Февруарски мами 2024

• 39 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Преди да забременея не можех да тръгна за работа без да съм пила кафе. Сега не само не ми се пие, но и като го надуша ми се гади.
Днес следобед за малко да заспя на работа.
Имам моменти, когато хем ми се гади, хем ми се хапва. Още не съм повръщала, но гаденето се засилва с всеки ден...

# 166
Пия по 1 кафе както и до сега, винаги с много мляко. С предната бременност бях спрала, после започнах да вдигам кръвно, минах на хапчета, които не ми действаха и реших, че така и така е високо, поне да си пия кафе. 😀 Та.. с второто дете винаги е по-така… 😀 над нещата😀
За ФМ, моето АГ си я прави.

А момичетата, на които ще им е второ или следващо дете, как мислите, имате ли предположения за пол? Чувствате ли се по-различно от предния път? Аз се чувствам по същия начин, за сега. Т.е - яде ми се тесто, люто, солено. Е, и сладко си ям.. спи ми се нон-стоп, но то си е и от ежедневието с дете на 1.1г😀

# 167
Ооооо Веси, ти си прясна мама за втори път! Супер! Аз толкова отдавна имам чувството че е било моето (8 години) че все едно съм от ерата на динозаврите! Имам момче, по думи на близки и познати с момичета майките, носещи ги имали доста петна и пъпки по лицето, и не е съпроводено с гадене и повръщане, но имам приятелки родили момичета, които не можеха да спят от гадене! Аз имам момче и имах само гадене и то малко по-късните седмици! Все съм искала да имам и момиче, но от няколко години, като си гледам момченцето, искам още 1,2,3 колкото Господ даде! Каквото и да е, само да е здраво, други претенции нямам! Аз имам усещане за момче, но ще поживеем, ще видим Simple Smile

# 168
  • София
И при мен разликата ще е голяма, дъщеря ми септември ще стане на 7 години. За сега ми е еднакво, но то е и толкова рано още. Свикнала съм с момиче, винаги съм си мечтала за момичета, но си мисля, че май едно момченце добре ще ни дойде. Дано всичко да е наред и какъвто ни е късмета 🙂

# 169
Здравейте, реших да посетя АГ в понеделник, знам че е рано, на имам болки в кръста( знам че е нормално) , но предвид пътуването във вторник до Гърция за 5 дни, няма да ми е спокойно.
Някой приема ли Нош па?

# 170
  • София
Здравейте, реших да посетя АГ в понеделник, знам че е рано, на имам болки в кръста( знам че е нормално) , но предвид пътуването във вторник до Гърция за 5 дни, няма да ми е спокойно.
Някой приема ли Нош па?
Аз пия Нош па 3х1. До колкото знам, друго обезболяващо не може. АГ ми го предписа, заради болки, но в корема.

# 171
Благодаря, аз в понеделник ще ходя да видим какво е положението- работя в аптеката се чудя дали да не взема нож па … мен само кръста ме боли ..

Някой приема ли Нош па?
Аз пия Нош па 3х1. До колкото знам, друго обезболяващо не може. АГ ми го предписа, заради болки, но в корема.

# 172
Я кажете как сте с боядисването на косата и лакирането с гел лак, някой съобразява ли се с това, че не е много удачно Simple Smile аз лично ходих ттази седмица на гел лак и мисля да си продължа, косата трябва да я боядисам, вече, че приличам на фалирала пр0стит*тк@ GrinLaughing но ще изчакам да мине прегледа във вторник и тогава ще запазвам час при мойта фризьорка, която като и знам натовареността ще ме вземе след месец хахахаха та тамън

# 173
  • София
И аз днес доста се чудих. По принцип си правя сама гел лак вкъщи. Засега реших само обикновен маникюр да си направя без лак. Просто поддръжка. Иначе се замислих, че всички моделки или каквито са там, през цялата бременност са маникюри, напудрени, нагласени, боядисани. Та си мисля, че надали се отразява нещо.
Я кажете как сте с боядисването на косата и лакирането с гел лак, някой съобразява ли се с това, че не е много удачно Simple Smile аз лично ходих ттази седмица на гел лак и мисля да си продължа, косата трябва да я боядисам, вече, че приличам на фалирала пр0стит*тк@ GrinLaughing но ще изчакам да мине прегледа във вторник и тогава ще запазвам час при мойта фризьорка, която като и знам натовареността ще ме вземе след месец хахахаха та тамън

# 174
И това е така ама аз имам горчив 11 годишен опит с опити за забременяване и за това всичко ми е на кантар...сега съм обещала и на 8 годишния да го водя на море с приятелчета и майките и май ще се провали, поне за нас, че прецених че само ще крещя, ще се ядосвам и не знам дали искам да си го причинявам особено в този момент Sad

# 175
Относно боя и лак, решила съм до третия месец да не правя нищо такова. Така ме посъветва близка, която е фармацевт. След това, живот и здраве, мисля да се боядисвам с една безамонячна корейска. Но при мен не е страшно, боядисвам се в моя си цвят заради малко бели коси.

# 176
  • София
Права си след толкова години надежда и сега ти се  е случила най-голямата радост, да бъдеш крайно внимателна. И аз съм в подобно положение и толкова не съм лежала никога... Желая ти всичко да ти е леко и само спокойствие и свежи мисли. Знам, че е много рано, но за един ден преживях шока от това, че ми казаха, че са 2 и сега колкото и да се старая да не мисля, се хващам, че постоянно си представям някакви неща и си мечтая.
И това е така ама аз имам горчив 11 годишен опит с опити за забременяване и за това всичко ми е на кантар...сега съм обещала и на 8 годишния да го водя на море с приятелчета и майките и май ще се провали, поне за нас, че прецених че само ще крещя, ще се ядосвам и не знам дали искам да си го причинявам особено в този момент Sad

# 177
И аз съм в тази чуденка🙄Относно гел лака в една група на скоро обсъждаха, че доктори са казали, че той не влияе, по никакъв начин не прониква в кожата.. Мисля, че е по-вероятно  обикновен лак и лакочестител да влияят по-лошо. Миризмата е много дразнеща.
За боядисването... Самата боя си впива в кожата и се въздържам и аз за сега, взех един шампоан против жълти оттенъци, че съм като трицветна хиена 😏😏😏

# 178
Момичета, аз си оправих маникюра, записах си час за фризьор, че съм много зле, и честно казано не се замислих, дали ще вреди. .. За подстригването съм чувала сурверие, че се реже на бебето късмета... Вярвате ли в такива неща? И аз съм след ин витро, като Буцигном (идваме от една тема с нея Hug ) и аз съм доста страхлива. Само чета в приложението FEIA преди да ям нещо дали може 😁

# 179
Аз лично първата ми бременност не се чудех толкова, боядисвах си се без никакво притеснение...сега не знам какво ми става 😏 маникюра оправих де, но съм много сигурна в моята маникюристка и знам че няма как да ми докара така нашумелите напоследък болести по ноктите, но за косата и аз май мисля да изчакам да мине 3ти месец, до тогава ще се опитам нещо с безамонячни да крепя положението, въпреки че са бош лаф работа...

Общи условия

Активация на акаунт