Къде се запознахте с половинката си

 • 10 555
 • 359
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 40 694
Излизала съм по срещи с хора от социалните мрежи да, само веднъж се получи влюбване и то беше с човека, с който се разделих. Просто там всички (или поне 99%) си търсят секс, без връзки и усложнения. Тъй като и годините ми вече не са малко сериозно се замислям за инсеменация/инвитро/осиновяване, защото отдавна съм готова за семейство, което така и не се получава.

Мъжете под 35 години по принцип тръгват на лов за единия секс, много рядко някой си търси мадама за семейство и деца. Но се случва понякога така, че ако се уцелят двама подходящи сексът се повтаря, потретва, нещата се задълбочават и става. Та не казвам, че не трябва да се филтрира по външен вид, култура, възпитание, интелект и образование, но пък и не трябва априори да се отхвърлят търсачите на секс, защото така ще изхвърлиш и бисери между другото.
За съжаление възрастта и килограмите също не ти помагат и ако за първото не може да се направи нищо, то второто трябва да ти е фокус.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 13:21 от Черна станция

# 16
 • Мнения: 361
С едно гадже се бяхме запознали на един концерт, с други бивши съм се запознавала в обща компания. В интернет съм попадала на 2-3 свестни момчета, просто мен не са ме грабвали.. Та всичко си е индивидуално. Тренировки по танци защо не пробваш?
Аз работя и танцувам, излизам сутринта в 7 и се прибирам вечер в 20ч.. Но все пак ги съчетавам.

# 17
 • Fairbanks, Alaska
 • Мнения: 1 755
Университета,работата,фейсбук.
Интересно ми е как точно ще стане по ФБ, ако са двама непознати. Като знам колко са "отворени" жените към този тип запознанства.....
Скрит текст:
Къде е най-подходящо зависи основно от теб, та нашите истории едва ли ще ти помогнат. На колко години си? Студентка, работеща? Интроверт, екстроверт? Хобита? Приятели? Социални мрежи? Сама ли живееш и какви са ти съседите? И разбира се, какво търсиш в един мъж, защото различните типажи се срещат на различни места. Например, ако си над 30, интроверт и търсиш домашар, който обича да прекарва вечерите си сгушен на дивана, не би следвало да ходиш да го търсиш по дискотеки.
На 34, мъж , който да става за създаване на семейство. По-скоро съм екстроверт, обичам да излизам , да съм сред хора, да общувам , да се запонавам с нови хора. Трудно е да го срещна в сегашната ми компания понеже сме само жени. Дискотеката отпада като вариант да, унивеситет също. Просто вече след всички разочарования и болка до тук , ми се изчерпват идеите, а лошото е че вече ми се изчерпва и желанието за любов и ме е страх, че когато се появи такава аз ще я отпратя.

Това че си екстроверт е огромен плюс. Значи няма да ти е трудно за завързваш познанства. Какво работиш? В голям колектив ли си? Какви са ти хобитата? Щом общуването ти е лесно и приятно, можеш да завържеш разговор почти навсякъде. Може би трябва малко да смениш средата, което може да значи нова работа, нов местожителство.

Разочарования? Помисли какво те е разочаровало, дали не избираш неподходящи мъже.

Изчисли си внимателно и възможностите/очакванията. Разминавания в двете обикновено пречат сериозно.
Лъвице, за една жена почти никога не е трудно да създаде ново запознанство. Ако един мъж задава на една жена скучни въпроси, то тя със сигурност би се отегчила, докато ако жена задава същите въпроси мъжът не би се отегчил. Говоря за опознавателните въпроси.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 12:50 от Natael-1485

# 18
 • Мнения: 1 046
Може да се запишеш на някаква групова екскурзия. Така със сигурност ще се запознаеш с нови хора, може да се сприятелил с някого, който после да те запознае с други и така...

# 19
 • Мнения: 6 098
Моята я срещнах в интернет, не разбирам защо смяташ, че всички там си търсят само секс? Ти само това ли търсиш, ако не- значи не са всички. Същото се отнася и за мъжете. Просто се научи да филтрираш най нахалните и играчите, от там нататък може да излязат добри възможности. Наистина след една възраст - може би след 25-30 възможностите рязко намаляват, след университета и като се изпоженят повечето от приятелските компании почваш да се въртиш от работа вкъщи и нямаш много допирни точки с нови хора. За това не подценявай онлайн общуването, ако владееш някои принципи на използването му ще ти се получат нещата

# 20
 • Мнения: 1 243
Това е най-благоприятната среда в момента с най-много и разнообразни общности - в групите за фитнес, здравословно хранене и активен начин на живот Hands Plus1 Освен обикновените групови занимания, има лекции, семинари, правят се партита, демонстрации - наистина е забавно и достъпно. По-пълничките хора нямат проблем с вписването - щом са там и имат желание за промяна, всеки е добре дошъл! Може би самата ти не си достатъчно отворена за контакти и си поставяш сама някакви прегради. От личен опит смея да твърдя, че фитнес общността е една от най-гостоприемните в момента, просто трябва да намериш твоето място,  с твоите хора.
По отношение на отслабването, трябва да ти е цел, но не и самоцел. Не трябва да си по-слаба, за да се харесваш на другите. Трябва да си по-слаба, за да си по-здрава и по-енергична. Съветът ми е за два-три месеца да тренираш с инструктор - да ти направи съответните измервания, да ти състави адекватна програма за движение и хранене. Не е въпросът само да "свалиш" килограми - това трябва да става равномерно, здравословно, със съответното заздравяване на отделни мускулни групи. Когато започнеш да тренираш за удоволствие, за адреналин, за ежедневни малки победи над себе си, тогава ще дойдат и истинските резултати.

# 21
 • Мнения: 14 411
Natael-1485 -Просто познат от преди векове,та така.

# 22
 • София
 • Мнения: 35 039
Тук няма да го намериш, стара си им.

# 23
 • Мнения: 19 813
Форуми по интереси, групи по интереси или общи места – квартал, град.
За една жена е много лесно да намери запознанства, ако е отворена за общуване.
Миналата седмица в Лидл ме заговори един мъж директно – каза, че съм му симпатична и иска да се запознаем.
Преди няколко дни един ме покани на среща да ми прави хюман дизайн и астро профил. През фейсбук се свърза с мен и каза, че съм му интересна. Позабавлявах се, макар да не е мой тип определено.
Мисълта ми е – хора има навсякъде, мъже хептен, готови за запознанства.
Но!
Проучвай ги преди срещи на живо.
Професия, профили в социални мрежи, грамотност, какво поства, приятелите му там. Че има и доста ненормалници.

# 24
 • Мнения: 14 782
Предимно в интернет съм срещала, иначе имам и запознанства покрай общ познат.
Проблемът със записването на унгарски, джиу джицу, екскурзия до Камбоджа, смяна на град и работа и т.н. е, че запознанството е основна цел. И така записването в групи по интереси, към които нямаш интерес, в същината си е да отидеш да се предложиш като парче месо на пазара. И после следват оплаквания те мъжете търсят само секс и ме гледат като парче месо.
Трябва да се търсят общи интереси и възможно по-бързо да се потвърдят общи виждания за живота (то е хубаво да слушате Рахманинов или да викате за Ботев Плд, но с едното ходене на мач или концерти по двойки семейство не става). И те тъй.

# 25
 • Мнения: 295
Най- често съм разширявала кръга си от познати и приятели през организирани пътувания (планина, каяк), планинарски групи за разходки, курсове (по фотография, там има поле и за много отборна работа), танци, доброволчески инициативи.

# 26
 • Мнения: X
Ние се запознахме в интернет. И преди това съм намирала други свестни хора в нета, не е било само секс. В твоя случай можеш да спреш с оправданията тип "фитнесите не ми понасят" и не знам си какво. Отивай в най-посещавания фитнес, запиши се на курс по нещо, групова екскурзия, спорт, клуб по здравословно хранене, катерене на планини и какво ли не. Йога не препоръчвам, рядко има там мъже.

# 27
 • Мнения: 6 651
Вземи си куче. На кучешките полянки стават най-непосредствените познанства.

# 28
 • София
 • Мнения: 4 668
Тук няма да го намериш, стара си им.
За сметка на това, свежи мами има на конвейр.
Айде, изкарвайте момичето на стъргалото, да се разведрите малко.
Току виж, някой левент ви се лепнал.
Едно време като нямаше СМ, който видиш и срещнеш на главната, това е. Няма искам, неискам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ме линчувайте много, ама килограмите са от значение.
Напълно възможно е някаква значителна част от мъжете да търсят само секс при едни обстоятелства (и килограми) и сериозна връзка при други.
Да, разбира се, има и изключения, дето гледат душевното само. Probability vs possibility.

# 29
 • Мнения: 6 499
Аз пък не мога да разбера какво лошо има някой да търси секс. Ако е хубав, ще повтори, потрети.. ако си паснете и иначе, ще излизате, ще си лафите и хоп, то станало връзка. Аз съм почти 16г с моя мъж. Емм връзката ни започна чисто на сексуална основа и после дойде всичко останало.
Според мен не бива да се тръгва с голямата кошница очаквания за сватбен звън и forever after.  Даже това би отблъснало голяма част от мъжете. Според мен поне. Давай го по-лежерно, излизай на срещи без никакви очаквания, ако ти хареса човека, сближаваш се постепенно, ако не, следващия.
Подходящи места за запознанства са всякакви места, на които ходиш, съобразно интересите ти.

Общи условия

Активация на акаунт