Наскоро видях две чертички ❤ и искам да започна да следя бременноста в някоя болница, разбрах че повечето предлагат пакети “проследяване на бременноста”
Имам фонд доверие, но доколкото разбирам, за този случай се предоставят фактури за прегледисамо, друго не покриват. Предполагам и пакетът не се покрива?
Въпросът ми е пакетът в надежда който е по-широкия вариант всичко ли включва (най вече питам за всички тестове за това дали плода се развива нормално откъм генетични болести и тн) и кой доктор ще ми препоръчате?
Идея си нямам от нищо по темата 🫣 и тепърва почвам да се информирам, но ми се иска по-скоро да запиша пакет и да започна проследяване.
Последно бях на лекар вчера, каза да дойда пак след 10тина дни за да се види за ритъм. Така че съм съвсем в началото но се притеснявам тъй като в семейството имам един случай на дете с лека аномалия 😫
Оказа се също, че от лукс до лукс имало разлика и нашият далече не е баш лукс. Иначе, за да заплатят пакета за проследяване до 24 седмица искаха стандартните документи плюс подробна разбивка какво включва пакета (проследяващият лекар ще Ви го даде разпечатано това). А на касата в Надежда пък ми дадоха телефон на някаква дама от счетоводството, за да й звънна в случай, че от фонда искат по-подробна фактура от стандартната.