Рецепти от "Време за готвене"

• 124 510
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Този ЙОГУРТ С АНАНАС И ПРАСКОВИ ще си го направя.

# 91
Този ЙОГУРТ С АНАНАС И ПРАСКОВИ ще си го направя.

И аз, и аз  Grinning

# 92
Много се радвам,че ще има и диск,но дали ще успея да си го набавя!? А нещо в интернет да сте намирали?

# 93
Много се радвам,че ще има и диск,но дали ще успея да си го набавя!? А нещо в интернет да сте намирали?
За съжаление нямаме работещ сайт в момента  Confused Ще се опитам да ти запазя диск, щом се интересуваш от карвинг, а междувременно ако искаш някоя конкретна рецепта - свиркай  Simple Smile

# 94
Благодаря ти много! Ще се възползвам от предложението ти  за помощ !

# 95
  • Русе
Дона, много ти благодаря за рецептите   bouquet
Сега очакваме книгата. Нали ще ни информираш като излезе и от къде можем да си я купим  Thinking

# 96
Дона, много ти благодаря за рецептите   bouquet
Сега очакваме книгата. Нали ще ни информираш като излезе и от къде можем да си я купим  Thinking
Разбира се, ще ви държа в течение  Simple Smile
Хубав неделен ден   bouquet

# 97
  • Countryside
Моля модераторите темата да се закове Flutter
Много назад е отишла за два дни ooooh! А има страхотен интерес Heart Eyes

# 98
Тази салата ми стана една от любимите. Дресингът е малко нестандартен за нашите традиционни вкусове, но е много приятна.

ИТАЛИАНСКА  ДОМАТЕНА САЛАТА

Продукти:
4 домата
1 лимон
2-3 скилидки чесън
50 гр черни маслини
зехтин
босилек
1 ч. л. мед
балсамов оцет
1 с.л. вода
½ с. л. пудра захар
сол
50-100 гр сирене чедър

Приготвяне:
В дълбока купа смесете сока от лимона, нарязания на дребно чесън, нарязаните на колелца маслини, меда, оцета, водата, ситно нарязания босилек и зехтина. Овкусете допълнително със сол. Прибавете  пудра захар, за да се сгъсти. Бъркайте до получаване на еднородна смес.
Обелете доматите, отстранете семките и ги нарежете на дребни кубчета.
Добавете  доматите към дресинга. Разбъркайте добре и изсипете в салатиера. Нарязания на тънки лентички чедър поръсете върху салатата.
Готовата салата оставете за един час в хладилника.

# 99
  • София

Дона, аз си паднах по еклеровата торта, но имам няколко въпросчета:
Не е ли много тежка с толкова много шоколад?
Бял шоколад хич не обичаме, не знам на крем как е, но дали ще се получи с млечен примерно?
В продуктите няма мед, а после  е включен в рецептата.
"В друг съд налейте 100 мл вода,  20 гр захар с ванилия и разбийте с тел до еднородна смес." - това какво се прави по-нататък не разбрах.

# 100
Шоши, не мога да се свържа с Владко в момента да го питам за меда и за другата смес (аз пък не съм я правила тортата, така че не мога да ти кажа какво е)  Rolling Eyes
За шоколада - просто можеш да си спестиш шоколадовата украса, иначе вътре не е тежка. Предполагам, че и с млечен ще стане, но може би ще е по-тежка с него.

# 101
  • София
Благодаря ти Дона! Очаквам да се включиш тогава по-късно, защото съм решила да направя тортата за 14 февруари.

# 102

БАНАНОВИ СЪРМИ С ВАНИЛОВ СОС

Дона,може ли вместо ванилов сос да използвам ванилов пудинг на д-р Йоткер? поразреден,за да е по-течен  newsm78
Мързелива съм  Blush

# 103

БАНАНОВИ СЪРМИ С ВАНИЛОВ СОС

Дона,може ли вместо ванилов сос да използвам ванилов пудинг на д-р Йоткер? поразреден,за да е по-течен  newsm78
Мързелива съм  Blush
Той пудинга си е нишесте... и се стяга като медуза, не знам дали ще стане за сос...  Crazy Що не пробваш някой от другите кремове на д-р Йоткер, дето са без варене - Ole или Paradies, те са по-течни  newsm78 Особено Ole-то.

# 104
Ок,ще пробвам с Ole,после ще си кажа какво съм направила   chef
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт