Къде се запознахте с половинката си

 • 10 555
 • 359
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 14 782
+ за лежерното, но все пак да си има едно наум какво е лежерно и колко може да чака на човека да му светне за нещо по-съществено.

# 31
 • София
 • Мнения: 12 573
Попринцип, който е готов за сериозни отношения, бързо му светва. Въпросът е да не го пресрещнеш с кошницата очаквания и план-график за бъдещето ви 20 години напред. Това би отблъснало повечето хора, когато още не познават добре човека отсреща, защото бие на отчаяние, гонене на последен влак, търсене нe на човек, а на връзка и т.н. Началото трябва да даде шанс да се опознаете и харесате като хора. Останалото е въпрос на нагласа, готовност, приоритети. Ако човекът не тръгне да заявява сериозни намерения следващите месеци, по-вероятно не е готов за такива неща, не ги желае (с теб) или не му влизат в близкия план (или изобщо).

И да, за мен сексът е задължителна част от преценката дали някой е подходящ за дълготрайна връзка. Колкото и да го харесвам, докато не сме правили секс, нищо не се знае. И никога не подхождам с очакването, че сексът значи, гарантира или предполага такава връзка. Той трябва да се случва, защото човекът ти харесва и го желаеш достатъчно. Другото вече или се получава, или не.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:55 от Лъвица

# 32
 • Мнения: 2 350
А конкретно на въпроса - за нас от старото поколение болшинството си намирахме половинките в университета. И за това си има обективни причини:
Ем да ама там жените са на същата възраст като мъжете, пък някои мъже искат с 20 години по-млади жени.
Всъщност, не пречи пак да пробват в университета де. Могат да запишат някоя магистратура.

# 33
 • Мнения: 14 411
От нашето поколение мъжете ходеха войници и така в един випуск те бяха с по две години по-големи от дамите.

# 34
 • Мнения: 40 694
Всъщност беше идеално по отношение на възрастите, защото мъжете идваха след казарма, а жените направо от гимназия. И в резултат имаше перфектна разлика от около две години в общия случай Simple Smile

# 35
 • Столичанин ама не в повече :D
 • Мнения: 1 993
Къде е най-подходящо зависи основно от теб, та нашите истории едва ли ще ти помогнат. На колко години си? Студентка, работеща? Интроверт, екстроверт? Хобита? Приятели? Социални мрежи? Сама ли живееш и какви са ти съседите? И разбира се, какво търсиш в един мъж, защото различните типажи се срещат на различни места. Например, ако си над 30, интроверт и търсиш домашар, който обича да прекарва вечерите си сгушен на дивана, не би следвало да ходиш да го търсиш по дискотеки.
На 34, мъж , който да става за създаване на семейство. По-скоро съм екстроверт, обичам да излизам , да съм сред хора, да общувам , да се запонавам с нови хора. Трудно е да го срещна в сегашната ми компания понеже сме само жени. Дискотеката отпада като вариант да, унивеситет също. Просто вече след всички разочарования и болка до тук , ми се изчерпват идеите, а лошото е че вече ми се изчерпва и желанието за любов и ме е страх, че когато се появи такава аз ще я отпратя.
Значи това категорично не е заяждане към теб, но жените след 30 останали сами без връзка и деца имам чувството, че разсъжденията ви стават като на калъп, толкова еднакви, че чак се плаша и да именно това е проблема, че като се появи любовта ще я отпратиш, защото любовта не е захаросана като по филмите или като истории разказани от приятелки, нито е под формата на някакъв красив актьор, а на обикновен мъж с неговите плюсове и недостатъци. Отделно това "Просто там всички (или поне 99%) си търсят секс, без връзки и усложнения." Като влизаш в срещи с такава настройка няма как да се получи нещо. Ето ти пример аз нямам проблем да се оженя и утре, но ако тръгна с някоя от онлайн запознанство да ако ме привлече ще я натисна на първа-втора среща да спя с нея, и ако ме отреже ще пробвам със следващата, защото нито аз съм на 20 нито бих се занимавал с такава (макар, че сегашната ми е в 20те ама не е от интернет тъй че не се брои(а и се оказа грешка ама това е друг въпрос)), и жена над 30, която се дърпа за секс или не ме харесва достатъчно или има някакви други психологични проблеми, но и в двата случая не би била добра партия за дългосрочна връзка. И не това, че си 80 кила категорично не ти е никакъв проблем, просто вземи се отвори към хората. Няма нищо по-нормално от един мъж излизайки с теб ако те харесва да иска да спите, а ти го казваш да звучи все едно е нещо ненормално! Flushed Да се ходи на фитнеси, курсове с цел запознанства след като има сайтове специално предназначени за това ми се струва пълна загуба на време. Успех в търсенето на любовта. Hug

# 36
 • София
 • Мнения: 4 668
То на вълка затова му е дебел вратът, защото си върши работата сам.
Ако трябва и до кокошарника ще отиде.

Тук дамите братя и приятели нямат ли? Може да ги запознаят с авторката. Вероятно ще си паснат по възраст. Все пак, това е най-важното.

# 37
 • Мнения: 6 498
Хаха щеше да е смешно, ако не беше тъжно, но ергените на 35+, които аз познавам, не бих ги запознала със сингъл приятелките ми.
Rolling Eyes

# 38
 • София
 • Мнения: 35 039
А, сватосването за мен е обидна работа, пък и брат ми ще я обиди три пъти и ай.

# 39
 • София
 • Мнения: 12 573
Няма как да сватосвам приятел с някой, който не познавам. Иначе познавам няколко в подходяща възраст, но и те си вървят с кусурите. Та не бих се захванала с тая работа. Но сега се замислих, свободни приятелки нямам. Изключая тези, които са разделени с мъжете си, но те не търсят, нищо, че не страдат от липса на мъжко внимание.

# 40
 • София
 • Мнения: 4 668
Да, де, внимание от обвързаните и женените мъже.
Щях да употребя друга дума, ама викам днес да съм по-любезен.
Simple Smile

# 41
 • София
 • Мнения: 12 573
Напротив, скачат им млади петлета. Може да не са толкова вървежни сред връстничките си, за това вече не знам, но са години по-малки и необвързани.

# 42
 • Мнения: 611
Първи пост по темата:
Тъй като на скоро се разделих с половинка (не бяхме дълго заедно, но бях много влюбена) ........

Следващ пост по темата:
Къде е най-подходящо зависи основно от теб, та нашите истории едва ли ще ти помогнат. На колко години си? Студентка, работеща? Интроверт, екстроверт? Хобита? Приятели? Социални мрежи? Сама ли живееш и какви са ти съседите? И разбира се, какво търсиш в един мъж, защото различните типажи се срещат на различни места. Например, ако си над 30, интроверт и търсиш домашар, който обича да прекарва вечерите си сгушен на дивана, не би следвало да ходиш да го търсиш по дискотеки.
На 34, мъж , ........

Нещо не разбрах......Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 43
 • Мнения: 40 694
Тя иска мъж на 34 и т.н.

# 44
 • Мнения: 6 651
Благодаря на Бога, че съм се бракувала кога ми е било времето, че то днешните ергени направо ужас.....

Общи условия

Активация на акаунт