Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 51 784
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Днес съм изпаднала в някаква емоционална дупка. Чудно ми е дали е само при мен… Не знам дали е защото ми се наложи да почна работа, която не ми е особено приятна и емоциите ми идват в повече .. но седя и ми се плаче от нищото😒Някоя да и бушуват така хормоните..

# 466
Момичета, вие как сте с умората? Втори ден ми е толкова зле, че едва се движа, а тялото ми копнее да си полегна. Лошо ми е постоянно и бебето като рита съм всякаш морска болест на сушата. Искам да си помогна някак, но наистина не знам как. Пия вода, ям сладко, зеленчуци също - ефект нулев.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 22:17 от Cvete222

# 467
  • София
Момичета, вие как сте с умората? Втори ден ми е толкова зле, че едва се движа, а тялото ми копнее да си полегна. Лошо ми е постоянно и бебето като рита съм всякаш морска болест на душата. Искам да си помогна някак, но наистина не знам как. Пия вода, ям сладко, зеленчуци също - ефект нулев.

И аз бях така до днес. Провери си кръвното, най вероятно то играе от жегите.

# 468
И аз имам такива моменти,ден два и отминават ,после пак , особено при преумора!

Момичета, вие как сте с умората? Втори ден ми е толкова зле, че едва се движа, а тялото ми копнее да си полегна. Лошо ми е постоянно и бебето като рита съм всякаш морска болест на сушата. Искам да си помогна някак, но наистина не знам как. Пия вода, ям сладко, зеленчуци също - ефект нулев.

# 469
Здравейте Simple Smile От 2 дни имам ужасен сърбеж по корема. Мажа с Био ойл, но акушерката ми днес каза,че преди олиото е хубаво да хидратирам кожата с лосион. Вие какви ползвате, защото предлагането е огромно и не знам към коя марка да се насоча.

# 470
Момичета как сте със зъбите?Чувствителност по-осезаема има ли?калций изписаха ли ви?

# 471
Здравейте Simple Smile От 2 дни имам ужасен сърбеж по корема. Мажа с Био ойл, но акушерката ми днес каза,че преди олиото е хубаво да хидратирам кожата с лосион. Вие какви ползвате, защото предлагането е огромно и не знам към коя марка да се насоча.

Аз съм със сърбеж от третия месец! До тук, може би срещнах известен успех, в кокосовото масло. Даже ме е яд, че си купих втора опаковка на Eucerin...

# 472
Обсъдете сърбежите по корема и тялото, ако има такъв, и с АГ-то, осоебно, ако стане много силен или пък се появява супер изневиделица и без никаква причина и логика - понякога това е сигнал за проблеми с черния дроб. Не е задължително, не е страшно, не искам да се стресира някой. Просто едно на ум, ако стане нетърпимо.

# 473
  • София

По напред в темата имаше няколко страници където всеки изказа мнение за това, с което се маже. Върни се няколко страници назад и ще видиш. Но най добре да отидеш в аптеката и да им искаш мостри на марки, които предлагат за бременни и да прецениш, кое на теб ти действа най добре.

Момичета как сте със зъбите?Чувствителност по-осезаема има ли?калций изписаха ли ви?

За сега съм ОК. Отиди на зъболекар и нека ти направи преглед и да прецени имаш ли нужда. По принцип на своя глава на бих пила каквито и да било добавки, защото може да се окажеш с предозиране. По принцип при бременност е нормално да се получи и кървене.

Обсъдете сърбежите по корема и тялото, ако има такъв, и с АГ-то, осоебно, ако стане много силен или пък се появява супер изневиделица и без никаква причина и логика - понякога това е сигнал за проблеми с черния дроб. Не е задължително, не е страшно, не искам да се стресира някой. Просто едно на ум, ако стане нетърпимо.

В момента е лято - горещини. Ако се мажете с олио е напълно нормално да се получи сърбеж, за това в този период е препоръчително да се мажете с крем, а не с олио. Но както е писала the doors при по различен и засилен сърбеж го обсъждайте винаги с АГ.

# 474

Разбира се ,че е обсъдено с Аг. Препоръката е за кремхидратиращ,не олио Simple Smile Сърбежа е в една област и за седмицата в която съм е нормално. Кожата се разтяга и не е достатъчно хидратирана за това. Ходих да търся мостри, но естествено не се предлагат. Направо ми предлагат големи разфасовки от по 50лв. Ще обикалям още с надежда да намеря нещо приемливо  за тест.

# 475
Момичета, за обезкосмяването… на определени места, как се справяте. Някоя да знае дали ложе да ползваме депилатоари. Аз засега с бръснача, но става все по- трудно

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 14:39 от Kaia Trifonova

# 476
Здравейте! Трета бременност ми е 19+2 и още не съм усетила бебето.Има ли други като мен? Има ли защо да се притеснявам ?

# 477
Момичета, за обесмяването… на определени места, как се справяте. Някоя да знае дали ложе да ползваме депилатоари. Аз засега с бръснача, но става все по- трудно

С бръснача и колкото - толкоз. Друго ме е шубе да ползвам...

# 478
Момичета, за обезкосмяването… на определени места, как се справяте. Някоя да знае дали ложе да ползваме депилатоари. Аз засега с бръснача, но става все по- трудно

И аз с браснача, режа се ... ама става най-бързо и лесно. Преи бебето нямах вече никакви косми заради фотоепилатора, но сега е страшна работа. Няма и помен от гладката кожа.

# 479
Ох добре. И аз така я карам, ама при проверка виждам че тук- там пропускам хахахаха но явно е нормално. Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт