Отговори
# 90
Момичета, най- накрая минах преглед 😅 измериха го 1315гр в 28+6, върви с около седмица напред. Обърнал се е пак седалищно, а от много време беше в правилна позиция… каза ми да не се притеснявам и да не го мисля, секцио съм и нямало такова значение, ама знам ли 🙄Поскастриха ме за килограмите, качила съм 3.5кг за последния месец, а да ви кажа честно не мисля, че съм имала големи прегрешения 🙈 казаха ми да огранича въглехидратите. Не е от ГД, защото околоплодните води са добре.
Ти колко кг си качила досега? Колко кг е нормално да се качват на месец?
Мен на прегледите лекарката само ме пита колко тежа и колко кг съм качила до момента и не ми е казала нищо повече.

11 😭
Забелязах, че последният един килограм е сякаш за седмица, може и да е от задържане на вода или просто съм си станала дебела 😂 акушерката каза и че бебето е по-голямо и това също влияе, ама според мен на жената ѝ стана съвестно за мен като ме видя как се стресирах от цифрата 😄 досега се движех много прилично и за този последния месец ми излезе страшно тумбаче. Сякаш изведнъж щръкна. 🤷♀

# 91
Ние не сме пускали бял шум.

И ние не сме. Бебето ще трябва да свиква да спи на шума на батко си, защото той никак не е от тихите 😂

# 92
Уж по половин кг на седмица след първия триместър, ама това е много осреднено. На мен АГ ми каза да не качвам повече от 13-15 кг общо, но това е толкова индивидуално.
Мен днес много ме побъркват едни болки тип менструални. Не са силни, но са постоянно. Не е като контракция. Нямам идея от какво е :/

# 93
Моята АГ ми каза от 1 до 6 се качва по 1 кг на месец. Последните 3 се качва по 2 кг на месец.
Аз за момента 28+5 съм 6 кг заради режима. И тя е доволна. Казва че овладявам ГД и засега няма отражение на бебето и околоплодните води.

# 94
Момичета, най- накрая минах преглед 😅 измериха го 1315гр в 28+6, върви с около седмица напред. Обърнал се е пак седалищно, а от много време беше в правилна позиция… каза ми да не се притеснявам и да не го мисля, секцио съм и нямало такова значение, ама знам ли 🙄Поскастриха ме за килограмите, качила съм 3.5кг за последния месец, а да ви кажа честно не мисля, че съм имала големи прегрешения 🙈 казаха ми да огранича въглехидратите. Не е от ГД, защото околоплодните води са добре.
Ти колко кг си качила досега? Колко кг е нормално да се качват на месец?
Мен на прегледите лекарката само ме пита колко тежа и колко кг съм качила до момента и не ми е казала нищо повече.

11 😭
Забелязах, че последният един килограм е сякаш за седмица, може и да е от задържане на вода или просто съм си станала дебела 😂 акушерката каза и че бебето е по-голямо и това също влияе, ама според мен на жената ѝ стана съвестно за мен като ме видя как се стресирах от цифрата 😄 досега се движех много прилично и за този последния месец ми излезе страшно тумбаче. Сякаш изведнъж щръкна. 🤷♀
Мен като ме премериха веднъж в кабинета, направо ми стана лошо, защото бях с 3-4 кг повече, отколкото мислех, но това си е било от дрехите и обувките, които бяха тежки зимни боти. На кантара вкъщи нещата са си нормални. Аз по него следя колко точно съм качила, но се меря само по бельо и винаги сутрин като стана, за да е най-точен резултатът.
Иначе и моето бебе е по-голямо и върви с две седмици напред.

# 95
  • Варна
Уж по половин кг на седмица след първия триместър, ама това е много осреднено. На мен АГ ми каза да не качвам повече от 13-15 кг общо, но това е толкова индивидуално.
Мен днес много ме побъркват едни болки тип менструални. Не са силни, но са постоянно. Не е като контракция. Нямам идея от какво е :/
Вчера и аз бях с такива.
Днес съм ок, реших да не звъня на АГ

# 96
Аз да ви се оплача. Днес бях на преглед. Пъпната връв е омотана 2 пъти и съм страшно притеснена. Докторът ми увеличи магнезия . Ще изчакаме уикенда да се размотае и в понеделник сутринта ще ходя да ме види пак. Ако не се е ме приемат в болница за наблюдение.

# 97
Лилиум,дано всичко бъде наред Flowers Four Leaf Clover

# 98
Лилиум, успех, дано се отмотае само.Heart

# 99
Имам въпрос към дамите, които имат/са ползвали този нагревател за шишета на Avent:
Става ли за пластмасови шишета или е само за стъклени?

# 100

В тази аптека, често има добри намаление, а и като цяло цените да много по - ниски от останалите места.

# 101
Имам въпрос към дамите, които имат/са ползвали този нагревател за шишета на Avent:

Ползвах го с първото дете и пластмасови шишета без проблем.

# 102
Аз да ви се оплача. Днес бях на преглед. Пъпната връв е омотана 2 пъти и съм страшно притеснена. Докторът ми увеличи магнезия . Ще изчакаме уикенда да се размотае и в понеделник сутринта ще ходя да ме види пак. Ако не се е ме приемат в болница за наблюдение.

Лилиум, стискам палци всичко да е наред. Синът ми беше с два пъти омотана пъпна връв, но никога не са го правили на проблем. Така си се и роди. Знам, че е често срещано, въпросът е самата пъпна връв да не е прекалено къса.

# 103

Една от най-употребяваните вещи, докато дъщеря ми беше бебе. Само пластмасови шишета съм топлила. Не съм ползвала стъклени.

# 104
Лилиум, дано се отмотае само и да не се притесняваш 🍀

От аптека Гален редовно правя поръчки. Много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт