ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 217
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Ани, по-скоро идеше реч за проектиране на някакви невронни мрежи, посредством психологически показатели, но нека да не приказвам глупости наизуст.

Аз написах за AI във връзка с това, че от психолози ще продължава да има нужда, но понеже искам да кажа много неща наведнъж, излезе друго Laughing
Аз след две мои и две деца на сестра ми, гледам злорадо майките, бутащи детски колички по баира. Все още племенничките се прехласват по всяко боклуче от ци...ска сергия, но скоро и на тях ще им мине. Сигурно ще изпитам носталгия, че растат, но засега изпитвам само облекчение Relaxed

# 421
  • Варна
Светкавица, да, така беше. И е в МГ от 5 клас. Но много се промени. НБУ нямат общежития, нали? Резервен план - Философия, ще видим.

# 422
Ноември, има жилища близо до НБУ. Нямат общежития. Психологията им е добра. Дори правото им започва да изпреварва това в СУ.В дома ни  психологията беше на мода преди близо 2 г. После започнах да чета на глас постове от тема във ФБ "Психология в действие" и дребнотемието  отказа наборката.

АниК чудесна среща може да се получи м-у психология и музика в сферата на арттерапията. На Запад става все по-популярна. Крайно време е и тук нещата да се пораздвижат.

Нека децата вървят по своя път - тръгнали, ще отъпчат нови пътеки.

# 423
  • София
На мен пък ми стана тъжно днес. Сина ми за пореден път ми отказа да го снимам за спомен утре.😥
Вече трета година ми отказва, и аз се натъжавам страшно много.
Ами ....кофти ми става....обичам да го снимам за себе си ...това ще ми остане за спомен....но😥
Поплаках си малко.....
Дано поне за края на годината даде да направя някоя снимка....

# 424
  • София
vnd, аз моя не съм го снимала от 6 г. Не разрешава да го снимат изобщо по никакъв повод.
Сестра му има около n000 селфита Grinning

# 425
  • Разпиляна във въображението
И Вики не обича снимките. Изпратила ми е точно 2 снимки от Истамбул, на които е тя. Утре няма да присъства на първия учебен ден от последната година Simple Smile

# 426
Пожелавам на децата ползотворна и успешна последна учебна година като ученици! Всеки да намери своята посока и след края на учебната година да тръгне уверено по пътя си!

# 427
Честито ни последно начало в школото! И дано краят е подобаващ… Ние с набора сме на кратка екскурзия до неделя и днес той пусна на класната си съобщение, че няма да ходи утре, придружено с клипче от кораба, обикалящ седемте Йонийски острова…🤦🏻♀

# 428
  • София
Честит ни последен първи учебен ден!
Пожелавам на всички младежи и девойки успешна година!

# 429
  • В средата на времето
Честит последен 15-ти септември на децата ни порасли! 😊 Да се справят успешно и тази година, да преборят с висок резултат всички предстоящи матури и да успеят да намерят своето си място след това!
Моят син още не е ориентиран съвсем. Говори за право в СУ, но и това май ще бъде предпоследно.

От другата година започвам с нови сили да броя от първи клас. 🙄😂

# 430
  • София
Успешна и здрава да е последната учебна година за нашите деца!
Аз съм и с първокласничка, приключвам с единия, продължавам с другия.

# 431
  • Пловдив
Честита ни последна учебна година! Да е здрава и успешна за всички! Наборът тръгна с колата...има книжка от месец и половина, но има и огромен мерак, а аз не предполагах, че ще ме е страх толкова. Движението в Пловдив е ад, всичко е затворено и задръстено. Сигурно и с това ще свикна де...
Иначе едвам се съгласи да го снимам. Снощи до 3 часа са си говорили с приятели, как не били готови да завършват...
А аз стартирам и със седмокласник-непокорен и своенравен!

# 432
  • София
Честит последен първи учебен ден!
Пожелавам на всички деца да са здрави, да имат много успехи, да се представят блестящо на предстоящите изпити и в края на учебната година на лицата им да греят усмивки, а в нашите очи да има сълзи от радост и гордост. На добър час на децата ни Flowers Four Leaf Clover

# 433
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит последен първи учебен ден на децата ни! Нека да са здрави и с лекота да преминат през тази учебна година! Да изкарат страхотни оценки на матурите и изпитите, които им предстоят и всеки да поеме в желаната посока! Flowers Four Leaf Clover
На добър час на наборите, на малките братя и сестри и на учителите в групичката ни! Flowers Cherry Blossom

# 434
  • София
На добър час на наборите, на малките братя и сестри и на учителите в групичката ни! Flowers Cherry Blossom
Че май са доста и те Simple Smile. Присъединявам се и аз към това пожелание. Heart
Да е здрава, щастлива и изпълнена с успехи годината! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт