Как се чувстват мъжете ако жената до тях е много умна?

• 12 199
  • 371
  •   1
Отговори
# 15
  • По света и у нас
Аз се поставям по средата.

# 16
средно умна следователно средно секси?

# 17
аз си мисля, че зависи какъв тип е жената, не само дали е интелигентна.
Ако е точно като по филмите забутана невзрачна докторка на науките ,едва ли ще е много привлекателна.
Но има и много секси доцентки , то си е до нагласа.

Аз съм завършила биология и имаше някои асистентки, дето момчетата ги зяпаха като вълци, и някои дето бяха смотани и залупени.
Не ума прави сексапил, но не го изключва.

Иначе на мен до сега не ми е пречила научната степен, моя много обича да му разказвам разни биологически научни неща, генетика, физика и тем подобни  факти, дето иначе никога няма да ми потрябват

А между другото да си много секси учител според мен дори помага, на секси лекторите залите винаги са пълни Grinning
Освен това те имат един изискан чар.

# 18
Ти откъде знаеш хамстерчето и кукумявката дали са секси, жените не могат да преценяват това за други жени. Бас  държа, че си имат кандидати, сигурно са и женени. Жените в технически специалности разполагат с богат избор от мъже още от следването.

# 19
  • По света и у нас
средно умна следователно средно секси?
Ами не съм Памела Андерсън определено.
Аз за това питам, мъже да си кажат какво намират в умните жени което им е възбуждащо. Или да признаят ако се комплексират.
Аз като жена не мога да видя сексапилът на тези две мацки. Представям си как говорят за химия и корозия и геология нон-стоп вкъщи, носят работа вкъщи, спят върху компютъра си, когато изнемогнат с мисленето.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 21:18 от PriMadonna

# 20
представите ти са от филмови клишета, а не от реалния живот

# 21
  • София
Ако една жена е наистина умна, ще знае кога може да говори на профи тема и кога не трябва.
Аз лично имам моменти, когато ми е абсолютно добре да съм "тъпа", да си тананикаме тъпи песни, да се закачаме с тъпи майтапи и просто да не мисля за нищо....

# 22
  • Агент под прикритие
Умните мъже се радват на това, а тъпите се комплексират.
Клишета.
Никой не спира жените да си бъдат умни, нека са си умни и т.н. и т.н. НО на работното си място, хобито или попрището, което са избрали, където има значение в някои случаи дори се изисква. Вкъщи дори не е задължително, противно на това, което си мислят много жени, а в леглото на никой не му дреме, поне на болшинството мъже със сигурност.

# 23
  • По света и у нас
представите ти са от филмови клишета, а не от реалния живот
Представите ми са от средата в която се намирам от 13 години насам. Ако ми твърдиш, че тези дето са достигнали такива висоти на изследванията по металургия не спят в пряк и преносен смисъл  с бумагите си, значи нещо не си наясно с науката….

# 24
  • София
Хората , които пренебрегват партньора си за сметка на професия, кариера или както се казва там, са тъпи.
Точка.

# 25
Някои мъже харесват интелигентни жени, други не чак толкова, защото са комплексари.Интелигентен, не означава, че си мега сериозен или скучен, даже напротив!
Но всички харесват жени със “секси ум”!😉Той няма нищо общо с квалификации и дипломи.
Обратното също е релевантно!

# 26
ремонтирах си скоро апартамента
плочкаджиите работеха по 10 часа и после сядаха в кръчмата да си говорят отново за плочки
познати са ми, но не ми е удобно да ги питам дали спят с глави върху плочки вместо до жени

# 27
Ако умната жена има големи гърди - мъжете се чувствт много добре до нея. Имах една асистентка в МЕИ-то, по икономика, един ден сложи листа с "кривата на търсенето и кривата на прелагането" на бюста си и това май е единственото нещо дето помня.

# 28
и от там се чудя какво аджеба намират мъжете за привлекателно  в тези високо интелектуални жени ?

Интелегентността, не е ли секси, да можеш да общуваш със всякакви хора, да намираш общ език и тема за разговор?

# 29
  • По света и у нас
Интелигентността е секси да, но може и да ти дойде в повече, както и сексапилът може да ти дойде в повече.
Абуто този урок никога няма да го забравиш май.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 22:37 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт