ДЕКЕМВРИЙчето расте, скоро зъбче ще се подаде -- тема 4

• 20 100
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, мамчета! И ние сме утре на ехограф и за това питам, за да знам какво да очаквам. При нас често излизат пъпки около устата и дори очичките но те са от гадните зъби и слюнка.
Веси, супер ти е рецептата за риба, аз освен от теб изброеното сложих зехтин и морков.
Купички имам стъклени и пластмасови. Ползвам и двата вида но да си призная тези са супер
Леки са и за навън са много практични.
В Берьозката и аз отскоро шетам😁 и още не съм научила какво имат но качеството и цените са топ.
На мен ми казаха, че дълго ще се задържим на тези дрешки и кг.вече няма да качват много, около 200-300гр.а ако пролазят или проходят въобще.

# 481
Здравейте,

При нас няма такива прегледи на органи на 6-тия месец, беше просто стандартно мерене и теглене и ние също не сме наддали кой знае колко, още сме под 7-те кг.
Аз правя плодовите пюрета всеки ден, а зеленчуковите през ден, затварям в бурканче и съхранявам в хладилника. Днес ще въвеждам тиквичка. Единственото, с което изоставам са кашите, харесах по препоръки оттук на Холе, но трудно намирам нещо в района.
Вчера станахме на 6 месеца 🥳🎉
ВЪПРОС- моля за помощ- кои са най- важните критерии при избор на добър стол за хранене? Чувствам се така объркана, както беше с количката....

# 482
И ние не сме ходили на прегледи и ехографи още, чудя се дали ще ни ги назначава личната при положение, че изоставаме с ваксините и не сме ходили скоро. Само около шести месец ли се полагат?

Серенапота, ние гледахме да се чисти лесно и да има повече позиции, предвид това, че бебка не стои още без опора. Взехме на пег переро Прима Папа. Още ползваме и шезлонга за хранене.

Малката снощи заспа в 8 и спа до 6 без да стане и без да яде. Аз ставах три пъти да я проверявам дали е ок Simple Smile)) иначе заспива към 9.30 в повечето дни. Спи сутрин, следобед и привечер обикновено, като следобедната дрямка ако не я прекъснем минава 2-3 часа.

# 483
Здравейте малко си починах от всеки и всичко и заредих батериите само да ви попитам понеже Елена на 30 става на шест месеца как въведохте глутена какво давате като храна също така лекарката каза да си продължавам да и давам местни пюрета

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 06:55 от viara1912

# 484
Ние минахме миналия месец коремен ехограф. Бързо минава прегледа, единия плака от гелчето с което мажат, а другия постоянно дърпаше на доктора престилката. Абе всеки път се изприщвам и изпотявам като ходим по доктори. Съблечи, облечи......Grinning

Педиатъра обаче нищо не каза за очен,а явно се прави на 6 месеца.

# 485
Ние минахме миналия месец коремен ехограф. Бързо минава прегледа, единия плака от гелчето с което мажат, а другия постоянно дърпаше на доктора престилката. Абе всеки път се изприщвам и изпотявам като ходим по доктори. Съблечи, облечи......Grinning

Педиатъра обаче нищо не каза за очен,а явно се прави на 6 месеца.
Веси как въведе глутена и какво дава на твоите сладури моля за малко инфо

# 486
Ние утре сме на нефролог, полага се по здравна каса. Изследванията на кръв и урина са супер. Нямах никакъв проблем с колектора, за 5мин бях готова. А вземането на кръв мина с усмивка 😀
Аз глутена го дадох набързо 😀 давала съм й хляб напоен с каквото ядем вечер и сухар в супата от кухнята 😀 Тони е на 6+++
Аз съм със столчето на Икеа, защото умее да сяда отдавна, но иначе за неукрепнали бебета препоръчвам някое бюджетно столче с позиции на гръбчето примерно на Лорели. Не виждам смисъл да се инвестира в скъпо столче. Моето даже е втора употреба. Потърсете си в някоя група във фейсбук примерно 🤷♀

# 487
  • Вестерос

# 488
И аз използвам тези. Едната вече много се оцвети и я хвърлих, но са много удобни. Взех и едни други, малко по-големи с капак пак на същата фирма. Но пък сега като вземам кухня, не използвам много 🫣

[/i][/i]
Благодаря, мамчета! И ние сме утре на ехограф и за това питам, за да знам какво да очаквам. При нас често излизат пъпки около устата и дори очичките но те са от гадните зъби и слюнка.
Веси, супер ти е рецептата за риба, аз освен от теб изброеното сложих зехтин и морков.
Купички имам стъклени и пластмасови. Ползвам и двата вида но да си призная тези са супер
Леки са и за навън са много практични.
В Берьозката и аз отскоро шетам😁 и още не съм научила какво имат но качеството и цените са топ.
На мен ми казаха, че дълго ще се задържим на тези дрешки и кг.вече няма да качват много, около 200-300гр.а ако пролазят или проходят въобще.

# 489
Овеса въведох с каша. Сега давам ръж. Купих ръжени ядки от здравословен магазин. Накиснах ги за 30 Мин и ще ги сваря за 10 Мин, после ще добавя плод. Купих и ечемичени ядки.

# 490
Днес една докторка ми каза да не давам глутен още.Бил много тежък ва организма на бебето.И аз съм объркана вече.Другата пък каза рано да го почвам.То без него иначе как да стане....

# 491
Слагате ли ги в проходилки вече? Аз имам едно бънджи и се подрусва в него по 10мин.на ден но се чудя каква и дали да купувам проходилка

# 492
  • Вестерос
Ортопедите казват масово без проходилки и бънджита. Аз нямам и няма да слагам. Купих уокър, който се е масичка и играе седнала с нея.

# 493
Веси май беше казала, че нейните щъкат вече с проходилка. И аз чух тази мълва но лично никой още не ми го е казвал. Ще си взема аз да си щъка и да се кефи. Сега има такшва 4 в 1, и люлка и активен център и за бутане и проходилка. Ако някой лично му е казано от отропед ще съм благодарна да чуя доводите.

# 494
И аз бях чела, че бънджитата са лоша идея..както и проходилките...
На самите сайтове в описанието пише, не повече от 15 минути на ден 🙄 струва ли си за толкова...
Тифани, какъв рочно е твоят уолкър, може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт