), но бая отдавна (поне преди месец) прочетох, че в ХЧ финалът е с Виолета и Станислав и печели той. За победата на Благо Г. конспирацията твърдеше, че бил забелязан някъде си след реалния край на формата и, че общо (хонорар и печалба) взимал почти половин милион. Е, спечели и той (да са живи и здрави съпругите му, ще се облажат). След първите му няколко (от поредните Sunglasses победи като "самотник", вярвах, че може да е той - нали и всичкия Господ е върху него.
Остава да проверим дали в Един за друг печели двойката с адреналинката (въпреки, че други водят с разлика) и тук - ама тук има нюанси: не само кой печели, ами дали на концерта в Пд той не е с неспечелилата.
Извод за медиите: онези от жълто-кафявите, които отделят по някой лев за шпионите си (или за купуване на информация - както се прави извън БГ), трупат плюсове - поне за кредит на доверие за следващите сезони на родните ТВ зрелища. (Е, не успяват с хвърлянето на боб в политиката, Каскетските войни, ама там не иде до трупане на потребителски активи, а до потребяването на дадените им парички...)
А какво значат тук един ерген и няколко моми, сигурно ще се разбере чак след сядането на зрителите на пловдивския концерт на Евгени.

# 665
И аз виждам навсякъде този кастинг за новия сезон, но в същото време никаква информация кой е новият ерген, не, че съм се запътила, обаче за едно момиче уж търсещо любовта, не е ли водещото именно това - да знае за кого ще се бори?! 😀

# 666
Спойлер от Розмари.

Логиката ми казва Мика, а усещането Елена (ще си ходи)

# 667
Извън човешката простащина, къщата, където е битувал Евгени е доста яка. По-хубава от имението на дори, което на мен ми се вижда малко старомодно, но няма значение.
Сега се замислих, че има един единствен ерген, който би вдигнало рейтинга в космоса. И това е Рачков. Това би пръснало ефира. Смятам, че Тушев може да си го позволи ако се разбере с Халваджиян.
Това би било най-гледаното шоу евър, според мен.

# 668
Оставете тези рози, приемете този нарцис от мен Joy
Скрит текст:

но в същото време никаква информация кой е новият ерген
Предлагам малък тошко!

# 669
Рачков е около 50 годишен… Многократно беше коментирано, че ергена се одобрява от праводържателите в САЩ по критерии за възраст и външен вид.
Многократно се писа и се прие и тука единодушно хейта към трети лица, свързани с участничките, да се преустанови. Не знам защо трябва се пише тук тези във фейсбук да спрат. Там е друга трибуна, тука сме се договорили вече Simple Smile

# 670
Добро утро на всички!
Идвам да изразя искреното си възмущение от потребители във Фейсбук, които под последните рекламни спотове за "Ергенът", ходят и обиждат майката на Елена. Разбирам, че хора всякакви ама всяко нещо си има граници! Няма значение даже, че е за Елена, същото би било валидно и за майката на Мика, Валерия и всяка майка на останалите 25 участнички. И най-трагичното е, че идват от други жени тези коментари.
Спрете се, моля!
Защо го пишеш тук?!! Ние даже я защитихме. Пиши на потребителките във Фейсбук.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 10:46 от Alucard

# 671

но в същото време никаква информация кой е новият ерген
Предлагам малък тошко!

Той си мина по реда, "Бивш милионер търси жена" или както там се казваше, втори сезон на "Милионер търси жена" с вече покойния 100- те манекенки.

И Рачков не ми се гледа, айде няма нужда да гледам как 50+ си разменят лиги, брр.

# 672
Защото съм решила да го пиша тук, а и във Фейсбук коментарите им ще изчезнат, всички четат навсякъде. Какъв е проблемът?!
Защо го пишеш тук?!! Ние даже я защитихме. Пиши на потребителските във Фейсбук.

# 673
Все си мисля, че Рачков не би се навил да участва, има си достатъчно ангажименти и пари, че да се излага.
Иначе, интересно ми е кой ще изберат за Ерген. Предполагам някой пак като Евгени, за когото не бяхме чували, живее в чужбина, ама няма да му дойде никак зле още малко слава и пари.

# 674
Извън човешката простащина, къщата, където е битувал Евгени е доста яка. По-хубава от имението на дори, което на мен ми се вижда малко старомодно, но няма значение.
Сега се замислих, че има един единствен ерген, който би вдигнало рейтинга в космоса. И това е Рачков. Това би пръснало ефира. Смятам, че Тушев може да си го позволи ако се разбере с Халваджиян.
Това би било най-гледаното шоу евър, според мен.
Това го повтарям от началото на сезона. 😁

Общи условия

Активация на акаунт