Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 094
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте дами,
Може ли мнение за тази Cybex Praim.
И някой знае ли от къде мога да я намеря ?

# 676
  • София
Рая Тойс са официален вносител, вижте сайта им или направо в магазина. За Прайм има много писано.

# 677
Здравейте дами,
Може ли мнение за тази Cybex Praim.
И някой знае ли от къде мога да я намеря ?

Потърсете в някой чуждестранен сайт. В taticool също предлагат Priam.

# 678
Ако чувалчето е от втория тип, как прекарвате меките части на колана? Струва ми се тесен отвора да минат, а не се откачат, първия тип е ясен.

# 679
  • до най-прекрасния мъж
Разгледайте отзад кошчето/кошницата за кола. Трябва коланите да се разкачат от нещо като кукички, да се изкарат и отново да се вкарат отпред в посока назад, като минат първо през чувалчето, а после през самата седалка. След което да се закачат отново на кукичките в задната част на кошницата/стола. Дано сте ме разбрала. Няма как да снимам в момента.  Разгледайте хубаво стола, може и да са скрити зад пластмаса и да трябва да се разглоби с отвертка.

# 680
Разбирам ви и знам, че са на кукички, но меката част е зашита за колана и нямя как от никъде да се прекара. Благодаря все пак! Редактирам се. Моля който ползва balios s lux да ми каже как се слага този чувал. Направо се почувствах малоумна.. Питам за модела с процепите от предния ми пост.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 16:19 от orchidѐа

# 681
  • до най-прекрасния мъж
Като се разкачат от кукичката отзад, коланите се издърпват напред в посока седалката на столчето (където седи детето). Така се освобождават процепите, слага се чувала и след това краищата на коланите минават първо през чувала, после през тапицерията на стола и накрая през самия стол. И отново се закачат на кукичката. Нищо, че са зашити меките части на коланите, които пазят рамената. Предполагам са зашити за коланите, не за тапицерията? По същия начин се махат и разните вложки за новородено, които идват със кошничките за кола.
Няма начин да не може да се разглоби.

# 682
Според вас възможно ли е Cybex easy twist s+2 да св ползва за зимно бебе с техните меки кошове вместо с кош за новородено?

# 683
Според вас възможно ли е Cybex easy twist s+2 да св ползва за зимно бебе с техните меки кошове вместо с кош за новородено?
Да, възможно е, но тези кошове са мноого малки и тесни, не вярвам бебе на повече от 3, максимум 4 месеца да може да се побира вътре и да му е удобно. А и достъпът до бебето е по-неудобен според мен. Сенникът идва много ниско. Бих избрала стандартен кош, който също може да се монтира на количката.

# 684
Аз останах с впечатлението, че за този модел няма твърд кош и затова попитах за мекия.

# 685
Има, има. Кошът е същия, като за балиос. Cot s мисля, че се водеше. Не съм сигурна обаче дали трябват допълнителни адаптори за монтирането на самият кошът.

# 686
Blue angel, благодаря за разяснението, но проблема е, че тук колана е зашит и не става.
За това питам някой, който има balios, как ги ползва.

# 687
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря за снимката. Явно наистина няма да стане. По-специфично е при Balios явно. Дано намерите решение. Ако не, може едно одеяло за мятате. Аз не съм завивала с нищо, зимно бебе е.

# 688
Вторият чувал, който е на снимката е за Priam. Ползвайте или оригинален чувал за Балиос или универсален такъв.

# 689
  • София
Аз купих този модел с идеята да е за зимно бебе. Взех Cot S с адаптори. Още са по кашоните, та отзиви Февруари. Новият кош от 2023г влиза малко по-трудно, по-тумбест е, имайте го предвид.

Общи условия

Активация на акаунт