Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 226
  • 814
  •   1
Отговори
# 645
Като имаш възможност и си купиш скъпа количка, ще може да направиш разликата и да разбереш, че не е от “гъзария”
И ти имаш покривало “до горе” защото тази количка изобщо няма отделно кош и седалка, а само един кош, който явно става и седалка

# 646
Като имаш възможност и си купиш скъпа количка, ще може да направиш разликата и да разбереш, че не е от “гъзария”
как да нее от гъзария като е точно така демек в вижте купих си скъпа количка имам финансовата възможност точно това е и давам пример с роднини които са точно така чудят се къде да си избият комплексите това е истината проумейте го

# 647
По-скоро ти звучиш сякаш имаш комплекси, че не можеш да си купиш скъпа количка. Да, сигурно има хора, които си купуват скъпи колички само заради марката, но повечето гледаме на първо място удобството, здравината, комфорта и сигурността на количките, после марката и цената

# 648
А да ви попитам mybaby.bg имате ли мнение за него ...дали също е надежден сайт?

# 649
Същото е като да се чудя на Вас и да попитам защо си купувате евтина количка? Всеки има право на избор, сметка можете да държите единствено на мъжа си, че и там не е сигурно!
И от гъзария да се купуват скъпите колички, Вас какво Ви засяга?
https://bebemax.bg/produkt/bebeshka-kolichka-easywalker-harvey5/

Честито, Харви 5  вече и при нас.

Ако някой ще я гледа на живо, нека сподели впечатления.
Цената тук е като цената в чужбина, само дето там са и двата коша.
чудя се аз и не двоумявам защо давате пари за скъпи колички казала съм го и на други мами кои приятелки от гъзария да покажете че имате възможности за това не за друго ми моята количка р на Чиполино Камеа с покривало до горе и съм супер доволна и аз и мъжът ми и какъв е смисълът да се дават много пари за количка то каквато е за 300 такава е и за скъпите една и съща работа вършат викам на моите приятелки избивате комплекси не се обиждайте ма дори и да имам възможност няма да дам толкова пари за количка с някоя ползва ли Чиполино Камеа

# 650
  • София
И аз така като бях малка и нямах пари и се чудех на хората как може да дават такива пари за скъпи обувки и дрехи, като аз от Илиенци за без пари ги взимах (нищо че след 2 носения на нищо не приличаха). Всеки се разполага според чергата си. Хубаво, че вашата количка си ви харесва. А за комплексите то е видно кой ги избива.

чудя се аз и не двоумявам защо давате пари за скъпи колички казала съм го и на други мами кои приятелки от гъзария да покажете че имате възможности за това не за друго ми моята количка р на Чиполино Камеа с покривало до горе и съм супер доволна и аз и мъжът ми и какъв е смисълът да се дават много пари за количка то каквато е за 300 такава е и за скъпите една и съща работа вършат викам на моите приятелки избивате комплекси не се обиждайте ма дори и да имам възможност няма да дам толкова пари за количка с някоя ползва ли Чиполино Камеа

# 651
  • София
То има Лада има и БМВ. Защо не се карат Лади, ами всички искат нещо по-добро? Нали една и съща работа вършат?
Всеки купува каквото му е по джоба и задоволява потребностите му. За мен ниския клас колички т.н евтини колички дори чисто визуално не ми харесват. Виждам много мами да се мъчат с тях, слизайки от бордюр със запънали предни колела, скърцането няма да коментирам. Бутах едно Лорели на приятелка, ами като да паркираш кола без хидравлика /комбинирана около 250лв/. Платовете не са добри и т.н. Всеки сам преценя за себе си. Спорът е излишен.

# 652
  • София
Аз пък най се притеснявам за ергономичност. После за маневреност, проходимост (за мен е важна), за издръжливост на метеорологичните условия и т.н. Също как стои въпросът с прането, с ползваните бои и материали (това дете ще има да ги лигави доста време). Хич ми не е за визия и гъзария, ама и аз все си мисля, че верно има разлика между Лада и БМВ.
Подариха ми количка на Чико, която не ми харесва и предстои да се разходя по магазини, за да набележа друга.

# 653
Ние си поръчахме вече easywalker harvey premium 3 от Бебино. В 6-ти месец съм още, но цената ми се стори доста добра и не ми се искаше да я изпусна. Надявам се само да не ме е яд, ако пуснат намаление на Harvey 5, но едва ли с аксесоарите ще е на толкова добра цена като в БЕБИНО, а и в един магазин ни обясниха, че 5-цата не се различава много от 3-ката.

# 654
Същото е като да се чудя на Вас и да попитам защо си купувате евтина количка? Всеки има право на избор, сметка можете да държите единствено на мъжа си, че и там не е сигурно!
И от гъзария да се купуват скъпите колички, Вас какво Ви засяга?

каквато и количка от 1000 такава и от 300 все една и съща работа вършат да ви кажа и по тив разнебитени тротоари и улици не мерси комплексарщина избивате това е самата истина и какво да видят хората как на това бебе майка му и баща му се гукат че имат възможност това ли е

# 655
Преди да се роди дъщеря ми баща ми понеже е в Италия ми каза искам да пратя 1000 лева за количка на внучката ми казаха му ок няма проблем имах тези пари но не исках да се изхвърлям с толкова пари за една количка и да ви кажа не съм комплексиран човек защото д мъжът ми сами се оправяме с финансите нямаме помощ от никой и всичко за нашата дъщеря сме си купили с наши финанси нито съм комплексирана нищо нещо подобно от този род и майките които познавам са на това мнение комплексарщина и гъзария това е истината и на моята братовчедка първа мъжът и е адвокат имат адвокатска кантора баща и взимаш 10000 лева заплата майка и четири хиляди лева и да и предлагали да вземе скъпа количка но е отказала с е имала възможност

# 656
Да се върна по съществото на темата, че драмата ми дойде в повече. 😬
Опитах се да намеря някаква информация в нета, но удрям на камък. Виждам, че сайбекс повечето изкарват новите си модели около април, дали всяка година има нов цвят според дамите, които следят колички от по-дълго време? И дали изобщо всяка година има ъпгрейд на модела с нова версия? 🙄

# 657
  • София
Не, че нещо, но аз с етикета на количката не се разхождам. Не афиширам и колко струват дрехите на гърба ми… Кисело грозде стана.

Та, по темата. Аз като следила доста време. Всяка година Сайбекс имат нова колекция с цветове. Вече ъпдейтите, не мога да кажа дали са всяка година, но не са на всички модели иначе как ще продадат предходния. Цветовете им от тази година не ми харесват, ако бяха по-ярки, щях да взема. Първоначално гледах техен модел в жълто, е много ми хареса колко е жълто 😂

# 658
Преди да се роди дъщеря ми баща ми понеже е в Италия ми каза искам да пратя 1000 лева за количка на внучката ми казаха му ок няма проблем имах тези пари но не исках да се изхвърлям с толкова пари за една количка и да ви кажа не съм комплексиран човек защото д мъжът ми сами се оправяме с финансите нямаме помощ от никой и всичко за нашата дъщеря сме си купили с наши финанси нито съм комплексирана нищо нещо подобно от този род и майките които познавам са на това мнение комплексарщина и гъзария това е истината и на моята братовчедка първа мъжът и е адвокат имат адвокатска кантора баща и взимаш 10000 лева заплата майка и четири хиляди лева и да и предлагали да вземе скъпа количка но е отказала с е имала възможност
Добре, госпожо, разбрахме, че не сте комплексирана. Ще оставите ли нас комплексарките да си обсъждаме каквито колички искаме или ще продължавате да си натрапвате мнението?

# 659
Добре, госпожо, разбрахме, че не сте комплексирана. Ще оставите ли нас комплексарките да си обсъждаме каквито колички искаме или ще продължавате да си натрапвате мнението?
да попитам Чиполино Камеа някой ползва ли

Общи условия

Активация на акаунт