Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 265
  • 473
  •   1
Отговори
# 270
E, не може да твърдите, че момче на 5,6 или 7 години е мамино синче, само защото майка му го къпе, или че нашите майки повече ни обгрижват от момичешките. И моита жена смята, че дъщеря ни, която е на 5 и 6 месеца се справя сама, ама всеки ден ми я връщат с насрани гащи от детската. Но никога не бих я къпал в мъжката баня (ако има други мъже де), че кой знае кога ще се подхлъзне. Joy
Не съм казала,че синът на Възмутената или което и да било друго дете е мамино синче. Имах предвид всички теми за свекървите, в които снахата се оплаква от свекървата и става ясно,че синчето или не взима страна или защитава Мама- когато очевидно тя не е права - поне такъв е случаят в повечето теми за свекърви тук.

# 271
Логично е във форум, където 90% от пишещите са жени, да се обсъждат лошите "свекърви". А, мъжете питате ли ни как изтрайваме вашите маминки, за които ние все сме непрокопсани и с две леви ръце? А питали ли сте мъжа на съответната жена, на какъв огън се пече?

# 272
Логично е във форум, където 90% от пишещите са жени, да се обсъждат лошите "свекърви". А, мъжете питате ли ни как изтрайваме вашите маминки, за които ние все сме непрокопсани и с две леви ръце? А питали ли сте мъжа на съответната жена, на какъв огън се пече?
В повечето случаи - пече се на такъв огън на какъвто мама реши.

# 273
...че кой знае кога ще се подхлъзне. Joy

Трудно ми е да повярвам, че баща на дъщеря е способен да напише това. Поне мъжете, които познавам и имат дъщери, обикновено се смущават дори при най-малкия намек за подобно нещо, когато касае дъщерите им, а какво остава самите те да напишат това...

# 274
  • Варна
.....
На плажа не върша това, иначе и аз ходя без горнище, но естетически изглеждам много по-добре и не си бъркам по гънките, а просто лежа и се припичам блажено...Т.е-на плажа изглеждам така, след като съм минала вече през банята и съм свършила някои важни за една жена действия.

Peace
Абсолютно! Просто не разбирам как някои хора не могат да направят разликата между това да ходиш гол по плажа или "по гол пъп на улицата" и т.н. бисери дето изчетох тук, и това да се КЪПЕШ И МИЕШ, т.е. да вършиш изключително интимни неща!

# 275
Добре да приемем, че мойто момче е бавноразвиващо се. Сам ходи до тоалетната, не ми чука по врата, но дупето как ще си избърше сам, и не е само той така, защото в ДГ масово децата отказват да ходят до тоалетната, защото не могат да се избършат. Ами като се къпят сами мият ли си дупетата, пацките, той се изтърква с гъбата докъдето стига и му е достатъчно.
Мислиш ли, че наистина детето ти разбира, като му обясняваш, кое е редно да правят с него и кое не. Една приятелка с момиче на 7 г., ми се оплакваше, че като и обянявала, че не трябва да разговаря с непознати и малката и казвала, ами като ми каже името си, вече не е непознат-значи мога да говоря с него.

Да разбирам ли, че ти го бършеш след ходене по нужда? ThinkingДете на почти 6 годинки?Аз явно не съм нещо в час...детето ми ходи на градина и никое от нейната група няма проблем-според мен е както го научиш, зависи и от персонала това с градините...
Не съм казала, че детето ти е бавноразвиващо се, а че момчетата в определени периоди от развитието си са по-бавни, по късно постигат това, което момичетата правят на тянхата възраст.Това не е мое мнение, това се шири като някакво правило, не съм го чела, не го твърдя.В пубертета например е същото-момчетата до сега са били с две глави под съученичките си и за едно лято дръпват и мутират...наваксват...
Та-да, момичето ми само си мие интимните части-показала съм няколко пъти как и съм я насочила да се справи-Обяснила съм, как да бръкне с хартията в дупето/ между бузите на дупето, за да се избърше качествено?Не е никак сложноСъщото е и при миенето-трябва да разтвори дупето, да изплакне хубаво, същото е и с пикалото, това е-защо да не разбере?Да построи кула с кубчета се иска повече сръчност.... newsm78Също така-относно разговорите с непознати-категорично спазва разпореждането ми, ама не чакам да стане на 7 , за да и го втълпя... Thinking
Това на примависта, сега ще дочета останалите мнения...
А, Анна, надявам се разбираш, търся причини за това, което е мое лично наблюдение относно мъжките чеда.Виждам, че имаш и момиче, малко е още, но-наблюдавай и според мен сама ще откриеш някои разлики,,,де да знам...след време, като стане на възрастта на сина ти-сама ще се оправя с хигиената, но ако и покажеш и научиш...така си мисля, само времето обаче ще покаже... Thinking

Така-за Азаф-все едно за моето ежедневие , свързано с тези неща говориш, простичко и ясно-ако се поднесе на детето-само ще се оправи,Категорична съм в това.Макар и с малко закъснение, но на 7 е безумие....
Лагерите-също е така.Аз в първи клас съм ходила на лагер и сама съм се оправяла да се пера...
За ГОГО-да си отвори тема за тъщите и да не говори глупости!

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 19:11 от пенелопа

# 276
Още чакам отзиви на хипотезата "7-годишно момиченце в мъжка баня".
И аз ги чакам, но като гледам няма да ги дочакаме.

Ми според мен просто няма такова 7 годишно момиченце, което да допусне майка му да го вкара с баща му в мъжката баня.То само ще се противопостави, ако майка му е толкова.......................До някъде е сходно с ходенето в женска и мъжка тоалетна, както писах, но в тоалетните има разлика-там има врати, зад които вършим нуждите си, а не пред очите на още 10-ина души./т.е.-на съпругът ми му с е е налагало да вкара малката в женската тоалетна, но заради нивото на хигиена е с нея-да я държи за да не сяда на опиканите седалки.В мъжката тоалетна е с писоари на много места-там детето няма как да клекне даже...но все пак-всичко става зад врати!/

# 277
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Защо да няма.....бих пуснала моето момиче с баща си ( принципно....защото имам момче ).........просто почти винаги майките къпят децата и затова отговорите липсват

# 278
Добре тогава,че баща ми не ме къпеше на 7 седем години гол с мен в банята ,или още по-зле с- в обща баня с други мъже  Sick

# 279
  • София
Ами да Пенелопа бърша го и да ти кажа не виждам нищо лошо в това. А колкото до къпането, аз отдавна не искам да го къпя, инициативата е на баща му, може би той ще е един лош свекър, можеби по вашите думи е "татино синче"?
.....
На плажа не върша това, иначе и аз ходя без горнище, но естетически изглеждам много по-добре и не си бъркам по гънките, а просто лежа и се припичам блажено...Т.е-на плажа изглеждам така, след като съм минала вече през банята и съм свършила някои важни за една жена действия.

Peace
Абсолютно! Просто не разбирам как някои хора не могат да направят разликата между това да ходиш гол по плажа или "по гол пъп на улицата" и т.н. бисери дето изчетох тук, и това да се КЪПЕШ И МИЕШ, т.е. да вършиш изключително интимни неща!
Аз казах, че къпя сина си понякога, не че го пускам в банята, когато аз се къпя и в това има разлика.
Смятам, че доста се отклонихме от основната тема, затова спирам с коментарите. Желая ви лека вечер!

# 280
поне от темата се разбра кой как си трие дупето и как си мие интимните части

# 281
Ами да Пенелопа бърша го и да ти кажа не виждам нищо лошо в това. А колкото до къпането, аз отдавна не искам да го къпя, инициативата е на баща му, може би той ще е един лош свекър, можеби по вашите думи е "татино синче"?
.....

Peace
Аз казах, че къпя сина си понякога, не че го пускам в банята, когато аз се къпя и в това има разлика.
Смятам, че доста се отклонихме от основната тема, затова спирам с коментарите. Желая ви лека вечер!

Да, но в темата основното беше, че момче е било в женска баня, където жени вършат тези неща.Това, че ти у дома не го правиш е похвално!

# 282
И аз съм възмутена !И аз имам дъщеря на 3 години и тя не е виждала баща си гол,  само аз я къпя ! Смятам 4е 7 годишно дете може да се къпе само и като се притеснява майка му за педофили да стои пред банята. Mr. Green

# 283
А за вас нормално ли е майката и детето да се къпят заедно? За мен не е. Да изкъпе майката вкъщи детето във ваната като го полива с душа или то да кисне във водата - да, но да стоят заедно голи и майката да се грижи за собствения си интимен тоалет - не.

# 284
А за вас нормално ли е майката и детето да се къпят заедно? За мен не е. Да изкъпе майката вкъщи детето във ваната като го полива с душа или то да кисне във водата - да, но да стоят заедно голи и майката да се грижи за собствения си интимен тоалет - не.

за мен е нормално, защо да не се къпят заедно?
аз не си представям да влизам в банята с дрехи

Общи условия

Активация на акаунт