Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 256
  • 473
  •   1
Отговори
# 315
Баси темата - то не беха еректирали първолаци, педофилки, вещици, орангутани, малиииии, просто не е истина  #Crazy
То бива глупости бива, ама чак толкова не бива  smile3502

# 316
  • София
Баси темата - то не беха еректирали първолаци, педофилки, вещици, орангутани, малиииии, просто не е истина  #Crazy
То бива глупости бива, ама чак толкова не бива  smile3502

Joy Joy Joy И току се включи някой не видял на време темата и се почва с нова сила!

# 317
Е, темата е пусната на 10.01.Точно преди седмица.Не мисля, че с кой знае какво закъснение пише някой.Сега видял, сега пише-що не?
Сори, ама на който му е смешно-да се смее, а който е по темата-да си пише, ако иска и до догодина, нали така?Какво значи да я видиш на време темата-да се включиш в първата секунда след публикувенето ли? newsm78
А иначе и на мен ми е смешно....ама нещо друго, не точно това, че някой се е включил мааалко по-късно, видиш ли Laughing

# 318
  Ами какво да ти кажа......
  Това наистина е мноооого спорен въпрос.
  На моята приятелка детето е на 6 годинки и знае всичко за секса, как се правят децата,за бременността(всичко за възрастта естествено). И това го знае не от дома, а от детската градина. На последната родителска среща госпожите са казали на родителите да им обясняват реално за половите органи,секса,от къде идва бебето......защото казват" те отдавна са разбрали, че бебето не го носи щъркела",така, че не ги обърквайте допълнително и т.н.Това същото детенце на морето го беше срам да е голичко-значи вече е осъзнало срама от голотата и това му прави впечатление....

Та в тази насока, имайки и предвид, че децата в тази възраст са НАЙ-любопитни(ти като майка на 7-год.дете знаеш мнодо добре) и аз не бих се почувствала комфортно в обща баня със 7-год.дете. И това не защото ще ми направи нещо Simple Smile а именно поради любопиството на детенцето-ще ми е неудобно,дори ще ме е срам, че евентуално(не казвам задължително) детенцето ще ме гледа.
  Да го погледна и от другата страна - на 7 годинки детето разбира всичко, как ли се е чувствало пък то като е слушало забележките от околните дами в банята, то е разбирало, че то е причината да се карат на неговата мама.

# 319
и аз не мисля, че е късно за отговор...
Много ли е смислено да отговарям на теми и въпроси от рода-как да си изпържа картофи, какъв цвят да си боядисам стаята или пък косата Simple Smile, как да си кръстя детето, , скарах се с "мъжо", къде да си сложа праха за пране и подобни щуротии....................???!!!

# 320
Едно е да се включиш с мнение, друго - да се изкажеш, че са 10 стр. пълни глупости.

# 321
На мен пък темата ми се струва полезна като цяло,проблемът е разгледан многоаспектно  Peace и като цяло е майко-образователна  Joy

# 322
От чисто любопитство търсих нещо по въпроса.Искаше ми се да се включи наистина някой опитен психолог детски и да разясни именно от гледна точна на детето в тази възраст малко нещата.Как вижда то всичко това и как се чувства....Май няма такива между нас с такава професия.

# 323
За какво ти е психолог? Всеки може да си представи как се е почувствало детето, когато е станало повод за скандал.  Tired Плюс неудобството от голотата му пред чуждите жени, която даже да не  е осъзнавало до този момент, вече е започнала да го притеснява.
Обаче странно защо това изобщо не впечатлява майката и не й пука как се чувства детето й. За нея е по-важно да излее възмущението си от наглите "фльорци" и "мутреси", които се осмеляват да й правят забележка. И то два пъти, забележете!
Хайде, първия път е нямала друг избор, не е съобразила, не е очаквала такава реакция - нормално, на всеки може да се случи.
Но втория път, извинете, за мен си е умишлено търсене на скандала. И таткото е бил там, и тя е можело да потърси друго решение (нищо не коства да се обърне за помощ към персонала, едва ли е била първата в такова деликатно положение или просто да закачи предупредителна бележка на вратата)... Но не! Кои са те, фльорците им с фльорци, да й казват тя къде ще си къпе бебчето?!?
Честно, много ми стана жал за детето... Още повече, че майка му продължава да намира вина в другите, без изобщо да й пука за неговите чувства...  Confused

# 324
Много добре си го казала!Дано не е глас в пустиня,щото майката май си знае нейното и хич не и пука.Самото заглавие на темата го подсазва-тя е "Възмутена",а не иска нашето мнение по въпроса.

# 325
Аз пък почнах да се чудя друго - как така в комплекс с "мутреси" и "префърцунени лелки" няма да има отделни бани??? Че то го има вече даже в къщи, предлагащи стаи, камо ли в нещо, което е наречено "комплекс".
По темата-твърдо несъгласна съм. Чела съм достатъчно психоанализа, не му е мястото тук да раздуваме обаче, който иска-ще се позаинтересува. Ако тая тема не е просто, да речем, поредната пързалка де. smile3502
Щото не изключвам възможността разни докторанти, студенти и т.н. да си правят с нас рефератите и разработките под формата на анонимни 'Възмутен/а/и". Twisted Evil Mr. Green

# 326
Ами тъпите фльорци не са ли могли да изчакат.Иначе да ти кажа честно, щеше да е по интересно да влезеш да къпеш детето в мъжката баня.Така само щеше да намажеш и никой нямаше да писка.

# 327
mi6ka82, имаш 17 страници да намериш отговор на изключително навременния си въпрос...

# 328
mi6ka82, имаш 17 страници да намериш отговор на изключително навременния си въпрос...

Party
Мдаааа, вероятно на всяка страница трябва най-отгоре да пише, че обиковено в обща баня се събличаш в съблекалнята и влизаш или дибидюс, или по хавлийка.
Вероятно "тъпите фльорци" е трябвало да отидат и да се облекат, а после чинно да изчакат 15-тина минути пред вратата или, както са си голочки, да изприпкат до бара (ако е имало такъв) - тъкмо някой все е щял да ги черпи по едно.
 ooooh!

# 329
Аз пък почнах да се чудя друго - как така в комплекс с "мутреси" и "префърцунени лелки" няма да има отделни бани??? Че то го има вече даже в къщи, предлагащи стаи, камо ли в нещо, което е наречено "комплекс".
По темата-твърдо несъгласна съм. Чела съм достатъчно психоанализа, не му е мястото тук да раздуваме обаче, който иска-ще се позаинтересува. Ако тая тема не е просто, да речем, поредната пързалка де. smile3502
Щото не изключвам възможността разни докторанти, студенти и т.н. да си правят с нас рефератите и разработките под формата на анонимни 'Възмутен/а/и". Twisted Evil Mr. Green
Точно това си помислих и аз за общите бани в днешно време. newsm78По темата-не е редно да очакваш хората да приемат твоето дете като невинно момченце,помисли как го виждат те отстрани.Аз съм била на 9-10 г,когато отидох в обща баня за 1 път и силно се притесних от гледката,като имаш предвид,че по онези времена голотата беше тема табу.Нормално е детето да гледа,оглежда,да му е интересно да вижда чужди голи тела,без да влага друг,освен познавателен интерес на тази възраст.Но пък не е приятно някой да те зяпа,па било и то едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт