Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 582
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 665
Моят план е да си сложа нанайсет вида сирена, чаша вино и да се наместя удобно на диваня. Да честитя на Вал наградата, да стисна ръката на Ети, че успя да ми задържи погледа до края. Да посипвам с големия черпак на съкровището и пазителката му и да се позабавлявам тук.
 Като гледам фен базата на Валето какви отбрани ергенки са и от двата сезона...ей за това вече, наистина и завиждам. Обрала е каймака. 😀
Александра също я подкрепя. За протокола. Тя е нещо като митично лице тук във форума или бъркам? 😁

# 1 666
  • софия
Моят план е да си сложа нанайсет вида сирена, чаша вино и да се наместя удобно на диваня. Да честитя на Вал наградата, да стисна ръката на Ети, че успя да ми задържи погледа до края. Да посипвам с големия черпак на съкровището и пазителката му и да се позабавлявам тук.
 Като гледам фен базата на Валето какви отбрани ергенки са и от двата сезона...ей за това вече, наистина и завиждам. Обрала е каймака. 😀
Александра също я подкрепя. За протокола. Тя е нещо като митично лице тук във форума или бъркам? 😁
А, не знам.  Аз от този сезон се вихря. Сашето и то с много вакуум в междушието. Колко да е митична.😀

# 1 667
  • София
Не го виждам вчерашния епизод там.

# 1 668
  • Разпиляна във въображението
Тя не си ли променяше мнението по време на предаването? Аз на подкрепата на бивши участнички много-много не вярвам. Гледат сега да се присламчат към евентуалната победителка.

# 1 669
  • софия
Тя не си ли променяше мнението по време на предаването? Аз на подкрепата на бивши участнички много-много не вярвам. Гледат сега да се присламчат към евентуалната победителка.
И да се отъркат в новите, че да блеснат малко в отразена светлина.

# 1 670
Аз пък вече за нищо не се тревожа! Sunglasses
Дори моето момиче да не победи, пак се радвам искрено за него, защото изпита една безрезервна любов, малко са смелите, които могат да си го позволят...Heart
Кой кого лъже, ще се разбере в реалния живот, или в петък...Smiling Imp
Спокойно си чакам финала, но с помощта на един истински класик, който не съм аз.Joy

Достига се до съд и той, в състав
от мисли, все живеещи в сърцето,
отсъжда кой е крив и кой е прав,
издавайки решение, с което:
очите взимат зримия покров,
сърцето — съкровената любов.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 17:52 от Съзерцание

# 1 671
В петък е и партито за края на сезона. Там ще се съберат всички.

# 1 672
Не го виждам вчерашния епизод там.
Епизода е това ,но датата е сбъркана отдолу .

# 1 673
  • софия
Аз пък вече за нищо не се тревожа! Sunglasses
Дори моето момиче да не победи, пак се радвам искрено за него, защото изпита една безрезервна любов, малко са смелите, които могат да си го позволят...Heart
Кой кого лъже, ще се разбере в реалния живот, или в петък...Smiling Imp
Спокойно си чакам финала, но с помощта на един истински класик, който не съм аз.Joy

Колко тематично. С него и ще завърши епизодът.

# 1 674
На повечето от вас явно не ви се е случвало някой да ви ходи по петите и да ви сваля звезди, да ви задушава с обич и постоянно да ви обяснява колко сте невероятни, велики и друг на света втори няма като вас. Това е ужасно просто! Тегаво и плашещо, досадно и фалшиво, защото никоя нормална любов не се държи така. И толкова си личи, че е преиграване, че ти иде да го кажеш на човека директно, та да му подейства като студен душ, та дано най-накрая престане тоя цирк, ама пусто като някои хора са по-възпитани и си го причиняват това търпение, защото не са свикнали на грубост, търпят до последно. Но в един момент просто трябва да се отървеш от такова преследване, защото това си е тормоз. И ако се обвържете с такъв човек, при всеки опит да поемете самостоятелно глътката въздух, която ви се полага като отделна личност, ще следват драми, сълзи, ултиматуми, а понякога и заплахи.
Милица как я отсреля. Без драми и колебание. Но на Геня му е кеф да слуша, че е най-красивото и умно момче на планетата.

# 1 675
  • софия
Само да подсетя, че довечера се одиванчваме от 20:00

# 1 676

В стомаха пеперуди да трептят,
напук на някакъв си глад.

Само да не се стигне после до друг един класик Grinning

Стоях с един мъж

и съзерцавах залеза красив.

Тежеше въздухът

от шепота на летните ухания.

И палав вятър

фучеше като във ловджийски рог,

издут от небесата, тлеещи на запад.

Преливаше палитрата безбрежна

от пурпур, аметист и злато.

Като очите на троянската Елена

бе синевата синя.

Когато е седяла тя,

отправяйки безбрежен взор

от някоя висока кула в Илион

към елинските шатри долу в здрачината.

А той,

мъжът, стоящ до мен, се цъклеше

като животно — тъпо, скудоумно.

И рече,

„Хей,

залеза красив

не напомня ли ти с нещо

на резен

от полусурово говеждо, метнато на скара?“

# 1 677
Милица си е очевидно леко перко, освен това е и доста, как да кажа, глупавичка. Тя щеше да направи епични драми. Елена само скандали спретна. И обра с желание товара от тоя спектакъл, който ще понесе накрая.

# 1 678
  • Разпиляна във въображението
И да бъде любов! Най-важното!

# 1 679
  • Leeds, UK
Само да подсетя, че довечера се одиванчваме от 20:00
Аз даже и ще съ опиянча! 😁 И ще ядем вредна храна😁

Общи условия

Активация на акаунт