Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 86

• 71 399
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Ако компютър им прави заявките няма да се учудя на тези дупки ...

# 676
  • Deutschland
И в Австрия липсват Soft flowers. Все в някой момент ще има, но..

# 677
И в Австрия липсват Soft flowers. Все в някой момент ще има, но..
Аз си го бях взела миналата година. Сега още го ползвам. Днес наистина нямаше никакъв, а  преди летния сезон беше пълно с различни видове дезодоранти на Балеа. Днес си взех дневния крем за лице с ниацинамид.

# 678
Хубав е пилингът с морски соли. НО!!!
Огромно Но!
Това си е с истинска Морска Сол от Мъртво море. Ако се бръснете или имате някъде раничка, сипвате й сол. Буквално.
Така съм пищяла под душа. Болка голяма.
Минавам да похваля пилинг олиото на Балеа с био бадем и морски соли
Уникално е

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 11:46 от HappyRSmile

# 679
Аз се епилирам с епилатор от години и за ексфолиране купувах какви ли не скрабове. В момента имам няколко на Nature of Agiva и няколко на Organic shop.
Обаче няма по-добро от скраба с утайка от кафе и зехтин. Много съм доволна и си правя често, забелязвам и че спря да се запушва канала, но за всеки случай винаги имам прахчета.

# 680
Скраб със зехтин и утайка може ли да се ползва и за лице?
Момчето гледал тикток с някаква помада за коса. Дали според вас не в вакса с ново име, че да знам какво да търся по магазините?

# 681
Майката на ММ използва скраб от кафе и зехтин за лицето си, аз не съм. Каза, че не е груба и е доволна.

# 682
  • София
А как правите този скраб?

# 683
Със смляно кафе и зехтин.Смесват се в желана консистенция, може да се сложи някакво етерично масло за аромат.Аз си правя с кокосово масло, кафява захар.

# 684
  • София
Наистина много внимавайте с кафето, защото запушва каналите, а тези прахчета за отпушване разяждат сифона. Ние така наводнихме съседите под нас.

# 685
Наистина много внимавайте с кафето, защото запушва каналите, а тези прахчета за отпушване разяждат сифона. Ние така наводнихме съседите под нас.

И аз пострадах, разядена е тръбата и сифона и ми избива вода в банята
Даже не знам как може голяма тръба да се разяде от такова прахче и къде точно е пукната
Трябва да се кръти и още не сме започнали Sad

# 686
Оле майко, това завинаги ме отказва от пилинга с кафе ...

# 687
  • София
А, кафето може да се ползва, но после отпушвайте с гел, не с прах.

# 688
Да, това с кафето е така. Наистина трябва много да се внимава, аз за това не го изпозлвам и винаги го избягвам.
Чудех се дали и другите скрабове могат да предизвикат подобни случки, в момента ползвам скраб на Дав и много ми харесва, почиства добре и се отмива лесно.

# 689
Аз смесвам 3 супени лъжици утайка и 2 зехтин, стига ми за цялото тяло.

Общи условия

Активация на акаунт