Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е това странно нещо при вас? Не върви. Оправдайте се бързо.
Как приспивате бебетата си? Искам да ги отуча да заспиват в ръцете ми, как го правите вие?
Как да предложа вода на кърмено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е това странно нещо при вас? Не върви. Оправдайте се бързо.
Едно от родителите сподели за сериозни кожни проблеми с детето си, като лицето му беше покрито с огромни пъпки, които го разраняваха. След инвестиране в консултация за сън, режим и хранене, детето се подобри със съня и вече спи в люлката без събуждания. Родителите са доволни от резултатите, но признават, че не са следвали стриктно режима в началото.
-
Как приспивате бебетата си? Искам да ги отуча да заспиват в ръцете ми, как го правите вие?
Един от родителите споделя трик, който са използвали от консултант по сън, който е бил много ефективен. Когато бебето спи в ръцете на родителя, те поставят голяма, много тънка възглавница или пелена между бебето и родителя. Това помага на детето да се чувства удобно и щастливо. Те също така споменават, че не са научили никого да заспива в ръцете им и са се притеснявали да не създадат лош навик.
-
Как да предложа вода на кърмено бебе?
-
Как да избера подходяща ергономична раница за носене на бебе?
-
Кога да въведем глутен в диетата на бебето?
, а банана с авокадо ги омете за отрицателно време. Ох и това ще се метне на нас и ще е по сладкото , ама то крушата не пада по далеч от дървото. Ягоди ще яде в България чак , че са от градината. Ваня как я даваш краставицата ? Ние сме по ЗВБ , но ме е страх че е твърдо, да не се задави. Само вътрешната част със семките ли даваш? Днес ще пробва и череши , почти съм сигурна че ще ги хареса.

но днес като му направих пюре от авокадо,банан и коластра се давеше доста , от парченцата почти не се дави . Много четох и гледах видеа за задаване при бебе и първа помощ , ако трябва и на курс ще се запиша. Също като съм с него на масата и го гледам , нищо не слага в устата си , а когато се занимавам с нещо друго си хапва смело . Разбира се пак го гледам , но по дискретно , а не вперила поглед в него. Чудя се дали да правя домашно кисело мляко и така да му давам. Преди много кисело мляко правех , даже около година изобщо не купувахме , само прясно мляко от ферми и сама си го правех като доста го оставях да поври. Все си мисля че малкия не яде уж много , но памперса му стана ужасно миризлив