Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 252
  • 473
  •   1
Отговори
# 330
Ами тъпите фльорци не са ли могли да изчакат.Иначе да ти кажа честно, щеше да е по интересно да влезеш да къпеш детето в мъжката баня.Така само щеше да намажеш и никой нямаше да писка.
Явно не ти се чете,затова се изказваш неподготвена.

# 331
Подобно нещо ни се случи миналия месец в хотел Сириус на Св.Константин.
Беше събота надвечер и ние с мъжът ми бяхме на закрит басейн там.
Пиехме си биричка в малкия басейн и изведнъж явно след вечеря и порядъчно пийнали в басейна влязоха 5 рускини видимо развеселени по монокини #Crazy Shocked #Cussing out
Е много беше гадно все пак това е четири звезден хотел.
Който иска да се показва гол да ходи другаде това е обществено място #Cussing out #Cussing out

# 332
да изкажа и своето мнение - имам две момчета, аз не бих ги вкарала в дамска баня, не бих избрала дори да почивам на място, в което има обща баня... дори да имах момичета, също едва ли баща им, ако ме нямаше щеше да ги вкара да ги къпе в мъжката баня... същото е.
В къщи родителите може да ходят голи пред детето си, но не мисля, че и други хора са длъжни да се показват освен ако не са нудисти, но затова си има места... на мен би ми било неприятно... но всеки възпитава своето дете и решава сам за себе си...  Дори да ви кажа честно за децата , а и за мен дори на плажа е гнусно да виждам лелки с  провиснали тела да се разголват по монокини пред други хора не е естетически приятно, на моите деца не им допада...

# 333
Аз доста се посмях.

След като майката държи тя да си изкъпе детето, можеше наистина да сложи една бележка пред вратата и най- учтиво да помоли останалите дами да почакат 10-на минути, няма нищо лошо.

# 334
Не би ме било срам!
Вие какво я разпънахте жената може момченцето да е на 7 годинки но преди всичко то си е все още дете! Hug

# 335
Не би ме било срам!
Вие какво я разпънахте жената може момченцето да е на 7 годинки но преди всичко то си е все още дете! Hug

Мдаааа, моят баща пък е на 54 г., а баба ми (майка му) е на 94 г., ама и тя така казва за него  Whistling.

# 336
Аз пък съм на 30, пак ми е трудно да си стигна гърба сама, но не викам мама или тате да ме изтъркат, нали? Laughing

# 337
Да обобщим:
1/ Всички, които не се къпем с децата си и не се рахождаме голи пред тях, сме или задръстеняци, или фалшиви срамежливци;
2/ Ако откажем да се къпем с чужди деца, сме и фльорци и мутреси.
Такъв странно-комбиниран парцал отдавна не бях се чувствала. Отивам да си посипя главата с пепел!

# 338
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да обобщим:
1/ Всички, които не се къпем с децата си и не се рахождаме голи пред тях, сме или задръстеняци, или фалшиви срамежливци;
Такъв странно-комбиниран парцал отдавна не бях се чувствала. Отивам да си посипя главата с пепел!

hahaha hahaha hahaha hahaha

Хайде сега......... ще знам вече, че се притеснявате и въпреки, че детко е само на 2 годинки, няма да го къпя по женските бани....от сега.....

# 339
hahaha hahaha hahaha hahaha

Хайде сега......... ще знам вече, че се притеснявате и въпреки, че детко е само на 2 годинки, няма да го къпя по женските бани....от сега.....

Правилно! Той мъж ли ще става или муньо?  Wink Laughing

# 340
  • София
Да обобщим:

да не забравяме съществената подробност, че си умираме да ходим голи по улиците! лицемерни безсрамници сме ние!

# 341
И още към обобщенията:
3. Мъжете, независимо от възрастта, си остават дечица и при никакви обстоятелства не трябва да се притесняваме от тяхното присъствие.

Обещавам, ако някога случайно попадна на място с обща баня, ежедневно да водя мъжа ми в женската баня и да му помагам в къпането - особено за търкането на "нежното му детско гръбче" (за да не се налага да водим и свеки навсякъде с нас). А той изобщо няма да зяпа с любопитство, обещавам. А, ако някоя дама се опита да протестира, да си взема хавлийката и да тичка до бара за питие (или поне чайче за успокояване на нервите).
Всъщност, нямаше ли нещо за брой на страниците и ключове, че темата взе да се повтаря.
 Laughing

# 342
Да, ясно се очерта "деткото" тук-без значение е явно за много майки, деткото дали е на 2, 7, 14 или 42 години, все си е "детко"
Ще се видим в темите за свекитата след няколко години само, успех на всички! Hug

# 343
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ще се видим в темите за свекитата след няколко години само, успех на всички! Hug

Да, след само 18 години ще се видим в темите за свекървите  Grinning ...........какви ли ще сме тогава....ех, Пенелопа  Hug

# 344
  • София
а не, аз свекърва няма да ставам. освен ако не родя близнаците, които съм намислила....

Общи условия

Активация на акаунт