Как се чувстват мъжете ако жената до тях е много умна?

• 12 202
  • 371
  •   1
Отговори
# 30
Сексапилът - всеки го приема по различен начин. Няма общо правило!

# 31
Винаги съм държал жената до мен да е умна. Кухите лейки ме дразнят изключително много, то външността няма много значение ако не мога да и изтърпя простотиите 20 минути. Тези, които са ми били само приятелки също са били много интелигентни момичета, жена ми също от начало разбрах, че има потенциал. Така че определено се чувствам добре когато жената до мен е умна, или иначе казано на нивото ми Simple Smile

# 32
  • София
умна е поне +1 единица на скалата. Може и 1.5
Сисите и те толкова.
Но тъпа е -10 (т.е., дийлбрейк)

+1 или 1.5 означава, че поне трябва да е 6 и умна, за да става.
Ако е 3 и умна, все тая, че е +1.5.

Кой каза, че мъжете не можем да разсъждаваме с повече от 1 параметър.

А наскоро се замислих, 6 + умна (т.е. 7.5) бие 8ца, обикновена умност, защото ще е по-кротка, по-разбрана и ще е с мен 100%.
Simple Smile
Кой не разбрал, не разбрал.

# 33
Е то умна с разбрана и кротка не вървят заедно. Най-умните дето знам ако знаеш кви неща са натворявали, бедна ти е фантазията. Като не могат да си контролират емоциите, кел файда от умнотата.

# 34
Oт умна жена може да се комплексира само мъж комплексар.
Свестният мъж ще е доволен да има някой на нивото си.

# 35
Умната жена жена не си я развява (умнотата).

# 36
  • София
Е то умна с разбрана и кротка не вървят заедно. Най-умните дето знам ако знаеш кви неща са натворявали, бедна ти е фантазията. Като не могат да си контролират емоциите, кел файда от умнотата.
Повечето са кротички. Математички, програмистки. Високо интелигентните хора са повечето кротки.Поне това ми е личното наблюдение.

# 37
  • София
Ма, дип не е с тебе. Язък.

# 38
За мен например жените, които разбират от квантова и астрофизика   са нереално умни. Но като гледам и за тях важат същите изисквания, за да привлекат внимание - приятна външност и да е разбрана. Никой няма да върне жена с хубави крака, защото разбира от нуклеарна медицина, ядрен синтез,  или някаква си фотоника...

# 39
Да да, точно за такива говоря. Тотално липса на контрол над емоциите или пълен батак в личните/любовните отношения. Интелекта и контрола над чувства и емоции не са много свързани, поне това са ми моите наблюдения.

# 40
  • София
Емоционалната интелигентност е в превес, над книжовната такава.

# 41
  • Тра-ла-ла
Умната жена жена не си я развява (умнотата).
Ами какво я прави? Къта я за черни дни?! Joy Или я пуска дозирано?!

Не е необходимо жената да парадира с умнотата си, за да подтисне някой комплексиран мъж. Последните се комплексират и от въздуха....

# 42
Да да, точно за такива говоря. Тотално липса на контрол над емоциите или пълен батак в личните/любовните отношения. Интелекта и контрола над чувства и емоции не са много свързани, поне това са ми моите наблюдения.

Тоя път си много прав. Изцяло зависят от темперамент и светоусещане.
Викат, че съм умна, нооо....в състояние съм да сътворя пожари.

# 43
Умна, интелигентна и образована са три различни неща.

Освен това не е нужно да си особено предизвикателна на работа. В “мъжки” колектив жените винаги имат ухажори без значение дали са топ мадами, внимание има. Доста години съм в мъжка фирма и мъжки екипи. Ами да, внимание има върху жените, особено когато сме малък брой. А в свободното ни време не си говорим за сървъри, операционни системи и фърмуеър.

# 44
Доцент не е професия, а академична длъжност, която се отнася само за конкретно ВУ. Доцент не е равно на умен, нито еквивалент на високи доходи.

Доцент не е длъжност, а научна степен. Не е обвързана с длъжност. Получва се в даден университет, но е лична и доживотна, освен ако не се надгради с професура. Веднъж ЗАЩИТИЛ доцентура оставаш доцент където и да работиш.
Принципно научните степени се получават на база много учене и знания и писане и за това са еквивалент на определението "умен", но научния труд винаги е в дадено направление и не претендира за всеобхватни познания.

Общи условия

Активация на акаунт