Любители на кучета - 135

• 27 570
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тя Хортензия всички ни приключи с този кратичък и просто истински пост Simple Smile Всички, предполагам, вече можем да дохлипаме и да си лягаме Simple Smile
Буба цяла вечер се ослушва навън, а ние нищо не виждаме и не чуваме. Малко по-рано порядъчно се скара на гръмотевиците, 'щото как така ще й нарушават почивката, ааа ма-ха!

# 211
Ох, момичета! И аз си поплаках. Както знаете, ще стане скоро една година без Бъкич. А аз все още не чувствам, че си е отишъл. Съзнанието ми си прави някакви шеги с мен, защото дори не мога да го оплача. Просто не приема, че го няма, а все едно е в другата стая, не ми е пред очите. Шантава работа!
Както виждате, не мога да ви напусна, радвам се и страдам с вашите хубавци.

# 212
  • София
Здравейте, преди около 1,5 години ви показах нашият страшен мъж, но ви загубих. Ето го сега почти на 2 години. Казва се Арчибалд, на галено Арчи.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 01:34 от Milena_318

# 213
Тони, и Мейпъл е неспокойна нещо.
Като е отворен прозореца явно чува нещо, кучета ли, какво ли, тази нощ 4 пъти става да се кара. Много е смешна, защото почва да лае и да бяга към прозореца или входната врата, а наъвн не смее да гъкне Joy
Тези дни няколко котки щяха да я набият, разхождаме се, даже не ги виждаме, а те и се спускат, изглежда че са в разгонен период, а Мейпъл стои и ги гледа умно, голяма е душа.

# 214
И Берга тази нощ беше неспокойна. За сега спи в стаята ми (щеше да бъде на вън, но....ще видим, ще видим Grinning), та цяла нощ идваше да ме провери дали съм в леглото като леко скимтеше и после се връщаше на мястото си. В тъмното я гледах как се кокори към отворения прозорец.

# 215
Здравейте на всички и от нас с Арес!

Отдавна не сме се показвали, но пък ви чета редовно. Добре дошли и на всички нови членове на темата - прекрасни са и нека да са много здрави и щастливи, както и рожденниците! След по-малко от месец и Арес ще навърши 1 година а ние ще отбележим неговият специален ден на морето 😊

Ето и една прясна снимка

Арес го храним с кучешки салам, пастет, гранулирана храна на производител Virbac (тази още щом го взехме ни дадоха в зоомагазина) и с награди от Лидл, в които има месце и сме много доволни от тях добре му се отразяват на коремчето. Храни се 2 пъти сутрин и вечер но не меря храната а вече знам колко да напълня купата, че да му стигне. Човешка храна много рядко. Планираме след морето ще започнем хранене с Барф (постепенно).

Имам въпрос свързан с ваксините - преди да заминем на мен ми се иска да сложим ваксина против бяс, така бяхме говорили и с ветеринаря, че няколко дни преди пътуването се поставя. Вие слагали ли сте на вашите кучовци? Пътуването ще ни е в БГ но все пак на мен ми се иска да има всичко необходимо поставено. Отделно си му даваме за вътрешно и външно обезпаразитяване.

# 216
  • Враца
На нас ни сложиха противобясната вчера, точно като навърши 6 месеца. Никакви странични ефекти не съм забелязала. Утре отиваме на морето .

# 217
Кайра днес става на 1г.
Признавам , че ми е влезнала ужасно под кожата.

# 218
Честита Кайра! 🥰🐾❤️
Много лакомства ,много здраве ,много игри!
Сигурно се вълнуваш за годинката и.
Няма как да не ти влезе под кожата тази сладка муцунка само за целувки.
С моята Белла толкова много съм свикнала ,че когато малкият ми я изведе вечер към 20 ч. за 10 Мин да си свърши работата ,едно ми е такова празно и пусто и само чакам кога ще се приберат. ❤️🐾🐾🐾

# 219
  • под тепетата
Много рожденици тези дни, но пък лятото е кеф да си спретнете кучешко парти!
Честита годинка, Кайра! Да си здрава и послушна!

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 22:01 от bilqna_69

# 220
Март месец има ли? Берга е на 20.03.2023 г.

Оказа се, че има на задните крака 5-ти нокът (пръст Grinning). Планувам в понеделник като ида на вет да го поразпитам. Склонна съм да й го махнат оперативно, ако ще й пречи. Някой да е минал през това?

# 221
  • Враца
Френският ми булдог имаше пети пръст, никога не му е пречел за нищо, цели 15 години.

# 222
  • sf
Март месец има ли? Берга е на 20.03.2023 г.
Нейо е на 10ти март 2017г.

# 223
Pea нашата Съни е на 08.03. Иначе и аз съм имала куче с 5ти пръст и не й е създавал никакви ядове. Според мен ако не й пречи не го пипай.
Честито на всички рожденници. Да са живи и здрави, палави, игриви и послушни.
Да ви кажа нали взехме кучето най-вече заради дъщеричката ми, че имаше страх от кучета, сега вече не я е страх и е много щастлива с кучето. На всички разказва за кучето, само ме кара да ходим да й купуваме храна и играчки. Като ходим навън и види куче не се скрива в мен и не се страхува.

# 224
  • Бургас
Кайра и на мен ми е влязла под кожата. Да е здрава и честита!

Общи условия

Активация на акаунт