Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 277
  • 473
  •   1
Отговори
# 345
И още към обобщенията:
3. Мъжете, независимо от възрастта, си остават дечица и при никакви обстоятелства не трябва да се притесняваме от тяхното присъствие.

Обещавам, ако някога случайно попадна на място с обща баня, ежедневно да водя мъжа ми в женската баня и да му помагам в къпането - особено за търкането на "нежното му детско гръбче" (за да не се налага да водим и свеки навсякъде с нас). А той изобщо няма да зяпа с любопитство, обещавам. А, ако някоя дама се опита да протестира, да си взема хавлийката и да тичка до бара за питие (или поне чайче за успокояване на нервите).
Всъщност, нямаше ли нещо за брой на страниците и ключове, че темата взе да се повтаря.
 Laughing
В краен случай лепни бележка на вратата, те няма да имат нищо против да ви изчакат!

# 346

7 godini si e vuzrast ela v detskata gradina da gi vidi6 kak psuvat i govoriat za seks
s ba6ta si da se kupe- daje po pedagogika sum y4ila sled 2 godini mom4encata samo s ba6tite v baniata daje ne e hubavo s maikata da se kupiat

# 347
КОФТИ ституация мооито е почти на 6но не бин го къпала в женска баня а в мъжка съвсем #Crazy #Crazy.Ще седи мръсничък ама здравичък.Представям си я гледката аууууууу мама таз има по малки цици или я виж тази има пък много голями. Направо и съчувствам на авторката ,но чесно да кажа не знам как бих се оправяла в тази ституация ooooh!  bouquet  bouquet

# 348
  • София
Не четох цялата тема, но според мен едно 7годишно дете е напълно способно да се изкъпе само.  Naughty Племенникът ми се къпеше сам много преди да стане на 7 години. Не бих оставила сина ми на тази възраст да се налага да го къпе някой като бебе, хайде стига лигавщини, егати!!!  Confused

# 349
Не четох цялата тема, но според мен едно 7годишно дете е напълно способно да се изкъпе само.  Naughty Племенникът ми се къпеше сам много преди да стане на 7 години. Не бих оставила сина ми на тази възраст да се налага да го къпе някой като бебе, хайде стига лигавщини, егати!!!  Confused
Аз пък никъде не прочетох, че жената по принцип си къпе детето. Може в къщи само да се къпе, просто в тази ситуация и се е наложило да го изкъпе. И темата вече се изчерпа, вече се пишат само глупости! Sick

# 350
  • София
Е, като се къпе вкъщи само, какво пречи да се къпе и на друго място само?  newsm78 Дай като ходим по хотели да викаме други хора да ни къпят.  Mr. Green /Нямам против, ама ако в съседната стая е Брад Пит/.

# 351
Много хора ме нападнаха без да дават идея за изход от ситуацията.
Моето възмущение се дължеше главно на тяхната остра реакция и крайно неуместните забележки!
Те спокойно можеха да изчакат а ако бяха влезли имаше достатъчно място и ъгли в които дистанцията с нас щеше да е повече от внушителна.
Пак казвам когато ние влязохме да се къпем в банята нямаше никой и действията се развиха впоследствие. Също така искам да допълня че същите свинливи момиченца на нова година бяха почти толкова облечени колкото и в банята  но както и да е няма да се ядосвам повече просто тогава много го бях набрала. #Cussing out

Искам да допълня че вкъщи детето се къпе само но там просто нямаше как да го пусна в мъжката баня самичко!

# 352
A какво щеше да му се случи, ако се беше изкъпаЛО самиЧКО?Щом вкъщи умее, надали щеше да му е толкова трудно и там, но не-свИнливите моми явно не са могли да се облекат на ново и да чакат или да се врат по ъгли, за да се крият...Рецептата ти я казахме/ решението на проблема-само в мъжката баня или с баща си.Няма друг начин, все пак е момче.Можеше да проверите дали е заета мъжката баня първо, да изчакате вие, ако е заета, щом държиш да е сам и когато влезне във вече празната мъжка баня-да изчакаш отпред.Логично и простичко.

# 353
Решения, не просто идеи, за "изход от ситуацията" ти се дадоха много, но се съмнявам, че това искаш ти. Според мен ти искаш да ни убедиш, че момичетата са фльорци и мутреси. Не разчитай много на това. На 20 страници ТИ трябваше да схванеш разликата.
Но ето ти още един пример: имам приятелка с 2-ма сина - на 4 и 7 години. Нейното семейство ходи САМО на нудистки плаж. Т.е. децата й са виждали както родителите си, така и много други хора - и мъже, и жени, голи. Свикнали са и тях да ги виждат. Но това е на плажа! Наскоро майка им ми разказа, че големият тръгнал да се къпе и й казал: "Мамо, моля те излез от банята, защото ще си мия пишката". Даже едно 7-годишно дете прави разлика, а ти все още не успяваш... Жалко!

# 354
Лелееее още ли я бистрите тази тема бе хора!!! Shocked Безмислено е!!! Жената не иска съвет - тя иска да споделим възмущението и Mr. Green Понеже това не се случи масово инакомислещите бяха обявени за мутреси. Просто така е по лесно - другият вариант е да проумееш, че детето ти е пораснало, пък това за някои е много трудно. Вижда се от темите за свекървите.
Нещата са толкова елементарни, ама нали сме мутреси и светло руси блондинки, та трудно схващаме Laughing

# 355
Днес си купих боя-шоколад Mr. Green с идеята да проумея защо се къпят деца от родителите на тази преклонна възраст-ученическата...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=157732.0;topicseen
мдаааааааа, така ще е...

# 356
Но ето ти още един пример: имам приятелка с 2-ма сина - на 4 и 7 години. Нейното семейство ходи САМО на нудистки плаж. Т.е. децата й са виждали както родителите си, така и много други хора - и мъже, и жени, голи. Свикнали са и тях да ги виждат. Но това е на плажа! Наскоро майка им ми разказа, че големият тръгнал да се къпе и й казал: "Мамо, моля те излез от банята, защото ще си мия пишката". Даже едно 7-годишно дете прави разлика, а ти все още не успяваш... Жалко!

Ето това имай предвид и аз!

# 357
Защо така скочихте всички?! По-спокойно, всеки сам решава за себе си и никой не може да каже кое е правилно и кое не.
Мисля, че жените в случая, след като се притесняват, са могли да изчакат реда си. Аз също не бих влязла, но спокойно и без нападки бих изчакала. Моята 4-годишна дъщеря ме е виждала гола и аз не се притеснявам от това. Нали сме жени и двечките Laughing Не искам да си мисли, че тялото е нещо, от което трябва да се срамува. Виж, баща и не се разкарва гол пред нея естествено. Не е редно.

# 358
Изядахте жената еййй!Голема работа!7 годишно дете в женската баня #CrazyКакъв срам!Аре леко с възмущенията.На мен не би ми направило никакво впе4атление.Айде опомнете се бе,та това е дете.Аз тук съм влизала в сауна с майки с такива деца,на никой не му пука.Ама как в България това е супер резил.Ай сиктър ooooh!Аман се ре4е!!!!!Възмутена права си и аз бих се възмутила.Но това е положението,и скоро няма да се промени TiredЗа жалост Tired

# 359
Апропо-в обща баня ред няма!!!Че да е принуден някой да си изчаква реда... Confused
Ай сиктир на вас-навирайте се със синовете си у дома така до пубертета ако щете.
Оки, на сауна и тук ходим, не сме толкоз прости и да-голи сме вътре, не стоим с дрехи да се потим Whistling, но не се чепатим и не си бръснем интимностите там, камо ли да ги подмиваме-това сме го направили в банята преди сауната Laughing
Същото това дете-на 7 години после в училище разправя за катериците на мацките в банята-бъди сигурна, чувала съм с ушите си... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт