💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 214
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • au bout du monde
Последната сцена била много орязана.  Девин плачела и се колебаела дали да стреля, а те показаха нещо друго.

# 151
Здравейте, момичета!

Опитах се да гледам онлайн, но не ми се получи.
Изчетох ви....серията е била пак на високо ниво. Ще си изчакам превода...

Башак Дизер за списание Marie Claire:
„Нещата, към които съм чувствителна, са много ясни. Всякакви видове насилие, мъчения и потисничество над животни, деца и жени в тази страна е може би най-вбесяващото нещо в живота ми."
---------------------------------------------------------------------  
"Почти никога не се ядосвам и е трудно да се скарате с мен. Никога не бих се поставила в такава ситуация. Не се стресирам, просто се смея. Добротата, учтивостта и уважението са много важни за мен. Освен това не е лесно да се сломя."

Тази жена все повече я харесвам и виждам защо Киво се е влюбил в нея....красива, умна и много интелигентна!  

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 13:35 от jackie.

# 152
  • AMS

Привет, дружки!!!
Спорна работа на екипа за превод!!!
Благодаря за коментарите!!!
Насладих се на последната серия.
Да, последните спойлери се потвърдиха.
Познах, че Хюлия няма да разкрие тайната.
Цялото Семейство стана на парчета.
Много ми хареса, че в тези 13 серии не видях клишета.
Дори не видях останки от други образи в артистите.

Сцената, която ме отвя беше тази, когато
Аслан сам разбра, че Девин чака дете.
Къванч беше невероятен. Умопомрачителен.
С този приглушен глас, с тези очи и милувки, ...
Толкова истински го направи ...

Радвам се много, че Лейля напусна чифлика.
Сигурно е отишла в оная другата къща, където се събираха тримата.
За всичко и всички ми се иска да споделя, но другия път.
А имам и намерение да го изгледам отначало.

Не се наемам да пиша сценария за втори сезон,
но Джихан не бива да умира, макар да го искаше това.
Във финалната сцена той беше отишъл с тази цел в чифлика.
След като каза на Аслан кой е убил родителите му,
искаше да застреля него, а после щеше да си пръсне сам главата.
И щеше да му се получи, ако не дойде Девин.
А Девин, нямаше как да не дойде, след като
вече знаеше от Сехер, че Джихан е осиновеният.
Аслан научи от Джихан как Юсуф е убил родителите му,
но Девин май още не знае това. Дано не го е ранила смъртоносно.

Приятна вечер, дружки!!!

# 153
Нашите хора дали ще се появят на 3 юни на партито на наградите Еми организирано от Ай Япъм. Бирсен беше писала, че се очаква присъствието на звездите на компанията.

# 154
Снимачен процес

https://www.instagram.com/p/Cs6ooxQIz6g/

Събитие за бижутата на Башак

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3114991907256126926/

https://www.instagram.com/stories/gozdeeyibilir/3114991512429956666/

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 21:42 от dterziiska

# 155
Семейството, сезон 1 в цитати

🎈"Семейството е мястото където всяко лошо нещо се прави с добри намерения"
🎈"Ти си най красивата битка, която няма да спечеля"
🎈"Най силните партньорства се изграждат върху престъпността"
🎈"Гледам чудовището, което създадох"
🎈"Девин Акън умря, да живее Девин Сойкан"
🎈"Дори мечтата да бъдеш обичан и обгрижван е красива"
🎈"Игнорирането на потисничеството е предателство към потиснатите"
🎈"Има ли нещо по важно от семейството?"
🎈"Влюбен съм в теб достатъчно, за да те предпазя от себе си"
🎈"Ще бъда най лошия човек на света, който да защитава семейството си при нужда"
🎈"Не съм направила нищо лошо. Просто обичах някой, когото ти не искаше"
🎈"Имаше маса, но нямаше семейство"
🎈„Щом арогантността влезе във вените ти, тя те пронизва.“
🎈„Тайната в ръката ти е по-мощна от пушка с оръдие!“
🎈"Химикалът е в теб, ти пишеш сам сценария."
🎈"Как да те оставя и да си отида?"
🎈„Ти си не само майката на четирите си деца, но и майката на цялото зло в тази къща.“ 
🎈„Опитвам се да се наслаждавам на всеки момент с теб.“
🎈„Не всяко тръгване има връщане “
🎈„Върнахме се, скитахме се, пак станахме бащини синове!“
🎈"Благодаря ти, че ми напомни да не ти вярвам"
🎈"Може да не бъда най добрия баща на света, но няма и да съм най лошия"

# 156
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено вчера! Kiss Рейтинга си ни е супер! Hands Plus1
Терзи, много интересни неща си споделила! Two Hearts
Мире, ще се разбере дали нашите хора ще присъстват на това значително събитие на Ай Япъм, надявам се да са там.

Благодаря за цитатите! Kiss
Диве, не би трябвало да умре Джихан, не беше ранен смъртоносно, ама кой ги знае какво са решили  ... Благодаря ти за прелестните гифчета, жалко, че не могат да се споделят.
Семейството ще възкръсне от пепелта. Трябва да се срине нещо, за да се изгради отново, много по-хубаво!
Много мил момент зад кадър Heart
https://vk.com/feed?z=video-62215399_456243615%2Fd7f59525ac67061 … _-62215399_274169
Цитат
Двамата Аслан зад кулисите на  "Aile" / "Семейство" Изпълнителят на Аслан като дете, Емир Каймакджси.
Kъванч: "... Нека твоя път е открит и красив, главните роли предстоят, Иншааллах"
Майката на момчето написа: " Да се запозная с Kъванч Taтлъту и да чуя толкова красиви думи от него е голям късмет “
Серията с превод е още по - хубава! Сцената, която ме впечатли най - много! Много сладко го изигра Къванч този момент, беше толкова трогателно, лъва се превърна в коте Heart Все едно го видях как е реагирал, когато е разбрал, че ще става баща в реала!

Каква физиономия е направил само Smile

Ех, определено ще ми липсва този сериал всеки вторник ... Ами ще си го гледам отново.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 157
Здравейте
Благодаря за цитатите и споделеното
От Къванч
https://twitter.com/kivanctatlitug/status/1664174754788515840

27 Mayıs cumartesi günü, Aile dizisi 13. bölüm sezon finali kutlaması için yakıldı o meşaleler.
Yeni sezonda görüşmek üzere.
Sağlıkla kalın

В събота, 27 май, тези факли бяха запалени, за да отпразнуват финала на сезона на 13-ия епизод от сериала Family.
Ще се видим в новия сезон.
Бъди здрав

# 158
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит месец юни, честит празник на детето ❤️❤️❤️

Благодаря ви за всичко споделено. Имам нуждата да видя финалния епизод с превод, за да си подредя картинката.
Но на пръв прочит, като че ли в тази серия героите разкриха в голяма степен своята същност.
Хюлия се разкри в сцената на терасата напълно, когато каза на Аслан, аз съм твоето семейство, аз ще ти кажа коя да обичаш. Обсебена от жажда за контрол и власт жена, която  съсипа живота на всички около нея.
Ибо, който остана верен на семейството, но с не добри намерения.
Толга, на който се зарадвахме в миналия епизод, показа и доказа, че страхливеците си остават такива и за да оцелее е готов да продаде и най- близките си.
Еко, пълно разочарование и също страхливец.
Джихан, които разбра причините превърнали го в това, което е в момента, но вместо да потърси сметка на Хюлия, се обърна срещу брат си.
Девин, която искаше честност и откритост от Аслан, но скри истината от него. Стрелбата с пистолета...тя не само стреля срещу Джихан, не знаем дали го е убила, но с този изстрел тя застреля Девин Акин. Дали обаче ще се превърне в копие на Хюлия Сойкан? Може би ще зависи от това дали ще поеме вината за това, което направи. Мисля си, че това ще бъде повратния момент за нея и развитието на нейния образ, в каква посока ще тръгне.
Аслан, колко обещания даде на Девин, че всичко ще се промени, предаде и бизнеса на Джихан, но го видяхме след това как принуди баща на Девин да дойде на годежа, видяхме как постъпи с Толга. Сигурно щеше да се намеси и при Еко, ако знаеше какво става.Не че те не заслужават това отношение, но промяната на човек не е само да се отървеш от парите и да отидеш да живееш на друго място. Промяната трябва да бъде в поведението и най-вече в мисленето.

Сцената между Девин и Аслан, когато научи за бебето мисля, че стана любима на всички.
Чудех се как точно ще я изиграе Къванч. Всички помним подобна сцена от ДК, но тук ме изненада и възхити. Това беше Аслан, лъвът, който наистина става като малко коте, когато е с любимата жена. Очите му, особено гласа му.... напълни ми душата.

За последната сцена вече писах, пепелта от семейната камина хвърчеше навсякъде, нищо не остана. Изключителна операторска работа, много ефектна. А боя, които си спретнаха братята беше един път. Чудя се дали сами са го направили или са имали дубльори, защото добре си се удряха.
Получихме отговори на много въпроси, но още повече се появиха. Лятото с удоволствие ще си изгледам всички серии отново, за да съм готова за есента.

Мира, благодаря за цитатите.
Ще се връщаме със сигурност към началото.
Две неща, които видяхме още в първите серии ми се иска да проследя по детайлно като гледам отново, описанието на Аслан като нарцис и включването на Макиавели.

Мира, много се надявам да видим Къванч и Серенай на тези награди. Серенай ще се спука от купони тези дни 😜 видях видео от снощи за края на Алиса. Нека, отлично се справиха, а и тя ще снима лятото.
Къванч може и да се размине с ОР2 , Дисни са спрели финансирането на техните продукции в Турция. Може да е за добро. Той без работа няма да остане. Със сигурност има нужда  от почивка и да си се порадва на спокойствие на семейството.
Две години не е спрял да работи .

Само да кажа, че ми напълниха душата с Башак ❤️

Кметът на Истанбул е бил гост вчера на представянето на бижута на Башак и Букет.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 159
Привет момичета на 1 юни!! Blue Heart
Честит празник на децата!! Balloon

Благодаря от сърце за всичко споделено-новите снимки с които ни заляха, цитати, гифчета, коментари Flowers Hibiscus
Джаки, на теб специално- това от интервюто на Башак, много ме беше впечатлило, като го прочетох с превод. Hands Plus1
Цитат
Тази жена все повече я харесвам и виждам защо Киво се е влюбил в нея....красива, умна и много интелигентна!  
Hands Plus1
ехе, даже и кмета на Истанбул е присъствал на събитието за бижутата!!
Днес имаме пост от Къванч в ТТ/Терзи го постна/
той е изключително рядко активен там и пише само ако е нещо много важно.
От това, което чета в ТТ/ГП нещо стачкува/ май е имало нещо казано/написано  , че факлите, които развява Киво са били заради победата на Ердоган Thinking. не съм сигурна, а и нямам време да ровя, защото имам още да превеждам.

Партито на IEmmy/май не са награди/ пише, че е на 2 юни.
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/ay-yapim-ilk-kez-iemmys/23405/

А за Организето по Дисни>>
Цитат
🔥По сообщению Бирсен Алтунташ цифровые проекты Ханде Эрчел (сериал "Русалка), Йылмаза Эрдогана (сериал "Организационные дела" с Кыванчем Татлытугом и Эсрой Билгич) и Демет Оздемир ("Между миром и мной") для Disney Plus отложены на неопределенный срок в связи с пересмотром глобального бюджета платформы. К сожалению, урезание бюджетов может означать в том числе и отмену проектов, наблюдаем за развитием ситуации
няма да крия, че се радвам Hands V

за рейтинга, щом е имало мач, от който зависи новия шампион на Турция, нормално да е малко надолу........
но пък Къванч  сигурно е изключително щастлив, защото неговия любим отбор- Галатасарай са шампиони!! Trophy

Здрав и позитивен нов месец!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 13:05 от Airra

# 160
Айре, разсмя ме. Значи Къванч празнува, а Башак кани кмета на Истанбул, един от лидерите на опозицията на представянето.
Жълтата преса е една и съща навсякъде.

# 161
  • au bout du monde
Майката на детето е написала, че вероятно малката няма да участва в новия сезон. Участието й приключвало. Но все още нищо не се знаело.

Минала е 3 кастинга за ролята.

# 162
Честит празник на всички деца на момичетата, които имат такива,
а и на всички, които не са загубили детското в себе си!

Специален поздрав за Курт Ефе

Айре, аз нали сега се запознавам с личния живот на Киво и съм много впечатлена от жена му. Не само фина като жена, но умна и интелигентна. Затова и аз се впечатлих от тази извадка от интервюто (явно не съм само аз).
Цялото интервю не съм го чела...къде мога да го намеря?

Скрит текст:
Вчера по Дисни+ са пуснали сериала "Актриса" с Пънар и Ураз, на който сценарист бил нашия Хакан Бономо. Някой дали го е загледал да каже мнение. Впечатлена съм от Хакан и ми е интересно дали сценария на този сериал е на висотата на "Семейство"

# 163
Джаки, вярно, да е честит празника и на Курт Ефе, да е жив и здрав!! Heart
Интервюто го няма цялото преведено.
https://www.instagram.com/p/Cr6tJbTMWIW/- тук е на турски
Kıvanç Tatlıtuğ Fans/ https://twitter.com/KT_Fans / слага части от него с превод, явно че тя го има, ще я питам дали ще го преведе цялото.
А Башак е много стойностна жена!! Heartpulse
Тоя новия сериал с Пънар Дениз, сигурно ще има превод на руски, а може и на бг.
не съм се интересувала от него.

Майката на детето е написала, че вероятно малката няма да участва в новия сезон. Участието й приключвало. Но все още нищо не се знаело.

Минала е 3 кастинга за ролята.
мерси за инфото, жалко ако не участва.

Пепи Wink
тук например срещнах тая глупост
https://twitter.com/onlyturkishtv/status/1663940492726353920

Скрит текст:
Kıvanç Tatlıtuğ празнува, като запали факла на снимачната площадка, когато Реджеп Тайип Ердоган спечели изборите.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 14:19 от Airra

# 164
Не знам защо самото интервю го няма в самото интернет  списание сигурно е само в хартиения вариант
Джаки  доколкото разбрах сериалът е от осем серии
Скрит текст:
Има преведена първа серия в темата за сериала Присъда на девета страница от дамата превеждала Присъда  и сърдечни благодарности за това - пост 122

https://kulupmagazin.com/Haber/serenay_sarikaya_inanilmaz_heyecanlandik/455

Общи условия

Активация на акаунт