Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 106 394
  • 738
  •   2
Отговори
# 630
Аз също се бях насочила към Бош 8 серия, беше намалена в Технополис доскоро, опитах да поръчам и - изненада, изчерпана наличност. Много се ядосах, след ден-два я свалиха от сайта.
Довечера пак отивам до Зора, ще разгледам Ровентата и Бош unlimited 7, днес втората не ми се видя толкова тежка. Кофтито е, че 90% от прахосмукачките нямат батерия по тези магазини и не могат да се пробват.
Това, което ми хареса при Ровентата (освен цената) е че контейнерът е 550 мл, а на Unlimited 7 едва 300 мл.
Не знам дали да не изчакам и коледните намаления, може Бош 8 да излезе пак на оферта.
Някой съпоставял ли е нея и Unlimited 7 примерно?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 16:48 от Mирa

# 631
  • до най-прекрасния мъж
На мен 7 не ми допада, че е с чупеща тръба. Всяка свръзка е потенциален бъдещ проблем. Точно 8-ма серия ми разглоби, понеже исках да видя филтъра. Като цяло ми се стори стабилна пластмасата, хубаво е направена. Ще дебна промоции пак, вероятно по Коледа ще има още намаления. Искам да има малка турбочетка за дивани, матраци, седалки на автомобила. Моята Зелмерка кара 11-та година и работи без грешка, но е тежка перяща и за по-завряни или високи места е трудно с нея. Затова се и чудя и умувам още. Иначе, до сега да съм взела. ММ само това чакаше да чуе, че не стават и хайде към изхода. И задължително ще искам да я пробвам, така без батерия от къде да знам ще върши ли работа или ще е поредната вкъщи, завряна в някой шкаф
Отчетохме се с една нова микровълнова, но от нея имаме нужда така или иначе.

# 632
Седмичката не е тежка изобщо. Чупещата тръба ако действително няма да ползвате не е важна . На мен обаче си ми трябваше задължително с чупеща тръба , за да минавам под мебелите . Истината е , че пазара е залят от всякакви и накрая човек се обърква наистина .

# 633
Моята определено не е твърде тежка (като се има предвид, че съм с увредена дясна ръка и не съм левичар Simple Smile, а и с  гръбнака имам проблем) и се справям лесно с нея. И аз не исках с чупещо рамо, защото я пробвах на място и ми се видя нестабилна и изискваща повече натиск, за да извършва стабилни движения (чистя и килими и част от тях са под дивани и маса). Нямам проблем с чистенето под мебелите, влиза спокойно под дивани и кресла, моите са на крака.

# 634
  • София
А дали някой си е взел Dyson V15s Submarine и би могъл да сподели впечатления? Аз имам Dyson V8 от 3 години и ми върши чудесна работа, но много ме блазни възможността и за миене със същата прахосмукачка.

Впрочем, вече от много време прилагам един хак, с който ми е по-леко чистенето. Вместо да минавам пода с голямата четка с мек валяк (която тежи повече и тегли малко на една страна), предпочитам най-често да чистя с малката турбо четка. Да, площта, която покрива е много по-малка, но е много по-лека, обира всичко, удобна ми е особено за покрай стените. И понеже това всъщност е четката за дивани, си взех втора почти за без пари от английския ибей и едната си остана за диваните, а с другата чистя пода. 

# 635
  • Пловдив
Здравейте, имам Bosch 8 - BCS82POW15 .
Изключително съм доволна, чистя всичко с нея. Имам допълнително поръчани 3 приставки: за тапицерия, за матраци и основна приставка за ламинат. 🤣

А приставката с която се продават за какви подове е? Тя не става ли за ламинат?

# 636
Днес обикалях магазините. Колебая се между Дайсън и Бош 8. Исках да ги опитвам на място,но не дават. Чудя се коя да взема, защото Филипсът ми е слаб и не ми се дават залудо пари.

# 637
И аз съм се ориентирала към 8 серия, това прочетох по отношение на мощността: Безкабелната прахосмукачка Unlimited Gen2 Serie | 8 най-накрая дава възможност да се наслаждавате на същата мощност като при кабелно устройство. Благодарение на новата, подобрена батерия, двигател и накрайник на Bosch, изключително здравата многофункционална ръчна прахосмукачка е толкова мощна, колкото и кабелната прахосмукачка.

# 638
До 2 дни чакам да ми пристигне Бош 8 серия , не съм я пробвала наживо, само четох спецификации . Предварително съм сигурна, че ще е страхотна !

# 639
В Техномикс (Божурище) се пробват на място.

# 640
Днес бях там и не позволиха проба

# 641
Интересно. Аз пробвах преди няколко месеца, може би пролетта. Така си избрах прахосмукачката.

# 642
Кубратова, ти с каква си?[quoteauthor=Кубратоваlink=topic=1556943.msg48852588#msg48852588 date=1731855138]
Интересно. Аз пробвах преди няколко месеца, може би пролетта. Така си избрах прахосмукачката.
[/quote]

# 643
Писала съм няколко пъти по-назад в темата модела и съм давала линк съвсем скоро (дали не беше и вчера), да не ровя сега пак, че го забравям, но е 8-ма серия, към приставките има и гъвкава тръба.

# 644
Здравейте, имам Bosch 8 - BCS82POW15 .
Изключително съм доволна, чистя всичко с нея. Имам допълнително поръчани 3 приставки: за тапицерия, за матраци и основна приставка за ламинат. 🤣

А приставката с която се продават за какви подове е? Тя не става ли за ламинат?

Става за ламинат и основната приставка, но другата е специално за ламинат, абсолютно същата е като на Дайсън, безшумна е и не събира косми - не иска чистене, обяснила съм подробно в постове за нея.

Общи условия

Активация на акаунт