ЛОНДОН - 13

• 48 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
На сайта на NationalExpress ми дава възможност да закупя билети от летището до London Victoria за 25.12. Предполагам, че нямаше да ми позволи, ако не оперират в съответния ден.

# 196
uber не е на фиксирани цени, но виждаш предварително колко ще струва
цената зависи от търсенето и предлагането, освен от маршрута
Права сте,в пиковите часове,цената е по-висока

# 197
  • Варна
National express не са част от TFL / транспортната схема на Лондон /, може би затова ще работят. Ето какво пише в техният сайт относно коледните празници :  https://www.nationalexpress.com/en/christmas

nani_net* , вашата линия е 821 .

# 198
Сребърна паричка, погледнах линия 821. Но от написаното, трябва ли да разбирам, че няма да можем да хванем автобус само от Терминали 4 и 5 не от Терминал 2? Все още нямам закупени билети, но ми даде опции с часови диапазони и от Терминал2?

# 199
В Лондон ще сме от 21.12 до 25.12, искам да резервирам билети за Sky Garden или за The Lookout , имате ли представа кога ще пуснат билетите?

# 200
  • Варна
nani_net* ,не съм много сигурна, не познавам добре Хийтроу, последно пътувах от там преди 4 години.
Преди метрото ходеше до всички терминали и с него се придвижвахме и между тях. От известно време мисля, че само с автобуси се ходи между терминалите . Това , което пише за линия 821 - Heathrow Airport Central Bus Station , мисля че се намира на Терминал 2&3.
Може би някой друг да отговори.

# 201
Heathrow Central bus station e между Т123. Гледайте да ви пише терминала изрично, спирките са различни.

# 202
  • София
Преди 5 години летяхме с Бритиш от София до Лондон и те, както и България Еър, кацаха на Терминал 5. Оттам до метрото имаше някакъв влак, не си спомням да е имало друга алтернатива. Навръщане хванахме Uber от Кингс крос до Хийтроу терминал 5 беше, ако не бъркам 40 или 45 паунда - това като ориентир за цените, които предполагам са по-високи сега.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 15:17 от veka

# 203
Вижте си терминала и гледайте нешънъл експрес оттам. България Ер със сигурност не е била на Т5, а на Т4. Бритиш по принцип бяха на Т5, но може да има промени напоследък. С метро, влак и автобус може да се обикаля между терминалите, но на 25.12 сигурно няма да работят, така че най-сигурно си вземете автобус от този терминал, на който пристигате.

# 204
Как е с парите кеш? Чудя се дали не е по-добре да обменя на летището или да изтегля от банкомат?

# 205
  • софия
Навсякъде се плаща с карта.
Ако теглиш там на банкомат, има такса. Виж си тарифата на банката.

# 206
Как е с парите кеш? Чудя се дали не е по-добре да обменя на летището или да изтегля от банкомат?
Какво значи "Как е..."?
Пари в брой почти не трябват. Ако искате да си носите, по-добре обменете тук преди пътуването.

# 207
Ако сте свикнали да плащата в брой, може да си обмените. За мен е по-лесно да си правя сметката, когато плащам кеш. Но ще се подготвя и с карта.

# 208
Само имайте предвид, че на много места не може да се плаща кеш

# 209
Само имайте предвид, че на много места не може да се плаща кеш
Кои са тези места предимно? Кафенета и ресторанти, музеи, театри, пазари? Предполагам в магазините няма да е проблем и в брой. Онлайн резервации и плащане на билети са ясни.

Общи условия

Активация на акаунт