Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Тя явно няма предвид сгъваеми/падащи легла, а точно старите соц секции, в които гардеробът се ползваше като врата към друга стая или коридор в преходните стаи. Сигурно е било модерно едно време, защото съм го виждала на няколко места.

# 691
🤣🤣🤣 В офиса сме така. От соц време строителство, една секция, по цялата дължина на едната стена дели две стаи. Направили сме си таен вход, през гардеробчето за дрехи.

# 692
Да попитам на коя фирма е леглото, че много ми хареса, а ми предстои купуване на спалня.
От Айко го взех, на доста сносна цена. Имаше и други мебели към него, скрин и гардероб. Но тях няма да го купувам, макар че знам че в  последствие ще ме е яд, защото най-вероятно няма да ги има.
Масивно е, рамките му са доста дебели. И е високо, защото отдолу има голямо разстояние, рамката почва на около 25 см от земята. Иначе го сглобихме максимално ниско ниво, където се полага скарата на матрака. И спирам вече  с това легло. ☺️

# 693
Моля те, дай ми линк!

# 694
Тя явно няма предвид сгъваеми/падащи легла, а точно старите соц секции, в които гардеробът се ползваше като врата към друга стая или коридор в преходните стаи. Сигурно е било модерно едно време, защото съм го виждала на няколко места.
Именно.
Стара секция, от край до край на стаята. Изглежда сякаш е сложена до стената, а всъщност през гардероба стигаш до спалната част.

# 695
  • Sofia
Ха ха ха, да не отидат снимките при капитана на кораба! 😜👍😂
🤣🤣🤣
Аз така преди няколко часа пускам снимка на ММ какви цигари да ми купи пътьом.
И получавам отговор от една съседка: "ама аз такива не пуша...". smile3555   
Викам,пуу,тамън бях приготвила и списъка за пазар.😉😁
Ама тя готина,каза,че тръгва,ако трябва.😅

# 696
Мъжа ми се беше скарал с продавача от магазинчето за цигари до нас за това, какви цигари пуша. Продавачът казал, че пуша бяло Оме, мъжът ми - жълто. Все пак ММ беше прав, не че за пушач като мен има чак такова значение дали е бяло или жълто Оме.

# 697
По въпроса с високото легло: и ние сме на същия хал, къде гледахме,  когато ги поръчахме. 72 см е, със стълба трябва да се качваш,  матрак 30 см, крачета 12см. Абсолютна муня ( и муньо Wink) . Даже по-голяма муня, защото имаме 2 спални,  и 2 единични легла, всичките високи ! Та решението за нас е : махаме крачетата. Пробвахме с единичните легла,  супер става височината,  около 60 см, перфектно !

# 698
  • European Union
Случи ми се веднъж да спя в хотел с много висока спалня. Но освен, че беше висока, имаше някаква много странна дървена рамка, която я опасваше. За три нощи не успях да проумея как другите хора успяват да легнат. Най-лесния начин ми се стори да наколенича върху рамката и да се кача на леглото. Но имах проблеми с коляното и не можех да коленича на твърдото дърво. Не ми се описва какви упражнения правех. Единственото хубаво нещо е, че бях сама в стаята.

# 699
  • София
Мен това с цигарите ме подсети за миналата седмица. Влизам в асансьора и установявам , че някой е пушил вътре. На висок етаж сме и докато стигна вече ме беше заболяла главата ( явно и цигарите са били по-силни, знам ли). Вечерта като отидох да взема детето от училище още ме болеше главата и възмутено споделих преживелицата си с майката на друго дете от класа, но изобщо не съобразих, че тя е пушачка. Поостанахме малко навън децата да поиграят и по едно време другата майка каза, че отива настрани да пуши и мога да отида с нея, ако не ме дразни дима. Тогава се усетих, че всъщност доста грубо и несъобразително се изказах пред нея относно пушачът, задимил асансьора. Съвсем бях забравила, че и тя самата е пушач и може да го приеме неправилно. Тя си го прие съвсем нормално, де. После изясних, че съм толерантна, ако пушачите пушат на точните места. Ама този мой език, дето все плямпа преди мозъкът да е обмислил нещата!

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 11:24 от Pandachina

# 700
Защо? Асансьорът не е пушилня.
Не съм пушач, цигарите ме отвращават. Когато са навън не ми пречат, но в затворено простанство са ужасни.

# 701
  • Пловдив
Аз съм пушач, но опушен асансьор и мен ме отвращава.

# 702
Страстен пушач съм, но ако набарам някой с цигара в асансьора не знам на какво ще го направя! След няколко дни ще имаме събрание на входа заради едно човекоподобно, което пуши не само тютюн където му падне.
    Силни миризми в асансьора не обичам, случвало ми се е да си запушвам носа след някой, изкъпал се с парфюм.

# 703
Зависи от парфюмът. Имам си любим съсед, който е с много яки парфюми. Целият вход знаем кога той е бил преди нас в асаньора.

# 704
  • София
То по прицип е забранено да се пуши в асаньор.

Общи условия

Активация на акаунт