Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 047
  • 814
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте прекрасни🌸 Бихте ли дали мнение за easywalker колички като цяло и по-конкретно към harvey 5 premium , ако някой е чел някъде или се е ориентирал съм нея и вече има мнение😊 благодаря ви !

# 691
Е тя едва излезе, едва ли има отзиви.

# 692
Здравейте прекрасни🌸 Бихте ли дали мнение за easywalker колички като цяло и по-конкретно към harvey 5 premium , ако някой е чел някъде или се е ориентирал съм нея и вече има мнение😊 благодаря ви !
Ние си взехме Harvey Premium 3, защото в момента е на по-ниска цена, а доколкото видях няма големи разлики с 5. Като цяло избрахме тази количка, защото е доста лека, маневрена, но същевременно стабилна и като съотношение цена/качество си заслужава. Имаме близки с такава количка и сме чували само добри отзиви. Единственото, което бих изтъкнала като минус е, че като се събере заема доста място (за разлика от Balios например, която ми се стори по-компактна в магазина).

# 693
  • София
Ние сме се спряли на тази количка, но чакам Черен Петък. Големи разлики с Харви 3 няма, но цветовете са доста по-хубави, багажникът е по-голям, малко по-компактна е като се сгъне и все такива уж дребни детайли. Конструктивно няма кой знае каква разлика.

# 694
Здравейте, мами 😃 Някъде бях чела, Harvey на easywalker били предимно за момченца.. има ли нещо такова и ако да някой да разясни по-подробно…

# 695
Здравейте, мами 😃 Някъде бях чела, Harvey на easywalker били предимно за момченца.. има ли нещо такова и ако да някой да разясни по-подробно…
Няма нищо за разясняване, пълни глупости са това.

# 696

Здравейте момичета предстои ми покупка на количка и бих била много благодарна ако някой може да ми каже коя е по добра от тези двете на който съм се спряла 😅 първо дете ми е и нямам ни най-малка представа кой от тези модели е по добър и какво точно трябва да търся

# 697
Здравейте,

Какво е мнението ви за количката Ergobaby Metro +?
https://slingoteka.com/bg/shops/produkt/ergobaby-metro-black/
 Търсим я за лятна количка + за количка, която да ползваме, когато пътуваме с кола и нямаме възможност да носим основната ни количка. Някой ползвал ли я е за бебе под 6 месеца, има такава опция количката, но не знам до колко ще е удобна. Благодаря!

# 698
Здравейте! Някой с мнение за количките Buba Karina light и  Buba Zaza 3в1?

# 699
Някой тук ли беше казал, че Чиполино вече предлагат Сайбекс или е било в друга тема? Не откривам мнението..

# 700
Момичета, коя 2в1 количка според вас е най-добър избор при бюджет около 2000 лв?

# 701
Easywalker harvey 3 сега са намалени, ако Ви допадат.

# 702
Отзиви за anex IQ?

# 703
Някой тук ли беше казал, че Чиполино вече предлагат Сайбекс или е било в друга тема? Не откривам мнението..

Да предлагат ги ,в събота бяхме в магазина им в Пловдив , но видях че и в онлайн магазина ги има

# 704
Здравейте търсих, но не намерих мнение.
Някоя с опит и впечатление от Kikkaboo Amani 2в1.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт