Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 292
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 515
Тета ,какво хоби ,ти изобщо слуша ли като каза,че излиза и тръгва по нощите за някое куче? Това на мен ми е доста извън рамките на нормално "хоби"

Нормално хоби ми е.

На Гената професията пък каква му е ..дъл не свирука до късни доби?

Разликата каква е?

# 1 516
Защо да е странно, че не се е влюбвала? Може да не брои ученическите трепети. Не всяка се влюбва във всеки. На някои цедката не е широка и е видно, че има други страсти, които я занимават.

Е, защо сега директно в другата крайност отиваме с влюбването във всеки? Smiley

И да, странно е.... Ако досега не се е влюбвала (а тя е била влюбена; ако не ме лъже паметта, беше споменала за една сериозна връзка преди формата), егасимус и високите критерии има това момиче! Smiley
[/quote]

И същевременно ниски, защото Евгени и тя участват в предаване с още 24 жени, а той мляска наред. Дава внимание, после го отнема и наказва, ако нещо не му допадне.

За мен историята на Валерия, че не е била влюбена преди, е поза. Изпусна се повече от веднъж за момчета, свекърва, връзки и срещи. На 24 години, ако приемем, че има кариера в модния бранш, все по 1 склонен да обича кучета и да е веган,  ще среща на година.

# 1 517
  • София
Нали беше имала една връзка Валерия? Без да е била влюбена ли е била? Сега, ясно е, че трябва да се омае Евгени, ама само да не трябва да вади накрая и бял чаршаф с петно за доказателство на всеки.

# 1 518
Валерия печели.

Елена я настаняват в хипи комуна да си лекува нервите, но тя бяга в Берлин и се отдава на разгул. Умира на 101 години, обвита в кълбета марихуана, снимката на Генчо я носи като медальон до кръглата си татуировка.

Родителите на Мика вдигат невиждано парти с роднини и приятели, че дъщеря им се е отървала. На партито има и поп, който ръси момите и ергенките със светена вода, да не им влиза дявола в ума и сърцето и да се запишат за кастинг за Ергенът 3. Мика вече е забравила за какво е партито, но се кефи. Джъмборе в нейна чест е.

Първата работа на Валерия като кацне в България е да запраши към 33 да отпразнува, че е най на Най-а. Там я чакат Джия и Айлин в море от салфетки. Къде четири сабахлем се сеща, че е забравила Генчо и Светла на летището, а кучетата не са нахранени. Заминава за Плевен с убеждението, че Генчо ще я последва, защото тя е най на Най-а. Не познава. Светла и Танко натоварват Гената в семейната кола и го карат на Пловдив обидени.

След години Гената отива да дири Валето, но тя вече съвсем е в образа на Бриджит Бардо и освен кучета е взела да гледа и мечки. Генчо не ѝ е в плановете.

Светла и Танко се примиряват с бившата на Генчо и детето ѝ. Все още се надяват Генчо да им даде внуци с правилните имена.

Прокуратурата се самосезира за извращения спрямо драгия зрител в риалитито и арестуват Ваня Щерева за садизъм. Естествено, нищо не произлиза от това, и на процеса се доказва, че всичко е било много деликатно, мило и естествено, а Ваня даже няма нищо общо, била е просто зрител.
Страхотен преразказ Sweat Smile ,не мога да спра да се смея .

# 1 519
Боже, ама майката на Гената пред рев в промото, че Валерия не е послушна снаха. Joy
Леле, голяма грешка да участва в Ергенът. Сега всяка жена с акъл ще бяга от него само като знае какво свекървище я чака.

# 1 520
Ами да, не се е влюбвала и какво?  Може да се е записала наистина с тази цел, колкото и пословично да плюем как винаги са за слава и последователи, и всичко е пиар. Искала го е, изживяла го е и най- важното - май хем се влюби, хем спечели, победителка си е отвсякъде. Елена заслужава абсолютно същото, просто не с този субект.

# 1 521
Да сА знАй, че мама одобрява момите. Трябваше да я сложат от самото начало тя да раздава розите.

# 1 522
Бащата изглежда благ и уравновесен човек, но майката ще ги посече с въпроси.

# 1 523
Да сА знАй, че мама одобрява момите. Трябваше да я сложат от самото начало тя да раздава розите.
Ти не давай идеи, че сценаристите четат Nerd

# 1 524
  • Разпиляна във въображението
Не се е чувствала така преди, както сега с Евгени.

# 1 525
Ами да, не се е влюбвала и какво?  Може да се е записала наистина с тази цел, колкото и пословично всички да плюем как винаги всички са за слава и последователи и всичко е пиар. Искала го е, изживяла го е и най- важното - май хем се влюби, хем спечели, победителка си е отвсякъде. Елена заслужава абсолютно същото, просто не с този субект.
Валката не ми изглежда много влюбчива. Влезнала е с цел да си популяризира каузата, но уви Генчо успя да я плени. За мен тя е искрена в чувствата си. Дано не се разочарова навън от Генчо. Елена хем постоянно изтъква колко е опитна, хем се омота в мрежите на Генчо. Желая й една любов за която не се налага да се бори,преследва и тн.

# 1 526
Защото е нарцис, също като сина.

Така, но на мен ми се иска да задълбаем... Simple Smile

Според мен са й подали от последния разговор на Елена и Евгени репликата за имената и са я надъхали да го направи на въпрос. Може би с цел да стане сцена като с колието и Елена да влезе в обяснителен режим.
С остър тон ми се струва, че ергенската майка влиза на момите, но след като бях от тези, дето апелирахме да не задълбаваме по майките, засега няма да коментирам повече промото.
Иначе все си мисля, че майката на Евгени, работейки предимно с жени и за жени, знае как да се държи, но да видим.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 14:27 от Mama xxl

# 1 527
Аз не харесвам Валерия с крясъците и и настояването да бъде специална от самото начало. Беше ми и все още ми е супер смешна, къде се е набутала, какви изисквания има. Не харесвам крайности (освен ако не са моите, хаха Grinning Grinning ), не бих си взела партньор веган и не знам дали бих спала с кучета. Обаче тук много се подразних колко се доизкриви цялото и съществуване - и даже не говоря за глупостите с пинчера, вените и шкембето, а елементарни заяждания от сорта на "с какво си храни кучетата", "обсебена е от кучкарника си", човекомразка" и култовото "няма да създаде семейство". Ниски топки са това, толкова ниски, че ми дожаля за нея.
В крайна сметка, ако съдя по темата, хората, които имат някаква кауза и не отстъпват от нея, поже мама, любимият или обществото така са им наредили, са неспособни на любов, грижа и обвързаване. Супер.

И Елена има очевидни обсесии, но към какво? Дано, ако го спечели тоя пуст ерген, се освести малко, че в обсесиите на Валерия поне нещо градивно има, а в Еленините - нула.

Според мен накрая ще се окаже, че въпросът на свекървата е с шеговит характер, по средата на разговора, с подходящ конекст. Кой нормален човек влиза така в разговор, камо ли първи такъв?!

# 1 528
Според мен въпросът за името е извън контекст и с цел елементарна "сензационност" заради шоуто.
Всичките им провокации са като буря в чаша вода

# 1 529
  • Street of Dreams

Всички знаем, че с навлизането в пубертета, децата се опълчват на родителите си (биологичното обяснение е, че е за да няма кръвосмешение). Та Генчо ми се струва тъкмо достигнал тази зрялост. Предположение - ще й се опълчи, но няма да спре да гледа жена си през очите на майка си и ще живее в конфликт и с двете и със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт