Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 279
  • 473
  •   1
Отговори
# 240
И аз не бих се изкъпала пред 7 годишно момченце, но чак пък да правя скандал.  #Crazy
В подобна ситуация просто ще изчакам да свършите и ще се изкъпя след това. Все пак какво да се прави трябва да има някаква търпимост.

Ще изчакаш, ако те помолят.
В такава баня влизаш гола, стиснала сапунчето и шампоанчето и бам!

# 241
  • София
Аз имам син на почти 6 години. Къпе го баща му, но понякога ми се налага и на мен. Не се притеснявам от голотата си, поне засега. В случая, жената не е имала много избор, но и другите е трябвало да проявят разбиране. Да изчакат да излезе тя след като им пречи да се къпят пред детето. Но определено по-младите момичета се смущават да се къпят пред малки деца. Мислят си сигурно, че са постоянно обект на наблюдение. А при децата наблюдяването е със съвсем различна цел, по-скоро опознавателна.

# 242
  • На морето!
независимо каква е целта на наблюдение,мен също би ме притеснило и щях да реагирам.7 години не е малка възраст и не съм съгласна,че е нормално да се къпе с майка си и че другите жени трябва да го приемат едва ли не като бебче,което не ги притеснява.Аз никога не съм виждала баща си гол и дори самата мисъл дъщеря ми дъ се къпе с баща си ме отвращава.

# 243
Момченце на 4 години, току-що изкъпано от майка си, стои в хавлията върху някакъв шкаф. Тя го бърше и когато разтваря хавлията пишката му се оказва на нивото на лицето й. И малкият въздъхва: "Лапни я, ма мамооо!". Ще се въздържа от коментар.
...

Ей, заради това щях да се задавя... Crazy

# 244
  • София
независимо каква е целта на наблюдение,мен също би ме притеснило и щях да реагирам.7 години не е малка възраст и не съм съгласна,че е нормално да се къпе с майка си и че другите жени трябва да го приемат едва ли не като бебче,което не ги притеснява.Аз никога не съм виждала баща си гол и дори самата мисъл дъщеря ми дъ се къпе с баща си ме отвращава.
E, чак пък отвращение. За теб не нормално, но ако си нудист дали ще ти се струва ненормално. Хора всякакви, важно е да се направи компромис, изгоден и за двете страни.

# 245
но и другите е трябвало да проявят разбиране. Да изчакат да излезе тя след като им пречи да се къпят пред детето.

Аз това се опитах да кажа. Ако жената стои пред вратата и каже - Изчакайте, моля ви, синът ми се къпе.
Или поне бележка да беше лепнала.
Но те влизат голички и тогава виждат Мъжа.

# 246
E, чак пък отвращение. За теб не нормално, но ако си нудист дали ще ти се струва ненормално. Хора всякакви, важно е да се направи компромис, изгоден и за двете страни.

Ти ако си нудист, не е нормално да натрапваш това и на ненудистите.
Аз имам прекрасни спомени от  времето, когато съм била 6 годишна.Къпех се сама, знаех тялото си, това на баща ми и на майка ми, не са се крили панически.Не съм опознавала тогава голотата в банята, докато баща ми се къпе обаче-да го подмята атрибута/ знаем как се мие мъжки полов член, нали???/
Майката е трябвало да се извини за създаденото неудобство, а не да роптае..и да изкара детето възможно най-бързо.Да-ако я е страх да пусне само детето в мъжката баня-да стои и чака от вън и да казва, моля да изчакате за 5 минути-синът ми по едикакви си причини е вътре да се изкъпе.И да- в такава баня се влиза гол, със сапунче в ръката-как да изчакат останалите-да се върнат да се облекат или да стоят те голи пред вратата да чакат? newsm78
Към мъжките маЙки-наистина ли 6-7- годишните ви момчета дават да им заголвате все още вие пишката и да я миете? newsm78

# 247
РАБОТИЛА СЪМ В ХОЛАНДИЯ ТРИ ГОДИНИ И СЪМ ФЕНКА НА САУНИ И ВСЯКАКВИ СПА ПРОЦЕДУРИ.
ТАМ ОБАЧЕ САУНИТЕ СА СМЕСЕНИ И НЕ СА ПРИГОДЕНИ ОТДЕЛНО ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ И Е ОЩЕ ПО ЛОШО.
В НАЧАЛОТО МИ БЕШЕ НЕПРИЯТНО НО ПОСЛЕ СЕ СВИКВА, НО ТАМ ХОРАТА ГЛЕДАТ НА ТЕЗИ НЕЩА ПО КОРЕННО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
ТАКА ЧЕ СЪМ СВИКНАЛА И НЯМАМ ПРИТЕСНЕНИЯ А ЗА ДЕТЕТО СИ ПРЕЦЕНЯВА МАЙКАТА! Hug Hug

# 248
Великова, и аз съм била в смесена сауна.И в БГ има такива местенца.Обаче в сауната лягам като на плажа, а не се бръсна и не си мия интимните части-това го правя в усамотение в  душ-кабината преди това.

# 249
РАБОТИЛА СЪМ В ХОЛАНДИЯ ТРИ ГОДИНИ И СЪМ ФЕНКА НА САУНИ И ВСЯКАКВИ СПА ПРОЦЕДУРИ.
ТАМ ОБАЧЕ САУНИТЕ СА СМЕСЕНИ И НЕ СА ПРИГОДЕНИ ОТДЕЛНО ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ И Е ОЩЕ ПО ЛОШО.
В НАЧАЛОТО МИ БЕШЕ НЕПРИЯТНО НО ПОСЛЕ СЕ СВИКВА, НО ТАМ ХОРАТА ГЛЕДАТ НА ТЕЗИ НЕЩА ПО КОРЕННО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
ТАКА ЧЕ СЪМ СВИКНАЛА И НЯМАМ ПРИТЕСНЕНИЯ А ЗА ДЕТЕТО СИ ПРЕЦЕНЯВА МАЙКАТА! Hug Hug

Ммм да права си, че има такива места, но там влизаш с ясното съзнание, че са точно такива. Не те изненадва някой по адамово облекло, просто защото знаеш, че там ще има голи хора.  Да не говорим, че съществува и фактора, споменат от Пенелопа. Честно казано, аз не бих си направила децата свидетели на тези процедури точно на тази възраст, та било то момичета или момчета.

# 250
Абе горещите привърженици на момченца в женска баня не казват нищо за момиченцата в мъжката, а и да ги питам:
Като сте такива непукисти и не ви е срам от телата ви, и сте готови да ги покажете на всеки, независимо от обстоятелствата, секс публично правите ли? Нали и тогава сте, общо взето, макар и незадължително, голи?! Няма ли да ви е неудобно да ви гледа някой, пък бил той и на 7 години???

# 251
И друго ми се ще да знам, моля мъжките майки да ме светнат...До колкото съм запозната, момченцата има ерекция от бебета> При баня, при заголване на пишката да се измие се случва още в най-крехка възраст.ОК, тогава са малки, не разбират особено, нужна е разбира се грижата на майката.Какво се случва обаче в една такава осъзната възраст?На 7 години майка ти да ти предизвика ерекция миейки те-не знам, аз ако съм би ме притеснило?Случва ли се?Така ли е наистина? newsm78

# 252
  • out of space
И друго ми се ще да знам, моля мъжките майки да ме светнат...До колкото съм запозната, момченцата има ерекция от бебета> При баня, при заголване на пишката да се измие се случва още в най-крехка възраст.ОК, тогава са малки, не разбират особено, нужна е разбира се грижата на майката.Какво се случва обаче в една такава осъзната възраст?На 7 години майка ти да ти предизвика ерекция миейки те-не знам, аз ако съм би ме притеснило?Случва ли се?Така ли е наистина? newsm78

Синът ми е на 2 г и 3 м.- лично аз такова нещо не съм видяла до сега.

# 253
Има, има. Ама не помня точно възраст. Събужда се надървен и вика - Мамо, виж колко много пиш ми се е събрало.

# 254
Писах, ама нещо ми се прецака писанието, та на ново....
Ерика, имам приятелки с момчета, аз самата съм с момиче, затова питам така.От тях знам за ерекцията, коментира ли са, чудели са се и те, чувствали са се неловко в някои моменти.Техните момченца са  с ерекция от 3-4-5 месец бебета.Тогава-ок, На две години-ок, ама на 7?Не вярвам до тогава ерекцията им да изчезне като с магическа пръчка, все пак нервните окончания са си там по рождение.Та до колко приятно би се чувствало момче на 7 години, когато вече раменят инфо в училище, слухтят за мръсни вицове, да го мие там майка му, не е ли конфузно вече?Дори и не всяка баня да е с такъв край, факт е, че го има този сценарий.... Rolling EyesНа тази възраст едно дете според мен знае разликата  в половете, опознало е и тялото си, че да се вкарва с опознавателна цел в женска баня ми се струва.
Чисто любопитство, никак не е на заяждане въпросът ми за ерекцията, просто искам да знам... Peace

Общи условия

Активация на акаунт