Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 076
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
И аз съм от авиационните среди, от 18 годишна работя по летищата и потвърждавам за рамката, поне тук в София, че върши същата работа като ръчния металдетектор и няма никакъв проблем да се мине 1 път. Вече за бодискенер на по-големите летища тип Франкфурт, Рим и тн имате право да откажете Simple Smile

# 556
Здравейте, някой да знае дали за ФМ в Оскар пускат придружител? Blush
В Оскар пускат. Аз бях миналата седмица.

# 557
Един бърз технически въпрос за БХС, извинявам се, ако вече е коментирано - за взимане на кръвната проба трябва ли да е на гладно и пречи ли, ако съм си приела щитовидните хормони?

# 558
  • Свищов

Сега друго да питам. Някой от вас да има косопад? Аз съм с някакъв зверски косопад….
И другият ми проблем, заради запека в началото, още ми е малко трудно да го регулирам напълно. Уж почти се наместиха нещата с пробиотика. Но… всеки път изхождането е съпроводено с алено червена кръв, дори съсиреци, не знам как я докарах тая работа. Някой да има препоръки какво да измисля, за да не се случва това с кръвта?

И аз съм с ужасен косопад от около 2 седмици. Надявам се да е от времето, защото и дъщеричката ми е така и тя от около 2-3 седмици.

# 559
  • София, България
Един бърз технически въпрос за БХС, извинявам се, ако вече е коментирано - за взимане на кръвната проба трябва ли да е на гладно и пречи ли, ако съм си приела щитовидните хормони?

Не. Не трябва да е на гладно. Мисля, че и другото не е от значение. Много жени приемат всякакви хормони по време на бременност Simple Smile

# 560
  • София
Генетичните изследвания няма значение по кое време и с какви хапчета се взимат Simple Smile

# 561
  • Свищов
Момичета, имам чуденка Flushed  Днес щях да си пускам стерилна урина, но сутринта се събудих в 4 часа за WC  и после като станах в 6:30 часа реших, че това няма да ми е първата урина за деня и се отказах.
Та въпроса ми е как става номера с първата урина сутрин като аз ставам по 2-3 пъти вечер? Ако все пак реша да се разсъня в 4 часа и да я взема тогава, нямали да седи твърде дълго време докато я занеса в лабораторията към 8 часа?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 13:14 от I v e t o

# 562
  • София
Момичета, имам чуденка Flushed  Днес щах да си пускам стерилна урина, но сутринта се събудих в 4 часа за WC  и после като станах в 6:30 часа реших, че това няма да ми е първата урина за деня и се отказах.
Та въпроса ми е как става номера с първата урина сутрин като аз ставам по 2-3 пъти вечер? Ако все пак реша да се разсъня в 4 часа и да я взема тогава, нямали да седи твърде дълго време докато я занеса в лабораторията към 8 часа?  Rolling Eyes

Аз взимам тази когато се събуждам през нощта, спокойно, не е твърде дълго, те престояват там цял ден

# 563
  • София, България
Смао не забравяй, че трябва да се измиеш хубаво преди взимането на урината. Че аз примерно като се знам 100% в 4 ачса сутринта ще забравя Joy

# 564
Здравейте, от известно време ви чета. В 11 г.с. съм и от седмица насам започнаха болки в кръста и таза, които се засилват, ако ходя повече от 3500 крачки. Някоя мама от вас, дали има този проблем и евентуално как го решава?

# 565
Момичета да се включа аз в темата за запека .Аз преди да забременея ходех по 2/3 пъти на ден ,буквално ям и бягам 😁Сега също нямам проблеми  ,но вече ходя по 1 път, много рядко два пъти.Не знам дали има голямо значение ,но аз от години си пия само омнибуотик 6 (профилактично ) и ям много кисело мляко (домашно ,мъжът ми го заквасва).От две седмици  започнах отново да пия костен бульон (гадно е ,обаче е бомба с позитиви ,стискам носа и гълтам😁) той е много добър за храносмилането.Кафе никога не съм пила ,но всяка сутрин пия топла вода с лимон  и това ми действа като аларма за тоалетна 😁.Дано да съм помогнала 🍀И аз не съм повръщала нито веднъж ,което много ме стресираме 😟 че нещо не е наред ,но сега като ви чета съм по-спокойна❤️

# 566
И моята стерилна урина беше от 4 часа сутринта ,  четох в Интернет, може да стои до 3 часа на стайна температура и до 24ч в хладилник. Жените в лабораторията ми казаха, че няма никакъв проблем.

Аз никога не съм повръщала също, но това не ме притеснява честно казано, не е задължително. От 7ма седмица ми става лошо следобед и до там съм със симптомите аз.. 😁

# 567
Аз също никога не съм повръщала.Имала съм в много редки случаи неразположения,но до там.

# 568
Здравейте и от мен! От снощи ме боли гърлото и сутринта се събудих с хрема и ми е страшно отпаднало! На всичкото отгоре още съм на работа и така се налага поне до края на юни! Въпросът ми е какво мога да приемам освен лукчетата, които смуча и ментов чай, който смятам да пия.. Много се притеснявам да не се влоша и да стане нещо.. 🥺🥺🥺

# 569
ТОЧНО и аз днес щях да си пускам урина и аз и забравих като станах през нощта...Мисля вечерта да си сложа един стики ноут на вратата на тоалетната да ми напомни Laughing

daisy85, аз също съм така. Пия но-шпа, ако дискомфортът е твърде голям. Ходила съм на няколко прегледа откакто започнаха, не казаха да виждат нищо притеснително. Мисля да си взема възглавница за бременни.
Към момичетата, които наскоро спечелиха, а и тези които си имат възглавница за бременни - удобна ли ви е?

Банан и кисело мляко или скир на мен ми действа доста добре на перисталтиката. До скоро и аз бях на тестена диета, от всичко друго ми се повръщаше, а само като си помислих за готвено или нещо в СОС наистина можех да повърна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт