Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 951
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Сещам се историята,  не е Ондин, но не помня чия.
"Съседът в хола по слипове. Ти защо си у нас? А ти защо си у нас?"
Черна станция? Не се сърди човече?
Моя е историята със съседа по слипове. Blush

Phloxx, и аз съм от рано пристигащите на ново място или среща. Но съм имала случаи така да се замотая, че да пристигна на кантар. Обикновено и аз сядам да пия кафе, пуша или обикалям близки магазини.

# 421
Наскоро ми се случи телефона да блокира. Никоя иконка не се активираше, екрана никак не реагираше. В един момент, не помня как разбрах, че някога съм си направила екранна снимка на началния екран и не знам как съм я отворила. И вместо иконите на началния екран съм опитвала да активирам иконите на снимката. Тъкмо вече се бях притеснила, че телефонът се е развалил.

В едно пространство под плота имам стойка с кошници и в тях си слагам картофите, лука, чесъна. От около 18г. пред тази стойка на около 20 см. разстояние е кофата за боклук. Малка и с педалче. По неизвестни за мен причини последните месеци на няколко пъти тръгвах към кошницата да подреждам картофите, а вместо това натисках педалчето и освобождавах дясната си ръка от картофа, който държи.

И някак заклещих една купа в касеролката в която си топлехме вода за 3 в 1 например. Никак не помръдва купата и се чудя какво да направя. Ако има начин да я извадя без да я чупя моля подскажете. А ако трябва да я счупя как да го направя така, че да не се разхвърчат стъкла. Мисля си да я думна с чука за месо, но се страхувам някое малко стъкълце да не попадне в окото ми например. Само вие можете да помогнете. Не искам ММ да разбере за това.

# 422
  • European Union
Сложи външния съд в гореща вода, а вътрешния напълни с лед.

# 423
   Рори, не знам за касеролката, аз сигурно бих я думнала с чука и счупила съответно Simple Smile.

Първите два абзаца много ми напомниха на... мен. По този повод да попитам, така, деликатно, 72 в ника ти какво означава Simple Smile?

# 424
Благодаря за съветите. Като заспи ММ ще пробвам с лед и топло. Ако не стане - чука.

72 е наборът към който принадлежа.

# 425
Благодаря за съветите. Като заспи ММ ще пробвам с лед и топло. Ако не стане - чука.

72 е наборът към който принадлежа.

Моят съпруг току що раздели  два стъклени съда с гореща вода и лед. Успех!

# 426
  • I want it all and I want it now.
Ако ще чупиш с чука Grinningсложи очила.

# 427
И го увий с вестници или найлонов плик, да не хвърчат стъкла навсякъде.

# 428
Благодаря много! Нямаше да се сетя да увия чука, нито пък да сложа очила.

# 429
Увий касеролата и вътрешния съд, не чука.

# 430
  • I want it all and I want it now.
Съда го  увиваш с парцал и слагаш в плик.Като удариш с чука всички парченца ще останат в плика, а парцала омекотява удара и няма да се разпръснат.

# 431
  • Sofia
За малко щях да си напръскам косата с пронто за мебели,вместо лак 🤪

# 432
  • Sofia
Благодаря много! Нямаше да се сетя да увия чука, нито пък да сложа очила.
Ми,за тук си си.😉😁😅

# 433
  • София
Мунщината се предава и на поколенията. Бях за 4 дни сама на море, синът ми се обади 3 пъти, защото забравил, че ме няма. Маман се очаква да е постоянно на линия, но този път не.
Нахрани ли котарака, филмът свърши, купи ми еди-какво си... особено третия път искрено се смях.
Все пак веднъж звънна да пита как съм.

# 434
Мунщината се предава и на поколенията. Бях за 4 дни сама на море, синът ми се обади 3 пъти, защото забравил, че ме няма. Маман се очаква да е постоянно на линия, но този път не.
Нахрани ли котарака, филмът свърши, купи ми еди-какво си... особено третия път искрено се смях.
Все пак веднъж звънна да пита как съм.
А, като ти е чул гласа му е просветнало нещо и е замазал с "как си?" Sunglasses
Малкия син звъни с "кога се прибирате?" и "що не останете и утре?". Големия с "давай инструкции с какво да нахраня рибките, че тия сомове така са налазили уикенд храната, че другите не могат да се докопат!!!"
Малкия даже не беше видял, та батко му в последните три дни от нашата липса му беше звънял ежедневно да го подсеща, че и той беше на път...
Достойни наследници Close

ПП: големия си е вкъщи 1 седмица в годината (сумарно), малкия толкова не е

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 19:00 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт