Къде се запознахте с половинката си

• 12 539
  • 359
  •   1
Отговори
# 60
Нагледно, че жените са от Венера, а някои мъже от метеорит.

# 61
  • София
Ем да, ама няма на кого да кажеш "кога ще изхвърлиш боклука", "кога ще ходиш до Била да напазаруваш" и "нали щеше да ми слагаш нови корнизи за пердетата"...

То понякога и със съпруг пак няма на кого Joy Какви са жребчетата и каква работа им вършат, те си знаят. Щом не се оплакват, няма какво да ги мисля. А и както казах, не им е зор, но имат опцията. На определени години, с и без младото жребче е по-добре, отколкото с дрът киселяк Joy Те вече веднъж са преценили, че им е по-добре без мъжа, едва ли на стари години ще им прилипсва толкова.

Малко се преекспонира това със заврения зет. Да, ако е гол като пушка и отива при жена си може и да е под контрол. Но ако си има пари и имоти, но отива при нея за удобство, по любов и за оптимизиране на нещата е друго. Все едно и двамата да имат коли и да се уговарят кой ще кара.

Едно време заврян зет буквално е значело заврян при цялата рода. При двама сами, не мисля, че това важи. Смисълът на това понятие малко отмина с новите времена.

# 62
Имам един приятел, на 34 е. Известно време беше без гадже, яко вършееше и офлайн, и онлайн. Връзват му яко мацки. Напоследък се оплакваше, че масово по сайтовете/апликациите са самотни мамчета. Да, за кексове стават, ама за сериозно не. Накрая намери една мадама на 30 и си е сериозно с нея. Ама той и сериозно търси вече, не само забавление.

# 63
  • Плевен
Места за запознанства да искаш.С бившия бяхме състуденти,любов голяма чудо! В социална мрежа се запознах със сегашния си Човек.Честно казано към онзи момент не съм си мислила за някакви мегасериозни отношения,живот заедно и т.н..Просто и двамата явно сме били на една вълна.

# 64
Тангра, злъчничко и киселко звучиш.
Котка ако трябва, ше помагаме.

# 65
  • Между гори и планини
Преди 20 години в нощен бар. Преди се кълнях, пе връзка с мъж с който съм се запознала в нощно заведение не би била сериозна. Негов колега ходеше с моя приятелка, компаниите се смесиха и аз се влюбих от пръв поглед. След 3 месеца заживяхме заедно. Аз бях на 24, той на 42

# 66
С предишните ми мъже съм била по следните причини - студентска любов; запознанство на работа (най-дългата ми засега връзка); на годишнина от завършване на средното се преоткрихме с бивш съученик.

Сегашната ми връзка започна съвсем неочаквано. Бях си добре сама, не бях в етап да искам и да търся мъж. Но внезапно моя приятелка ми изпрати фб профил на един неин познат, който също бил свободен. Сприятелихме се във фб, викам си "Какво от това, няма да се женим, я", почна чат, видяхме се.
Към настоящия момент (3 месеца от запознанството ни) вече живея при него, като женени сме Grinning

Освен, че се харесахме, имаме общи цели и намерения в живота. Това много ни сближава.

# 67
  • София
Никаква представа нямам.
Бяхме в една компания известно време, но нямам абсолютно никакъв спомен къде сме се запознали.То и предишното ми гадже беше така. Всъщност от цялата компания помня само 3-4, които си спомням от къде се познаваме, 2ма от които ми бяха състуденти и ги знам от там Simple Smile

# 68
  • Paris, France
Абе, на приказки рай. После кисели, гневни, избухливи. И от 50 до 100, като си отиде младото жребче остават котките.
Гроздето е кисело, гроздето е сладко, гроздето е кисело, гроздето е сладко.
Все в тая посока тече мисловният поток.
Колко пък ще е секси туй жребче, щом никоя друга не го отразила.
Ей, има едно такова в съседната тема. Ама май няма да има засичане на търсенето и предлагането двупосочно.

Аз кисела, гневна и избухлива стара мома или кугар с младичко жребче не познавам. Кисели и избухлива сме женените, особено с малки деца.

Малко жени след 50г търсят секс, а повечето, дето са на ХЗТ след менопауза нямат проблем да си намират младоци.

Не всички мъже, които ходят или живеят със стари жени са непопулярни по принцип. Ей го Макрон - изглежда добре, образован, изкарва пари и се е оженил за учителката си. Тук много мъже не искат битовизми, деца, много заедност, ревност и затова старата ги устройва, а и не ги вързва да не излизат с други.

Та, авторката да излиза с всякакви и без да мисли за сериозни връзки! Мъжете бягат от обвързване с преминала 30те, която ясно показва, че иска семейство и деца. Викам му синдром на старата мома.

# 69
Никога не съм предполагала с колко нови хора може да се срещне човек, когато ходи на танци (визирам латино от типа салса, бачата). И особено ако ходи и по партита. Всъщност и доста мъже ходят с тази цел.

# 70
Малко жени след 50г търсят секс, а повечето, дето са на ХЗТ след менопауза нямат проблем да си намират младоци.
Начи, като стане въпрос мъж към 50 да си търси млада жена, всички тука викат в един глас "Юююю, гадост, коя ли пък млада хубава жена ще иска да спи с някакъв чичка/дядка"
Обаче пък лелки/бабки над 50 лесно си намирали млади жребци. Че не им ли е гадно и на тях?

# 71
И двете неща са си гадни, няма какво да се лъжем. Да са взимат младите и това е.

# 72
Не виждам проблем нито в едното. Лелката трябва да е поддържана мадама, а чичакът с много пари. Не говорим за бай Гошо и стрина Пенка. Иначе нямат шанс и сред връстници.

# 73
  • София
Ако ще ходиш на танци е хубаво да ти се танцува.
Иначе е много отегчително да нямаш грам мерак да научиш нещо, а през цялото време да се оглеждаш в страни от патньора. И да си правиш "твоето си" извън всякакъв синхрон и следване/водене.
Има някои фанатични каки/лелки, направо им се чудя. Чули са, че с танците се отслабвало, чули са, че се срещали нови хора и айде, юруш. Ама, ако грам не се променим и чакаме "само" да става, е, няма да стане.

Очаквах повечко критика, не само едно "звучал съм кисело". Ами нямаше как по друг начин да го кажа. В крайна сметка, затова е форум, за да споделяме по-широк спектър гледни точки.

Не знам някой влече ли го статистиката (като хоби), но аз от 1000 двойки само едно младо жребче с възрастна дама съм виждал, и то твърдо бе такова, че никоя друга нямаше да го вземе.
Сигурно във Франция е друго, като не съм виждал, не споря.
Ама у нас не е така. И в Канада не е било така.

Парите не са много определящи. Щипка пипер. Виж, ако навлязат битовизмите, може и да станат. Ама до тогава има бая вода да изтече.

# 74
Ми то с жените до които имаш достъп, няма как да срещнеш жени с подобни ухажори и любовници. Simple Smile
Желаните и удовлетворени жени не афишират лични отношения.

Общи условия

Активация на акаунт