Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 253
  • 473
  •   1
Отговори
# 300
сега ще ти кажат, че едно е в яслата, друго в обществена баня  Wink
а дали имате нещо против 7-годишните ви деца да виждат как майките кърмят бебета си в парка, на открито- или това не е като да си в обществена баня гол

# 301
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.Лелките били извратени....муахахаха!Паднах, това ме довърши днес!Лелката мие лайната на детето ми!Благодарна съм и за което и и целувам ръцете!Никак не е извратено обаче, майка да мие сина си до пълнолетие...едва ли не....така ли?
Точно това писах-някаква псевдопараноя ви тресе тук повечето застъпнички на късното миене /т.е. до доста впечатляваща възраст/на децата.Параноя-да не го дебне педофил, параноя сакън лелята да не му види патката.Апропо-това дете е на 7-то е за училище, не е на ясла.Когато на моето лелката му миеше лайната едвам беше проходило.И о, чудо-взе, че се анучи само да се бърше точно там, в яслата, така че лелките са имали съвсем малко достъп като време за интимните и части, повярвай!Хайде и на гинеколог да не ходим, предлагам аз!

В раздела Нашите деца повечето се надпреварват да записват децата на езици, учат ги на компютърни игри и какво ли не за тази възраст-да не могат да се измият сами е наистина смешно?Какво толкова различно в рефлексите има, като умение да служиш с ръцете си, че да има пречка дете на 5-6-7 години да не може да се измие само?Моля ви, обяснете ми го с ябълки и круши, защото очевидно не схващам, тъпичка съм... ooooh!
Едно е гърда изпод дреха и бебе на нея.Аз лично не съм виждала в парка, не се заглеждам, друго е да се бръсна и да ми влезне момче на 7 годинки, бебето на мама... Tired

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 14:59 от пенелопа

# 302
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това не го мисля сериозно....хрумна ми докато четях вашите глупости...... едва ли има сред вас човек, който да не е бил воден , от баба, майка или леля, на обща баня, нудистки плаж.......едва ли има дете, което да не е виждало гол човек като малко.......и така трябва да бъде......човешкото тяло интересува децата........ ако им бъде забранено, те ще се  промъкват да надничат, за да видят голия си баща или майка, или да си купуват списания с голи жени........за мен нормалния вариант е нито да се натрапват голотии на детето, нито да му бъде забранено да ги гледа........

а се захванахте , според мен за възрастта на детето, без жената да ви е искала съвет, защото вече се чудехте какво да напишете.......и освен това доста ограничени писания прочетох тук........

# 303
За златната среда си права, повечето от нас така практикуват, ако си прочела по-нагоре.Моето дете познава голотата, писала съм многократно това и го подчертавам вече с дебели черти това.Не наднича, защото не се крием параноично от него.
А възрастта беше очакваното продължение, не че нямаме какво да кажем повече.Пряко свързано е според мен.Майка, която редовно мие и сапунисва тя интимностите на сина си на 6-7 години за мен не е нормално.Това е.Ако това дете можеше само/ а то всъщност може, убедена съм/ майката щеше да чака отвън, а не да влиза с него.За възмущението на другите жени-писано е вече много...да не се постотвам!
И често, може да не иска съвет, но двете неща са зависими едно от друго, така че пускайки си темата е редно да очаква подобен развой... Tired

# 304
Завирането на момче в женска баня (както и на момиче в мъжка) си е живо натрапване, според мен. Нали уж отрекохме крайностите???

# 305
Да, но вие си пускате децата на ясла, където разни лелки им бършат дупетата....... можеш ли да си сигурен дали лелките не са извратени.........

....тук става въпрос как една майка мие дупето на собственото си дете в обща баня......много важно......в яслата пък 3 лели гледат и пипат дупетата на всички деца.....Е
Аз пък мисля, че хората с които би трябвало да се съобрази майката са жените, които биха посетили банята и неудобството, което би предизвикало детето.
Всяка жена си обича гарджето, но хора всякакви, характери също и в крайна сметка НИКОЙ не е ДЛЪЖЕН с нищона въпросната дама.
Може да има жени с дефекти по тялото и комплекси. Може да се срамуват...причини много.
Просто не разбирам как майката се възмущава и вместо да се извини и сега да пусне тема, колко несъобразителна е била, тя пише колко не я разбирали хората и как е "възмутена".
Ей такива хора най-мразя! Вглъбени само в собственото си съществуване и си мислят, че цял свят им длъжен!

# 306
Момченцето не е толкова малко. На 7 години всичко разбират и са любопитни.

# 307
Дъщеря ми е на седем, и от съучениците й вече има влюбен в нея... Вече чувам думичките "секс", "гърди" и други подобни... На седем години децата са много по просветени отколкото си мислим! При тази ситуация според мен е адекватно правилото на първия. В обща баня като виждаш, че има момченце и се смущаваш просто не се къпеш. Ще изчакаш  и ще се къпеш, когато детето е вече изкъпано. Аз също бих се смутила, но тактично бих изчакала - все пак едно дете не се къпе сто часа! А за самостоятелното къпане - ми щерката сама мие дупе, крака, ръце , зъби, но  още не може сама да си измие добре огромната коса с шампоан, нито гърба може да изтрие и насапуниса!

# 308
.......и освен това доста ограничени писания прочетох тук........
Да, и аз  Sunglasses

# 309
Това не го мисля сериозно....хрумна ми докато четях вашите глупости...... едва ли има сред вас човек, който да не е бил воден , от баба, майка или леля, на обща баня, нудистки плаж.......едва ли има дете, което да не е виждало гол човек като малко.......и така трябва да бъде......човешкото тяло интересува децата........ ако им бъде забранено, те ще се  промъкват да надничат, за да видят голия си баща или майка, или да си купуват списания с голи жени........за мен нормалния вариант е нито да се натрапват голотии на детето, нито да му бъде забранено да ги гледа........

а се захванахте , според мен за възрастта на детето, без жената да ви е искала съвет, защото вече се чудехте какво да напишете.......и освен това доста ограничени писания прочетох тук........

Ей най-накрая едно смислено мнение.
Обаче изобщо не обръщай внимание,има дами  на които много им отива да се правят на ощипани гУспожички hahaha

# 310
Моето на 3 1/2 не бих го вкарала в обща баня с голи жени. Не му закривам очите, ако зърне гола кака по тв, но и не му набивам голотата в кратуната като някаква, видите ли, ценност.  Тялото (моето и по принцип) го приемам съвсем естествено - като една нужна обвивка, и точно по тая причина никакви специални усилия не полагам да го изтъквам. Ще се чувствам некомфортно да си правя експерименти със сексуалността на моето или нечие чуждо дете, затова и предпочитам да не се къпя с момчета. На 7 момчето може да получи ерекция, на мене ми е много чудно въпросната майка как ще реагира тогава и дали знае какви може да са последиците за детето - от публичността най-вече на тия иначе напълно нормални неща.

И съвсем в личен план - не бих подложила момчето си на това - да влизат жени в банята и в негово присъствие да заявяват недоволството си от него - представям си колко неудобно се е почувствало момченцето, а изправена пред дилемата "да го вкарам ли в женската баня" това би била първата мисъл и на момента би довела до правилния отговор - НЕ.

# 311
  • София
Моето на 3 1/2 не бих го вкарала в обща баня с голи жени. Не му закривам очите, ако зърне гола кака по тв, но и не му набивам голотата в кратуната като някаква, видите ли, ценност.  Тялото (моето и по принцип) го приемам съвсем естествено - като една нужна обвивка, и точно по тая причина никакви специални усилия не полагам да го изтъквам. Ще се чувствам некомфортно да си правя експерименти със сексуалността на моето или нечие чуждо дете, затова и предпочитам да не се къпя с момчета. На 7 момчето може да получи ерекция, на мене ми е много чудно въпросната майка как ще реагира тогава и дали знае какви може да са последиците за детето - от публичността най-вече на тия иначе напълно нормални неща.

И съвсем в личен план - не бих подложила момчето си на това - да влизат жени в банята и в негово присъствие да заявяват недоволството си от него - представям си колко неудобно се е почувствало момченцето, а изправена пред дилемата "да го вкарам ли в женската баня" това би била първата мисъл и на момента би довела до правилния отговор - НЕ.

Вече мислех, че никой няма да се сети за самото детенце!
Това е най-смисления отговор до тук, който прочетох!

# 312
...... едва ли има сред вас човек, който да не е бил воден , от баба, майка или леля, на обща баня, нудистки плаж.......едва ли има дете, което да не е виждало гол човек като малко.......и така трябва да бъде......човешкото тяло интересува децата........ ако им бъде забранено, те ще се  промъкват да надничат, за да видят голия си баща или майка, или да си купуват списания с голи жени........за мен нормалния вариант е нито да се натрапват голотии на детето, нито да му бъде забранено да ги гледа........

Аз никога не съм водена от родители си на обществена баня или други принудително голи места, където има хора от другия пол. Аз никога не съм виждала баща си без бански.

# 313
Лелееее луд умора нема.  Laughing Laughing Laughing Спрете се бе жени.  Все си мислех, че вече абсолютно всички възможни глупости и абсурди са постнати, ама не. На какво ли още ще се натъкна?   Joy Joy Joy

# 314
Лелееее луд умора нема.  Laughing Laughing Laughing Спрете се бе жени.  Все си мислех, че вече абсолютно всички възможни глупости и абсурди са постнати, ама не. На какво ли още ще се натъкна?   Joy Joy Joy
Извинявай, минзухар, но по-голям абсурд от изказването ти за "7-годишните бебчовци" не срещнах в цялата тема. Но това е - луд умора нема  Peace

И всъщност на мене темата ми е интересна и полезна - защото имам момче, защото за много неща не съм се замисляла и такива теми ме карат да поразсъждавам, защото ситуацията колкото и да е хипотетична за мен, нямам гаранция, че няма и аз като теб да изпадна в една глупава крайност и да говоря за 7-годишния си бебчо  Crazy
Пък не се чувствам длъжна да съм съгласна с авторката. Тя - ако търси само потвърждение за правотата си, да ми игнорира мнението, нямам нищо против.

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 20:20 от иВарна

Общи условия

Активация на акаунт