Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 447
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 160
  • софия

Време за преразкази по картинка.

# 8 161
  • София
Еее, Слабе, не очаквах точно ти да я пуснеш Smile. Даже се изненадах, че цяла нощ никой не я пусна тази снимка от вчера.

Моят преразказ е - да разлаем кучетата Trollface

# 8 162

Много е красива Елена на тази снимка. Отиват си с Цитиридис. Той женен ли е, между другото?

# 8 163

Много е красива Елена на тази снимка. Отиват си с Цитиридис. Той женен ли е, между другото?

Гаджето му е актрисата Боряна Братоева.

# 8 164
  • София
London_ka, да наистина, много е хубава на снимката! За мен тя като цяло е хубава.

# 8 165
  • София
Скрит текст:
Кристина беше дърво с претенции, Лия статист с претенции. Ако толкова се притесняваше продукцията от открадната велика и неповторима идея на Лия да прекъсва среща в предаване, в което основна практика е да се прекъсват, нямаше да излъчи нищо по въпроса.

Дали Валерия и Евгени са се познавали от преди и дали той вече си я е бил харесал са само спекулации, не факти. Дори да я беше познавал и харесвал, нищо не му пречи да хареса повече друга - те хора се развеждат след години брак, Генчо няма да разкара Валерия, ако си хареса някоя повече сред 20 готови жени. Пък и да му пише или праща снимки някоя не гарантира успех. Сигурна съм, че ако Елена му беше писала предварително, пак нямаше да я избере.

Отново се намесва Елена, когато се говори за Валерия. Не, че примерът не може да е валиден с Айлин, Джия, Боряна и др.

Може, разбира се, но Елена все пак беше другата финалистка. Съответно сравнението е напълно адекватно и на място, а не просто случайно "ама нали другата", въпреки че другата няма нищо общо с обсъждания пример.

Иначе всеки има право да си интерпретира събитията и да спекулира както прецени. Но спекулациите по факти не правят и спекулациите факти. Факт, че Валерия е била в избирателния списък, но защо, варианти има повече от един. Много от другите твърдения дори не лежат на факти, а на слухове и други недоказани твърдения. За мен няма голямо значение и ако нещо се потвърди, ще го приема каквото е, но като не е потвърдено, няма как да го разнасям като факт.

А относно Елена, за мен тя не е нито моралният победител, нито положителният герой, нито главната роля. За мен тя се изложи доста в опитите си да продължи напред и да печели мъж, използваше доста недостойни и неморални средства за целта, и в крайна сметка завърши с ролята на загубилата. Единствената главна роля, която й давам е на жертвеното агне и неразпознат от много злодей. А злодеят, между другото, често е доста популярен и харесван образ.

Кристина беше дърво с претенции, Лия статист с претенции. Ако толкова се притесняваше продукцията от открадната велика и неповторима идея на Лия да прекъсва среща в предаване, в което основна практика е да се прекъсват, нямаше да излъчи нищо по въпроса.

Продукцията не само, че не се е притеснявала от идеята на Лия, а толкова я е харесала, че ѝ е отказала да я реализира, а я е дала на фаворитката - това беше казано в темата още миналото лято, когато идея си нямахме коя е Лия. И също да, продукцията не излъчи нищо по въпроса, оряза Лия, все едно не е била в предаването. После от интервютата на момичетата се разбра, че всъщност е била доста активна, а не статистка, каквато ни я показаха.

Това, че Лия е казала "дайте да ходим да ги прекъснем" (нещо което още в първите епизоди мисля, че може би Габиту беше, или Учителката (забравих й името) предлагаше на една друга групова среща, само че в градината за коктейли), и продукцията не й е дала, а е дала на Валерия, е напълно нормално - Лия е статистка - колкото и активна да е била в нейната глава, като Евгени е нямал интерес, защо да губят време да показват кадри с нея? Достатъчно други по-интересни герои имаше. Рязани са толкова разговори между Евгени и главните героини, рязани са целувки, но не, липсата на повече безсмислени разговори с Лия е конспирация.

# 8 166
  • софия
Веси, сега ще те шокирам още повече, като дам тон за песен. Пак е по гащЯ и пак е  по - високо кацнала, на ръкохватката на стола. 😀😀😀
 Майтапът на страна и на мен много ми харесва на това кадро. Мадама със самочувствие, която си знае цената. Нищо общо с обърканото и неуверено девойче, което беше в предаването. Рядко има човек, който да извлече много повече ползи,  отколкото негативи влизайки в риалити. Изключение правят някои родни вип звезди в брадърите,  когато вотът беше зрителски. А тя успя със собствени сили и въпреки всичко. Наистина и желая успех от тук нататък. Успех, както тя го разбира и иска.

# 8 167
Че той Евгени и към Габа нямаше интерес, но бяхме принудени да ѝ гледаме и слушаме простотиите. И казах, че момичетата са споделили за активността на Лия, не е била активна в главата си. Освен това в някакъв подкаст се видя, че е шумно, смеещо се и доста разговорливо момиче - определено няма вариант да е била статистка. Абе пънаха се от продукцията да ни наврат Валерия като спонтанно и постепенно харесана от Евгени, но не можаха. От втория епизод всичко беше ясно и си остана мъка до края. Добре, че Елена изнесе шоуто на гърба си, че да има какво да се гледа.

# 8 168
Лъвица, приветствам решението ти да болднеш думите “за мен”. Относно фактите, ние тук не сме следствено дело и не работим с доказателства. Всичко, което пишем са наши интерпретации на предаването и поведението на участниците. Но в случая количеството има значение - щом много хора са се усъмнили в гласуването на Валерия, значи тази история не ще да е чиста като сълза. Същата работа с ролята на Елена - ти повтаряш моите думи - дадена и беше роля на злодей и ти самата я възприемаш така (тук отново те приветствам за болднатото по-горе), обаче мнозинството я приехме като главната положителна героиня във филма, която създаде романтиката в предаването. Тя спечели от Ергенът най-много, това е пък моето мнение.

# 8 169

Хубава е тук, спор няма. Нищо, че пак гащи прозират, но..харесва ми и на мен
Ето тук на млади години това преди 10г -2013г

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 10:10 от Анонимен

# 8 170
Нали ще се съгласите с мен, че на снимките с “бюстовете” не е Елена?

# 8 171
  • България
fanfanito, откъде взе снимките? Това не е Елена, даже не си приличат. Освен това на всяка снимка има различно момиче. Ако твърдиш, че това е Елена, то тя си е правила пластични операции. Grinning

Елена с Цитиридис са много красиви, няма да ги сватосвам. Очевидно са качени като реклама на платове и дрехи. Иначе първоначално човек ще се заблуди, че са двойка. И на стори е качила снимката. Снимката е правена от участието на Елена при Цитиридката.

# 8 172
Да подадеш заявление за откриване на изборна секция, в която няма да можеш да гласуваш, нито ако си още в шоуто, нито ако вече си в България, а ще гласуваш само ако си изгонена и чакаш полет, ама за сметка на това няма да гласуваш никъде другаде, си ми звучи точно като нещо в стил Валерия. Да ме прощават конспираторите.

# 8 173
Елена се занимава с фотография, може тя да е направила снимките и затова да ги е качила във фейсбук.

# 8 174
Нали ще се съгласите с мен, че на снимките с “бюстовете” не е Елена?
Ще те разочаровам , но е самата тя.
Влез във ФБ профилът и да се убедиш сама.
Все пак са 2013г правени снимките
Elena Sergova е профилът там
Момичето е едно и също, това виждам аз и от останалите там снимки в профилът и.
Коментарът под втората е-Waterfall salt desires

Общи условия

Активация на акаунт