Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 117 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
Какъв модел по-точно е това Dreamy?

# 571
Аз в крайна сметка се спрях на Bosch, изцяло покупка на сляпо. Амиии.. доволна съм!
Днес пристигна, дизайна ми е 10/10, цената и тя, за 300лв. няма какво повече да искам, като начин на работа сравнявам със старата ми на Rowenta - Dual Force, нищо общо! Bosch-а за мен е класи, много добре засмуква и се лепи за настилките. Преди малко я тествах на малък участък на килима, за 15-20 секунди, направо останах изумена колко прах погълна, при положение, че доста често се почиства вкъщи, даже всеки ден, но понеже старата ми нали сдаде багажа, та от 2-3 дни не бях го минавала.
Като минуси ще отбележа, че няма никакви допълнителни приставки, освен още 1 резервна турбо четка, но аз и със старата почти никога не използвах такива, защото “хубавото” почистване си го правя с кабелна прахосмукачка, но все пак може да се купят допълнително. Друг минус, с който ще трябва да свикна е, че няма Led диоди, но и това не е много минус, защото Ровенатата имаше и като не можеше да засмука нещо дребно и се виждаше от светлината и много се нервирах. 🤣 За времето на работа още не мога нищо да кажа, ще я тествам утре за цялата къща. Но на пръв поглед и казвам - ДА!

# 572
+ 1 за Дейсън, много съм доволна.

# 573
Здравейте,
Може ли да споделите вашите мнения и отзиви относно марка и модел вертикална прахосмукачка с мокро почистване, за чистене на ламинат, ежедневно, тъй като има 2 малки деца, които постоянно ронят трохи. Идеята е, хем да е удобна за ползване, хем да е мощна и добре да се представя, да е без кабел и сравнително добър капацитет на контейнера. Максимална цена, която бих дал за такъв уред е до 1200 лв.
Благодаря предварително!

# 574
С трохи ще се справи всяка вертикална прахосмукачка дори и за сухо почистване (комбинирана за сухо и мокро гледах на Филипс, за която съм чела и добри отзиви, но е много тежка, ако това ти е фактор за избор). Обаче както описваш ситуацията, не е до избора на прахосмукачка.

# 575
Родителите ми имат вертикална Филипс за сухо и мокро. Не е тежка, но турбо четката така върти космите, че ги омотава в единия край / в основата на четката/ и прахосмукачката започва да се мъчи малко след като е пусната. Не са доволни, купиха си кабелна, но не съм обърнала внимание каква марка е.
Дали децата ще обикалят по стаите и ще ронят трохи е ангажимент на човека, който се грижи за тях ежедневно. По-добре да се отдели повече внимание на превенция и възпитание, отколкото на чистене. Извинявам се за отклонението.

# 576
  • Бургас
Всяка четка/валяк вътре в подовия накрайник предполага, че ще увива космите. По принцип предназначението на турбо четката е да разроши влакната на килима/мокета така че песъчинките да се повдигнат и засмучат от накрайника.
Имам електрическа метла и дори и тя трябва да се чисти от космите, които се навиват около четката.

# 577
Мислех, че е ясно за какво говоря Simple Smile
Да, нормално четката се чисти след всяко ползване на прахосмукачката, но не е нормално да не можеш да изчистиш един килим, който се почиства ежедневно или през ден, а прахосмукачката да се затормозява. Не навива космите само на четката, а в единия край точно в оста на въртене.

# 578
Здравейте, доста рових, но не успях да намеря мнения за Серия 5000 Безкабелна прахосмукачка XC5043/01.
Доста е намалена в момента в била с точки и се чудя. Имам малко дете и ми трябва да всекидневно почистване.

# 579
Здравейте, доста рових, но не успях да намеря мнения за Серия 5000 Безкабелна прахосмукачка XC5043/01.
Доста е намалена в момента в била с точки и се чудя. Имам малко дете и ми трябва да всекидневно почистване.
И аз съм в същата дилема с тази прахосмукачка. Интересното е, че Била са я писали 3в1, но този модел  е 2в1. То това не е такъв проблем, само не разбрах тази в била има ли моп или не?

# 580
  • на земята
Здравейте, може ли мнение, понеже имаме доста стълби, и ще е подходяща прахосмукачка, която може да работи и без кабел.
Коя марка и модел бихте ми препоръчали ,но да не е много скъпа до към 600 лв някъде?
Дали мога да се вместя за БОШ с тази сума или Филипс?
Благодаря много

# 581
  • София, България
Аз си чистя стъпалата към втория етаж (13 броя) с Бош Unlimited 7 Animal Pro. Защо да не е подходяща? Даже ми е много по-удобно, отколкото онази с кабела. Simple Smile Единствено, че е малко тежка, но те се чистят бързо и често не ползвам изобщо тръбата.
На втория въпрос - да, ще се вместите. Конкретно 7-цата е 550 лв някъде. Например тук ЦЪК

# 582
Здравейте, обмислям покупка на миеща вертикална прахосмукачка. В момента имам много базова така и искам нещо с повече функции. Колебая се между Тineco, Jimmy или Shark. Jimmy имат тези прахосмукачки за акари, виждам в техния комплект и приставка за матраци, но се чудя дали не е по добре да закупя отделна прахосмукачка за акари. В момента имам робот с миеща функция роборок, горе долу е ок, но не чисти паркета добре ако е по замърсен, вертикалната прахосмукачка дали би се справила. Благодаря ви

# 583
Бош 8-ма серия или Про Анимал е по-добрия избор според вас? Нямам домашни любимци, искам просто да е мощна.

# 584
И аз искам мощна - добра ли е наистина тази Бош? Ще инвестирам

Общи условия

Активация на акаунт