Защо искате деца ?

• 71 142
  • 2 683
  •   1
Отговори
# 210
Мая, синът ми влезе в този пубертет и всяко нещо е “НЕ!” + дране. Ама не е дране все едно го колим, ами все едно го колим и му изхвърляме играчките едновременно.. Поне тези чалъми ги продава само на нас, а пред баба си е душица, че ако им стане труден за гледане, ще се пропия.

# 211
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мая, синът ми влезе в този пубертет и всяко нещо е “НЕ!” + дране. Ама не е дране все едно го колим, ами все едно го колим и му изхвърляме играчките едновременно.. Поне тези чалъми ги продава само на нас, а пред баба си е душица, че ако им стане труден за гледане, ще се пропия.
Пубертет, имаш предвид 12-13 години?

# 212
Не, не. Има си и бебешки пубертет, който започва около 2 годишна възраст. В чужбина му казват “Terrible twos”

# 213
  • София
Не, не. Има си и бебешки пубертет, който започва около 2 годишна възраст. В чужбина му казват “Terrible twos”

И ние сме в играта. Grinning

# 214
Аз си повтарях "омммм и това ще мине, период е, ще мине, оммммм" докато се дереше за десети път за деня за нещо дето и той не знае за какво...
Виното също помага
Wine Glass

# 215
Викаш да му дам да си пийне за по-добър сън ли? 😃

# 216
Joy неееее, то е за теб, за успокоение на нервите.
Моето поне като не ревеше, спеше. Голям поспалан си е от бебе.

# 217
  • sofia
Моите поне сериозно боледуване ми спестиха...не са ходили на ясла, само на градина, но си мисля, че е по-скоро до организъм.
Имах една позната, нейното хем не ходеше на градина, хем се скъсваше от боледуване.
И бебешкия пубертет не съм го усетила. Нямам спомени да са се тръшкали и изтерясвали, но аз виках кат за двама...много ми бяха изпилени нервите.

# 218
Много неща се забравят Simple Smile Аз си намерих случайно един дневник, който съм водила на малкия за ларингитни кашлици, пристъпи, лекарствата, приемите в болница. Толкова страшно звучи, че... сама се уплаших , като го четох, а реално всичко това съм го преживяла. Моята памет избирателно изтрива неприятни спомени.

# 219
Аз си повтарях "омммм и това ще мине, период е, ще мине, оммммм" докато се дереше за десети път за деня за нещо дето и той не знае за какво...
Виното също помага
Wine Glass
При нас е защото му се е откачило ремаркето на камиона от каросерията. Ама ако се откачи 3-4 пъти и вече ревът си става пермаментен. Тика си камиона и реве. Само ако се откачи пак засилва реването.
Реването не ми пречи, не е много, ама лигавенето... ох, това лигавене... Пресичаме, по средата на улица се отпуска като труп, артистите в Холивуд не "умират" така майсторски. Хващам където мога и довлачвам до тротоара, където го оставям да се прави на "умрял". Не иска да върви, не иска и да го носиш, особено ако разбере, че се прибираме.

# 220
Интересно. При баба е добро детенце, казваш?

# 221
Интересно. При баба е добро детенце, казваш?

Да… Душичка! Ама пак казвам - по-добре. 😃 При нас се отпуска с чалъмите

# 222
Моето дете е "много послушно, спокойно, всичко можел, всичко сам си правел, изобщо не плачел" първа група в градината... Еммм кво да ви кажа. Елате да го видите вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye ама то е нормално такова поведение. Все пак с мама са спокойни, че могат да са себе си и задръжките падат. На другите места спазват правилата, което е хубаво. Значи са способни на самоконтрол и дисциплина. Ще се оправи и у дома положението. Още малко търпение ... и вино Joy

# 223
Във вените ми вино ще потече, Маяяяяяя!

😃😃😃😃

# 224
Аз като чете училищните доклади за поведението на сина ми все едно става въпрос за друго дете. ‘Д. е изключително умно, работливо и старателно момче. Отнася се с уважение към преподавателите и съучениците, помага, когато може. В клас работи бързо и съсредоточено’. Ми неее, не е моето.

Но предпочитам да е така, защото в първи клас положението с дисциплината в училище беше под точката на замръзване.

Общи условия

Активация на акаунт