Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 168
  • 814
  •   1
Отговори
# 660
Питате за 2 път и няма отговор!
Спрете с повтарящите се постове!

# 661
  • до най-прекрасния мъж
Не знам за какви комплекси се говори в темата. В магазина има и евтини и скъпи колички. Всеки избира според вижданията и възможностите си. Бебето ще порасне и в Чиполино за 300, и в Сайбекс за 2000 лв. Бутала съм и евтини, и скъпи колички, и такива среден клас. Разликата е огромна. Ще го кажа така - и трабанта вози, и мерцедеса вози, но някак удобството и усещането е различно.
Между другото, подариха ни триколка с родителски контрол на Чиполино. Не е количка, но е пълно дърво.
Скъпото има защо да е скъпо.

# 662
Преди да се роди дъщеря ми баща ми понеже е в Италия ми каза искам да пратя 1000 лева за количка на внучката ми казаха му ок няма проблем имах тези пари но не исках да се изхвърлям с толкова пари за една количка и да ви кажа не съм комплексиран човек защото д мъжът ми сами се оправяме с финансите нямаме помощ от никой и всичко за нашата дъщеря сме си купили с наши финанси нито съм комплексирана нищо нещо подобно от този род и майките които познавам са на това мнение комплексарщина и гъзария това е истината и на моята братовчедка първа мъжът и е адвокат имат адвокатска кантора баща и взимаш 10000 лева заплата майка и четири хиляди лева и да и предлагали да вземе скъпа количка но е отказала с е имала възможност

Съжалявам, но ми е много трудно да прочета този коментар в който няма грам препинателен знак.

# 663
А обясненията за родата никому ненужни! Sweat Smile

# 664
А обясненията за родата никому ненужни! Sweat Smile
всеки има право на мнение приятен ден

# 665
Аз първоначално купих количка за 180 лева(лорели криста втора употреба), 3 в 1, въпреки че имам достатъчно пари не видях смисъл от по-скъпа, не се и поинтересувах от колички тогава, та карахме с нея няколко месеца. На добре направени пътища нямаше проблеми, ние по такива се движехме основно в него период но първия път когато отидохме на село и опитвах да изведа бебето на разходка, то се разреваваше след 50 метра от друсането по разбития път и я продадох. Тогава вече се запознах с материята и избрах за 2600лв. количка с амортисьори на шасито, на коша с настройки на твърдостта и т.н. Доволен съм разбира се но виждам могат да се кажат аргументи и в двете посоки и да се спори безкрайно, няма едно решение което да устройва всички.

# 666
А някоя мама с количка Cybex Balios S Lux  да каже с какво чувалче е?

# 667
Аз ще направя едно леко отклонение от темата, но сметнах, че тук е най-удачно да си задам въпроса и той по скоро е към мамите на зимни бебета. С какво завивахте бебетата в коша за новородено, гледам, че има спални комплекти за количка, които включват юргани тип: https://www.baby.bg/product/bebeshki-spalen-komplekt-za-kolichka … ear-with-me-mint/

но по магазините срещнах и тип чували за количка, като този: https://rayatoys.com/chuval-za-kolichka-i-odeyalo-2v1-jane-mims и доста се обърках.

И още нещо протектор за количка използвате/хте ли?

Благодаряя 🤗

# 668
Не съм ползвала нито протектор, нито спални комплекти, нито пък чувал за коша за новородено. Вътрешността на моят кош беше с цип и се сваляше и переше, завивала съм го само покривалото на количката. Вътре е бил облечен с космонавт, най-често от тези меките като мечета, по-рядко някакъв ватиран. В коша за новородено е достатъчно изолирано. Ако не искаш да му слагаш космонавт, посоченото одеяло-чувал също става.

# 669
Аз се подлъгах и взех такъв комплект. За мен завивката и възглавничката са крайно излишни. Използвах протектора и чаршафчето, завивах с друго  по-голямо одеалце и покривалото на коша.

# 670
  • Варна
Аз ще направя едно леко отклонение от темата, но сметнах, че тук е най-удачно да си задам въпроса и той по скоро е към мамите на зимни бебета. С какво завивахте бебетата в коша за новородено, гледам, че има спални комплекти за количка, които включват юргани тип: https://www.baby.bg/product/bebeshki-spalen-komplekt-za-kolichka … ear-with-me-mint/

но по магазините срещнах и тип чували за количка, като този: https://rayatoys.com/chuval-za-kolichka-i-odeyalo-2v1-jane-mims и доста се обърках.

И още нещо протектор за количка използвате/хте ли?

Благодаряя 🤗

Чувалите за количка няма да са удачни като размер за коша за новородени, в повечето случаи те са предвидени за седалката за след 6 м. и са до 3 год.
По - удачен вариант биха били чувалчетата за столче за кола, тъй като са предвидени за деца до 1 год. и са с по - малък размер.

# 671
  • до най-прекрасния мъж
Аз слагах протектор, защото ползвах чужда количка и гледах максимално да я пазя. Върху протектора постилах одеалце, за да е топличко на детето. Обличах или с плюшен, или с лек ватиран космонавт. Ако е много студено, слагах и отгоре леко одеалце и покривалото на количката. Вече като си взехме лятната количка, си бях купила мек протектор, завивах я само когато спи или духа вятър и слагах покривалото за крачетата докато се стопли времето.
Много зависи къде точно живеете и какви са навиците Ви. Има тихи и слънчеви градове, има и ветровити, където вятърът буквално реже. В планината е едно, на морето друго, долу в низините трето и т.н.

# 672
А някоя мама с количка Cybex Balios S Lux  да каже с какво чувалче е?
Моето беше към една стара количка Косато. Но понеже има няколко дупки става на всякакви колички. Мисля, че като цяло са универсални повечето.

# 673
Преди да се роди дъщеря ми баща ми понеже е в Италия ми каза искам да пратя 1000 лева за количка на внучката ми казаха му ок няма проблем имах тези пари но не исках да се изхвърлям с толкова пари за една количка и да ви кажа не съм комплексиран човек защото д мъжът ми сами се оправяме с финансите нямаме помощ от никой и всичко за нашата дъщеря сме си купили с наши финанси нито съм комплексирана нищо нещо подобно от този род и майките които познавам са на това мнение комплексарщина и гъзария това е истината и на моята братовчедка първа мъжът и е адвокат имат адвокатска кантора баща и взимаш 10000 лева заплата майка и четири хиляди лева и да и предлагали да вземе скъпа количка но е отказала с е имала възможност
Добре, госпожо, разбрахме, че не сте комплексирана. Ще оставите ли нас комплексарките да си обсъждаме каквито колички искаме или ще продължавате да си натрапвате мнението?
да попитам Чиполино Камеа някой ползва ли
Не госпожо, ние сме комплексарки и ползваме по-скъпи колички.

П.п готино е станало в темата. 😆
Момичета не се напрягайте с подобни глупости… насладете се на този готин момент с избора на количка,после си бутайте “комплексарщината “и нека да Ви е Гот на душите, ❤😍Жигулата, колкото и да я лъскаш Мерцедес не става  ❤👆🏻😍

# 674
Добре, госпожо, разбрахме, че не сте комплексирана. Ще оставите ли нас комплексарките да си обсъждаме каквито колички искаме или ще продължавате да си натрапвате мнението?
да попитам Чиполино Камеа някой ползва ли
Не госпожо, ние сме комплексарки и ползваме по-скъпи колички.

П.п готино е станало в темата. 😆
Момичета не се напрягайте с подобни глупости… насладете се на този готин момент с избора на количка,после си бутайте “комплексарщината “и нека да Ви е Гот на душите, ❤😍Жигулата, колкото и да я лъскаш Мерцедес не става  ❤👆🏻😍
както казва нов мъж няма смисъл да ги убеждаваш че е така

Общи условия

Активация на акаунт