Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 41 394
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря ви момичета?Ние нямаме замразени яйцеклетки и ембриони.Притеснява ме ниския АМХ и не знам колко още опита ще позволи.При вас излезе ли причина за неуспех?

# 751
Момичета аз искам да попитам друго. Имам замразени ембриони. Но не съм ходила от началото на годината . Сега като ми дойде дали ще ме приемат за трансфер, разбирасе ако всичко е наред с ендуметриума и хормоните, или ще трябва да направим първо преглед и на следващ цикъл чак. При последното ми посещение каза когато ми дойде започвам естрофем звъня и си записвам час . Но това беше април месец.

# 752
^kiki_riki^н точно така е.
Аз ходих на преглед септември месец, и ми казаха че можем да започнем декември или януари и като дойде цикъл, да започна с естрофем и да запиша час. Но декември до към 12-ти, след това запразняват. Затова, действайте, не ви трябва вторичен преглед и пийте витамините и добавките.

# 753
Ох успокой ме ... пия си всички витамини само чакам цикъл... и да звъня в клиниката да пробваме още веднъж...

# 754
Здравейте, имам въпрос за съхранението на ембриони...Обаждат ли се да напомнят или питат дали ще се подновява съхранението и може ли това да стане от разстояние или задължително трябва да се отиде там?

# 755
На мен се обадиха. Малко след изтичане на срока. Може от разстояние. Пращат ви на мейл анекс към договора, плащате по банков път, попълвате анекса, пращате заедно с платежно по мейл, а по Еконт в два екземпляра подписан.

Общи условия

Активация на акаунт