Обсъждане на имотни обяви - 32

• 55 307
  • 867
  •   1
Отговори
# 720
Явно се има предвид Луксозенец ама това е минало покрай там. Тази обява, ако изобщо е реална, сто процента е написана по този начин за провокация да се хванат хората за думата и да си чешат езиците Joy  или за да се генерират кликове и преглеждания. От брокер ли е това, има ли снимки?

# 721
Като търсихме преди 3-4 години, се споменаваше за такъв бял квартал. Не знам сега дали е готов, колко е бял, квартал ли е изобщо или са два-три блока. Пада се от ляво на Парадайз. Наистина е супер близо. Реално се пресича само булеварда. Цената не може да се коментира, докато нямаме посочени кв. Пентхаусите колко кв са? 150-200? Ако е толкова, може би се вързва, предвид че е и с акт 16, а на К Величков искат 3000 евро на тъмно зелено.

# 722
Къде това на К.Величков по 3 000 на тъмно зелено, да е на Янко Сакъзов става 3 000, но на К.Величков тази цена

# 723
Точно до единия изход на метростанцията. Ще строят на калкан. Сградата ще е малка, не знам колко етажа, но карето е малко. Макс 2 апартамента на етаж.

# 724
ЧУДЕСЕН ПЕНТХАУС В БЕЛИЯ КВАРТАЛ. На 100 метра от мол Парадайс и метростанция Витоша.

какъв е тоя "бял квартал" - сефте го чувам, ако имат предвид всичкото провинциалист дето накупиха там ..без канализациона мрежа повечето..нзнм
Сграда е https://buildest.net/premium-estate-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82/

# 725
Така нареченият “бял квартал” е едно каре от Филип Кутев (срещу болница Вита) до Сребърна, където застроиха последните години едни доста обикновени БЕЛИ блокчета. В момента се строи още. Няма една детска площадка, което мен лично ме отказа навремето като се оглеждахме - големи думи и претенции, за доста пари, а никаква инфраструктура. Цената е умопомрачителна, но не и неочаквана - в района цените отдавна са бомбастични. Малко по-нагоре до моля, Смарт Тауър продават на още по-фамозни цени, но пък строят много добре, гледах ги от самото начало, и хубави квадратури и жилища са оформили. Не да се чудиш има ли един прав ъгъл в стаята.

# 726
Скоро бях до Вита, едината бариера за паркинга е преместена, защото там където беше бариерата вече има строеж. Поради факта, че е почти в болницата строежа, не знам защо сметнах, че е разширение на болницата, а то всъщност може да е блок. Наоколо има още няколко строежа. Районът не блести с нищо особено по мое скромно мнение освен близостта си горе-долу до Парадайз и метрото. В обратна посока от болницата пък е още по-неблестящ. Има къде по-уредени райони от този. Тук цената е заради близостта до Лозенец и метрото, а дали е оправдано...да се разходи, който има желание.

# 727
Разширение на болницата е.

# 728
Квартала е бял,,защото като платиш цената и ще ти побелеят косите.

# 729
Няма разширение на болницата. Разширяват Филип Кутев, който в момента е в половин габарит. Със започването на отсечката от Луй Айер следва да се направи и Кутев с всички ленти, за да се свърже с текущия в момента строеж на последния етап до Зоопарка.

# 730
Със сигурност има разширение на болницата. Търгът беше обявен преди няколко месеца. Но може и улицата да разширяват, не споря.

# 731
Туко що влезнах да чета на страницата им, наистина ще има ново крило. Изненадах се! Те и сега не са на пълен капацитет, мислех, че копаят да си правят паркинг, защото техния реално изчезва с разширението на булеварда.

# 732
Най-после станахме бяла държава 😁

# 733
Най-после станахме бяла държава 😁

с черни негри/роби

# 734
  • Вече на светло в София
Точно до единия изход на метростанцията. Ще строят на калкан. Сградата ще е малка, не знам колко етажа, но карето е малко. Макс 2 апартамента на етаж.
Там няма ли стари блокове?

Общи условия

Активация на акаунт