Лунна диета - тема 5

• 49 645
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Днес не е ден, но засега го карам на вода, кафе с кокосово мляко и чай. Надявам се да устискам до вечерта. Планирам и тренировка.

# 196
  • Разпиляна във въображението
И аз като теб. Заплюх си срядата за още един допълнителен ден фаст.

# 197
  • България
И аз като теб. Заплюх си срядата за още един допълнителен ден фаст.
Аз събота и неделя не мога да лунувам, защото или съм на път, или навъртам 10хиляди крачки дневно + йога тренировка, или с мъжа ми готвим. Има три дни до пълнолуние и днес е лесно.

# 198
1 кг. надолу от вчера. Но направих няколко мързеливи упражнения и започнах планк.

# 199
  • България
Аз не правих гимнастика вчера, но днес имахтвърде намален апетит и едва си направих тренировката с йога и пилатес. Чувствам се доста по-лека.

# 200
Добро утро, почвам от днес, като ще е ден на зеленчуци, плод и чай с мед. Утре само плод и чай. Няма да мога да издържа само на вода, но смятам да изкарам на този режим поне 5 дни. Имам спешна нужа от изчиставне, чувствам се отровена.

# 201
Има ли лунуващи днес? Аз съм на кантар все още. Много ми е трудно уикдендите, когато сме цялото семейство у дома.

# 202
и на мен 🙄
пропускам, утре ще правя 36 часа

# 203
Аз си продължавам от петъка, като днес с много намален прием на плодове и много вода. Източих доста, спихнах, изчистих...и много, много ми се спи. Утре ще видя точния резултат.

# 204
Тук, само на вода Simple Smile

# 205
  • България
И на мен ми е невъзможно да спазвам режим при посещение на родителите си. Ще пробвам в работен ден преди да се обади PMS.

# 206
новолуние е утре, мили другарчета 🌜🌛🌝
строй се, преброй се 🌞🍵☕

# 207
  • София
От няколко дни се "подготвям". И утре задължително ще лунувам, че ако не спра навреме тази "подготовка"....... 😆

# 208
Laughing
и аз така... все за последно хапвам...
после глад до коледа Mr. Green

# 209
Тоест от утре да почнем, не от 13-ти ли?

Общи условия

Активация на акаунт