Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 820
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Тези пиперливи истории ми напомниха и една моя - “Госпожо Петкова, опитвам да свърШа с Вас, ама не го вдигате!” Имейл до целия офис 😂😂😂 А историята е - редовно поръчващ клиент от турски произход; винаги звъня на куриерите, за да дойдат възможно най-късно в офиса, така че да подготвя всичко и да си получи желаните артикули на следващия ден. Два-три дни бях в отпуск, но той не успял да обясни на колегите как точно действам и изпратил възмутителен имейл, милият 😆 Искал с мен лично да говори по телефона. 😂

# 676
  • софия
Ама много е хубаво леглото. Ще бъде добре в къщата.

Скрит текст:
На нашето легло майка ми му казва самолетна площадка😁

# 677
Да ти е честито новото легло, ама... По-добре махни снимките.
Да не се намери някой зевзек да се избъзика с мъжа ти и да му ги прати: „Абе, тая твоята жена много удобно легло е купила“. И върви после доказвай, че нямаш сестра... Така де, любовник. Simple Smile

# 678
На това му се казва "без вина виновна" Какво толкова сте направили, купили сте си легло, след години спане на неудобен диван. Имаме такъв диван, понякога си го разпъваме в хола, гледаме телевизия и ако заспим там сутрин не мога да мръдна. Ами пратете му снимка по бельо на новото легло, без обяснение. Когато се прибере ще си плюе в пазвата от облекчение и ще се зарадва.  
Леглото изглежда добре, стаята е уютна и подредена, в крайна сметка не сте съборили носеща стена.

# 679
Чак пък да не приеме добре покупка на легло?!?!

# 680
  • Sofia
А защо е толкова високо?
Ракла ли е отдолу?

# 681
А защо е толкова високо?
Ракла ли е отдолу?
Станала е грешка, случва се. Не изглежда зле. Доколкото разбирам, проблем е самото закупуване на легло.
И по темата ММ купил сапун с някакви етерични масла. Влизам в банята мирише ми на урина. Гледам, душа. Оглеждам около тоалетната, изследвам четката 😀.
Всичко изглежда добре. За всеки случай минавам с белина. Продължава да мирише. За мой ужас същата миризма превзема и другата баня. Викам му в баните мирише на градска тоалетна и го гледам обвинително 😀. И той вика, "да не е от сапуна". Изхвърлих го, но леко се усеща.

# 682
Black_pearl_30, суперско ти е леглото. Хич не се измъчвай! Подкрепям мнението, да му пратиш съобщение, със снимка на леглото и  си кажи, че така хубаво не си спала от години.

# 683
Леглото ми се струва супер удобно. Чак ми се прииска да го пробвам. Simple Smile

# 684
  • France
Много ми харесва леглото и покривката. Ако ТМ е майстор може да измайстори дървени плитки шкафчета на колелца, високи колкото таблата. Хем няма да крадат от мястото, хем един път седнал на дивана няма да виждаш леглото, хем винаги е полезно да имаш библиотечка, хем с тези колелца можеш да ги местиш където ти скимне.

# 685
Да попитам на коя фирма е леглото, че много ми хареса, а ми предстои купуване на спалня.

# 686
Тук вероятно няма да стане заради прозорците (ще намали светлината), но:
Най-креативното скриване на легло, което съм виждала беше в гардероб! Тоест, секция от старите - на цялата "стена", заедно с двукрилен гардероб. А като разгърнеш дрехите, вместо в Нарния, влизаш в спалнята.
Много ми харесваше Heart Eyes

# 687
Момичето с леглото, мисля, че малко си се фиксирала в темата и имаш нужда да се разсееш с нещо.
Нали не вярваш, че мъжът ти ще каже "Предпочитам да те боли гърба и да не можеш да спиш, вместо..."
... вместо какво всъщност?

Мен миризмата на урина от последните постове ме подсети за нещо. Обичам да пия тоник. Обаче забелязах, че понякога ми мирише на котешка урина. Ту мирише, ту не мирише, мъжът ми нищо не усеща, реших че страдам от обонятелни халюцинации и спрях да го пия.
Оказа се, че от Швепс има нормален тоник с жълт етикет, и някакъв друг вид със син етикет. И синият ми мирише лошо. Ама в магазина няма кой да забележи, че са два вида, купувала съм който ми попадне пред очите.

# 688
Тук вероятно няма да стане заради прозорците (ще намали светлината), но:
Най-креативното скриване на легло, което съм виждала беше в гардероб! Тоест, секция от старите - на цялата "стена", заедно с двукрилен гардероб. А като разгърнеш дрехите, вместо в Нарния, влизаш в спалнята.
Много ми харесваше Heart Eyes

Ами то има такива легла. Мърфи легла им казват.

# 689
Този тип легла продължават да ги произвеждат, само механизмът за вдигане е над 2 К. Леглото и матрака отделно. За качествен механизъм говоря разбира се. Мой колега поръчва сравнително скоро.

Общи условия

Активация на акаунт