Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 117 065
  • 738
  •   3
Отговори
# 525
И аз съм с повече килими, така че не взех комбинирана (пробвах една Филипс на място, беше ми изключително тежка). Пак бърша пода, но за целта местя изцяло само два килима, които са свободни. Останалите са под мебели и така или иначе не ги местя всеки път, така че ми се видя излишно хем да ми тежи, хем да не ми е приоритетна функция. 

# 526
Моята е roborok h7. Днес както си работеше и спря, има няколко шумене, тоест работи но няма мощност да засуква. Някой знае ли сервиз, който е добър и си заслужава или да търся нова.

# 527
Моята Бош намаля мощност когато се напълни контейнера. Прегледайте го, както и филтъра.

# 528
Моята Бош намаля мощност когато се напълни контейнера. Прегледайте го, както и филтъра.
Прегледах, дори сложих нови. Не е това. Благодаря.

# 529
А мнения за Levoit и Jimmy? Като че ли не съм срещала много, а из ФБ групите припадат по тях. Ще ми се някой с личен опит извън групите на инфлуенсърите да изкаже мнение.
Например тази:
https://jimmy.bg/product/jimmy-pw11-pro-max/
Или тази:
https://levoit.bg/product/vortexiq-40-flex-cordless-stick-vacuum/
Да, коренно различни са, но аз така или иначе все още не знам към какво да се ориентирам. Имам сравнително малко за миене, повечето са ми килими и пътеки заради детето.

Аз имам Jimmy H9 Flex и съм много доволна. Прахосмукачката е маневрена, достатъчно мощна и нещо, което за мен беше много важно - добре почисти вълнения килим. Накрайници също има много, не съм убедена, че ще ползвам всички. Не е моделът, за който питате, но поне реален отзив за марката.
Като недостатък бих посочила, че малко бавно се зарежда батерията - около 4 часа, но нямам опит с други прахосмукачки и може да е нормално, знам ли....

# 530
И аз дойдох да питам за Левоит, гледах я в немския Амазон намалена и със сравнително добри отзиви.

# 531
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за отзива. Ще го имам предвид. Заглеждам се и по Rowenta 15.60 и също Bosch Unlimited 7 Proanimal. Животни нямам, но имам доволно косми и трохи по пода (имам дълга коса и почти тригодишно хлапе). Не мога да реша трябва ли ми моп, предвид че сме с килими и пътеки навсякъде, освен в кухнята заради детето. Но ме блазни намалението в момента. А и като че ли Ровентата е с по-висока всмукателна мощност.
Нещо се разколебах от Левойта и Джимито.

# 532
Дойде ми Дайсъна преди половин час.
Аз съм в ступор какво показа зеленият лъч и какво има в контейнера от едно на пръв поглед чисто жилище и не особено старателно почистване.
Засега съм супер доволна!

# 533
  • Пловдив
Честито и със здраве!

# 534
  • до най-прекрасния мъж
Дойде ми Дайсъна преди половин час.
Аз съм в ступор какво показа зеленият лъч и какво има в контейнера от едно на пръв поглед чисто жилище и не особено старателно почистване.
Засега съм супер доволна!
От къде и за какви пари я взехте? Прочетох, че от Германия, но от кой сайт? Доставката директно до БГ или чрез превозвач?

# 535
От сайта на Дайсън. С превозвач.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 16:09 от Лятo

# 536
Здравейте, моля да ми препоръчате добра вертикална прахосмукачка. До вчера бях с Rowenta Dual Force (от която честно казано не бях очарована) но явно нещо се развали, защото не прави връзка с голямата “приставка” 🤣 не знам как да го обясня. Търся нещо до 500лв. за всекидневно почистване тъй като съм с малко дете и котка вкъщи, за основно почистване си ползвам нормална с кабел.
Мисля да не повтарям марката Ровента, за това съм се насочила към Бош или Керхер, но тъй като не разбирам нищо от характеристиките за това ще съм благодарна на всяко насочване! 😁

# 537
  • Варна
В момента има Bosch Unlimited 7 в Ozone за 530 лева.

Аз обаче ще дебна Pro Animal моделът покрай черния петък.

# 538
  • до най-прекрасния мъж
В Зора и Техномикс има с повече накрайници за 539 лв. Много се замислям, защото една турбо четка, която реално има Про анимал версията в плюс, е 75 лв. Тоест, на 615 лв се връзва комплекта. Даже ще има повече представки, ако се купи тази версия и се добави една турбо четка.
Само че аз нещо се колебая за тази гъвкава тръба. И гледам май повече 8-ма серия. И аз ще дебна намаление, пък дано и ММ е в настроение да ми я подари Simple Smile
Гледам, че е излязла наскоро 10-та серия. Дано има повече намаления на 8-ма.

# 539
  • Варна
Тя гъвкавата тръба си е права ако не натиснеш копчето да се огъва. 😀 Аз си държа на нея заради едната пътечка покрай спалнята, която е почти до стената и няма място да се наклони, ако е права тръба.
А самата основна четка не е ли също различна? Тази с осветлението, на която е надписът на модела? На мен по принцип не ми харесва, че Про Енимъл е червена, повече харесвам бялата като визия, но държа на приставките за косми, понеже сме с много скубещо се куче. Замисли ме…

Общи условия

Активация на акаунт