ДЕКЕМВРИЙчето расте, скоро зъбче ще се подаде -- тема 4

• 20 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Тифани, благодаря ти!😘 Трябваше ми за тази сутрин обаче и чак сега видях твоят коментар. Купих Занзи Фитобимби.
Веси, евала😘
Аз правя кисели, много са лесни. Слагаш 250мл.вода да кипне, слагаш една лъжица нишесте и накрая плодът, който ще слагаш. С банан и слива е супер, ябълка вземайте само златна превъзходна, че е най-сладка.
Ох, малини и риба още не съм дала, изоставаааам🙃☺️

# 406
Само при мен ли става когато дам 2 пюрета на ден и отказва АМ..... Започнах първа , ама доста изоставам с захранването. Вече може да си изяжда 120гр и не реве отваря уста. Обаче отказва АМ ако и дам още едно пюре примерно за Аз... Много особено дете🤣🤣
Ние се връщаме към страия режим на сън и се радвам много. Тука млечната кухня започва от 7м. Още не мисля да я записвам въпреки , че другя месец става на 7. Ще си помисля

# 407
Сложих да заври 100 мл. вода. В 60 мл.вода разтворих 4 ч.л. царевично нишесте. Добавих плод и разбърках. Всичко изсипах после във водата на котлона и бърках докато се сгъсти. До сега съм правила с ябълка и круша, които преди това варя на пара

Какво купихте срещу насекоми? Гледам има лепенки, гривни, спрейове, клипсове и се обърках.
Купих на паракито спрей против комари и кърлежи. Както и гривна против комари. Гледах семинар и ги препоръчваха. Има намаление 20 % с код ma-ma15.
Скрит текст:

kristina112233, kак направи кисела?

Веси, бях свалила една схема кое след кое- овес, ръж, ечемик, спелта, пшеница.

# 408
Тъкмо щях и аз да питам за кисел, благодаря ви 😋

# 409
Момичета, как се казваше чаят, който давахте за запек?

# 410
Blevit L

# 411
Кристина, какво нишесте слагаш някакво специално или обикновено?  Плод в суров вид или на пара?

# 412
Обикновено царевично нишесте на Bioset. А плодове до сега съм въвела ябълка, круша и банан. С банан не съм правила кисел и не знам дали ще стане изобщо. Но и ябълката, и крушата ги правя първо на пара, пасирам и тогава добавям. В този ред на мисли - какъв плод мога да въведа още? Днес дадох за първи път жълтък. Хареса се

Кристина, какво нишесте слагаш някакво специално или обикновено?  Плод в суров вид или на пара?

# 413
Не си усложнявайте живота, като предварително обработвате плодовете за кисела. След като ги сложите във врящото нишесте се попарват и омекват. Ябълката и крушата настъргани на ситно ренде, бананът намачкан с вилица, както и всеки друг плод пак така. Аз добавям и някоя бисквитка и си става бисквитена торта😁

# 414
Не бих казала, че го усложнявам. Уреда го прави всичко за 10 мин. А иначе за бисквитки - и аз правих “бисквитена торта” с безглутенови бисквити. Определено се хареса.

Не си усложнявайте живота, като предварително обработвате плодовете за кисела. След като ги сложите във врящото нишесте се попарват и омекват. Ябълката и крушата настъргани на ситно ренде, бананът намачкан с вилица, както и всеки друг плод пак така. Аз добавям и някоя бисквитка и си става бисквитена торта😁

# 415
Благодаря много!

quote author=Blondy23 link=topic=1556330.msg46571847#msg46571847 date=1686750342]
Blevit L

[/quote]

# 416
  • Вестерос
Тифани, благодаря ти!😘 Трябваше ми за тази сутрин обаче и чак сега видях твоят коментар. Купих Занзи Фитобимби.
Веси, евала😘
Аз правя кисели, много са лесни. Слагаш 250мл.вода да кипне, слагаш една лъжица нишесте и накрая плодът, който ще слагаш. С банан и слива е супер, ябълка вземайте само златна превъзходна, че е най-сладка.
Ох, малини и риба още не съм дала, изоставаааам🙃☺️
Какво нишесте се слага? Колко време се варят? Той вари ли се предварително или както е суров и то се сгъстява всичко сигурно?

kristina112233, мерси, отговорих си на въпросите. Аз съм въвела слива. Утре ще въвеждам малина.

# 417
Ние бяхме на консултация вчера. Малкият е пораснал, но не е надебелял кой знае колко.
Останах разочарована от "съветите". Този път беше не лекарка, а медицинска сестра, консултиращата.
Даде зелена светлина за захранване с плод, почти всички видове, включително и ягоди и малини 🤨 За каши каза, че било напълно излишно.
Накратко каза- на обед продължавате със зеленчуците, следобед почвате плодове и толкова. Следващата консултация е вече септември, накратко- "оправяйте се...ама не както го мислите..."

# 418
Ако не се лъжа ти е второ детенце, нали? Минала си пътя веднъж и много неща са ти ясни но повечето момичета тука са много млади и неопитни и го написах за тях. Някои тепърва се учат да готвят.
Не бих казала, че го усложнявам. Уреда го прави всичко за 10 мин. А иначе за бисквитки - и аз правих “бисквитена торта” с безглутенови бисквити. Определено се хареса.

# 419
Тези които си приготвяте пюрета у дома, как приготвяте грах? Замразен ли да взема, консерва ли? 🙄

Общи условия

Активация на акаунт