Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
   Нещо ми се повреди единия крак, та вчера ходих на лекар. Не съм от болнавите и не бях много наясно с болничните порядки. Имах запазен час, изчаках първо опашката на регистратурата и платих една потребителска такса. После пред кабинета - там голямо чакане, защото за моя час имаше записани още двама, а не бяха минали и тези от преди половин час Simple Smile. Както и да е, дочаках. Тъкмо зинах да обяснявам, лекарят ми принтира един лист и ме прати на рентген. Той от другата страна на болницата. Чаках и там, но ме върнаха, не съм била минала през регистратурата... Цялата работа за още една потребителска такса. Ми да бяха казали отначало! Докуцуках обратно, пак чаках, после пред рентгена пак и пред кабинета пак. С две думи, преглеждането беше малко, обикалянето и чакането много. Накрая лекарят каза още отсега да си взема час за вторичния преглед. Пак на регистратурата, изчаках поредната опашка и казах датата. "Три и двайсет" - казва жената. Извадих пак портмонето, но нещо ме усъмни. "Чакайте малко, днес вече два пъти плащах, сега и за запазването на час ли?" "Не госпожо, питам три и двайсет удобно ли Ви е като час!"

# 496
Преди няколко години ходих на ортопед заради едното ми коляно. Той ме прегледа и ме прати на рентген в близката поликлиника. На рентгена трябваше да заема една много сложна позиция, за да ми направят снимката. Трябваше да се задържа приклекнала на един крак, което при болки в коляното е чудно преживяване. Като се върнах със снимката, се оказа, че са ми снимали другото коляно. На всичкото отгоре не беше и много евтина снимката. Почти щях да се разплача, накрая прегледът мина без рентгенова снимка, ортопедът си представяше как ми изглежда коляното отвътре.

# 497
А бе Пони, как така ще ти снимат другото коляно? Да не би лекарят да е имал лош ден и да я е гледал огледално снимката?
   (Извинявай, не ти е било смешно, но описанието на ситуацията много ме разсмя.)

Скрит текст:
Мен вчера на рентгена ме метнаха по гръб и така ме "заснеха". Сега ще мисля и аз правилното коляно ли са ми снимали. Иначе момиченцето от рентгена ме пита имам ли съмнения за бременност. На 51 съм Simple Smile , казах й, че в малко неща в този живот съм сигурна, но в това точно... Дори отсянка на съмнение нямам.

# 498
Пратиха снимката на някаква дискета или нещо такова, аз въобще не я видях. Явно лаборантката на рентгена се беше заблеяла нанякъде. Но толкова сложно беше да ме нагласи точно и да се задържа на един крак, че ми се ревеше направо. Сигурно за различни болежки и снимките се правят в различна позиция.

# 499
  • Sofia
Не се ли усети ти,че снимат не болният крак 🤔
Болният присвит,а на леглото здравият ли?
Така си представих ситуацията 😏

# 500
Въобще не бях на леглото, а права, на някаква стъпенка

# 501
Милата Poni69, мъчно ми стана, а не смешно
Мен като ме снимат ме питат кое, а и аз уточнявам и ги "дебна"

# 502
Е, аз го приемам на смях, нали все пак ми оправиха коляното.

# 503
Е, аз го приемам на смях, нали все пак ми оправиха коляното.

Кое коляно? Болното или здравото?

# 504
Е, мина ми болката, пък какво лекуваха не знам

# 505
Абе abadjieva80 😂😂😂

# 506
Пращат ми известие от ветиринарната клиника за годишна ваксинация на кучето, за която трябва и паспорта. Това добре ама не мога да го намеря тоя паспорт из къщи. Три дена рових из къщи, 3 пъти прегледах шкафа с документите, обърнах цялата къща, зад хладилника, зад пералнята. Накрай мъжа ми да премести де що имаше, включително и колата рових, няма го и това е. Полудях, понеже там е документа за чипа на кучето и за регистрация е общината. В отчаянието си взех да ровя из нета за ритуали за намиране на изгубени вещи. Изпълних следните: завързах носна кърпа за крака на стола, седнах и почнах да си говоря с домашния дух. Обърнах чаша и чиния наобратно върху масата. Попитах кучето, къде му е паспорта му. На последното вече  мъжа ми щеше да припадне от смях и ме обяви за луда. Препоръча да заведа кучето на логопед за да го научат да говори.
 Реших за последно за преровя из документите, и намерих паспорта надлежно прибран с всичкия други документи на кучето в една папка. Никой не може да ме убеди, че ритуалите не работят, макар че според мъжа ми толкоз съм и гледала. Хубавото беше, че намерих няколко нещица, които ми бяха изчезнали от полезрението последно време.

# 507
В една от темите се говори за ритуал с разтворена ножица, но ако кучето си каже е най-сигурно

# 508
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В една от темите се говори за ритуал с разтворена ножица, но ако кучето си каже е най-сигурно
  Е ако застанеш пред кучето с отворена ножица,може и да проговори...

# 509
  • при късмета
Вчера бяхме на гости. Окъсняхме и на прибиране се мятаме в такси. Да, ама е тъмно, а аз съм с очила за късогледство, които нося само като е тъмно, иначе се справям, не е голям диоптъра. Имам едни вкъщи и едни в колата. По едно време се усетих  че не виждам, най-спокойно си отворих жабката на колата докато пътуваме, ровя, не ги намирам и започвам да мрънкам на мъжа ми какъв е този хаус в жабката и къде са ми очилата. И двамата с шофьора бяха стъписани, горкия човек даже за хаоса взе да се оправдава. Рядко не сме с нашата кола

Общи условия

Активация на акаунт