ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 914
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, момичета! Имам спукани капиляри по краката преди бременността, като цяло съм предразположена, седящата ми работа допринася... вероятно бременността ще влоши нещата, някой бори/борил ли се е с такъв проблем и знаете ли какви превантивни мерки могат да се вземат?

П.С. рядко се включвам, но всичко ви чета!
Много ви прегръщам и вярвам, че всичко ще бъде наред!

# 211

Аз съм другата седмица на ФМ и се чудя дали да си причиня БХС, след като мина теста на Вижън.

И при мен имаше такова чудене, вчера бях на лекар и каза да отида. Казах, че всичко е наред с теста, но тя каза, че се виждат други неща.
Та, смятам да отида, само да запиша час, че така от днес за утре не знам как ще стане.

# 212
Здравейте мацета, вчера получих резултатите от моя ВИЖЪН - всичко е отрицателно и ще си имаме момиченце! 💜 Моя мъж като видя пола на бебето и излезе от стаята 🤣 но дано всичко е наред до края! На 9ти юни съм на първа фетална и Бсх... Ще съм точно в 12 г.с. И аз се чудя дали да си причиня бсх, тъй като съм с донорска яйцеклетка и трябва да кажа възрастта на донорката, което автоматично прави резултатът неточен (13 госини по-малка) 🤔

П.с. Бях мернала коментар от някоя от вас, която се следи в Бургас при др Парушева и при др Мануелян - ако може да ми пише 🤗

# 213
Бонбон, честито ❤ все такива хубави новини да се съобщават! Много девойки много нещо. И аз се надявам на принцеса.

Аз може ли да помоля някой от бъдещите мами, които са се записали по един път, но ни четата, да драснат по два реда, че и те и бебчетата са добре. Че много имена ми се губят последно време, а съм прочела темите от преди да се включа, и така малко параноясвам.

# 214
Здравейте мацета, вчера получих резултатите от моя ВИЖЪН - всичко е отрицателно и ще си имаме момиченце! 💜 Моя мъж като видя пола на бебето и излезе от стаята 🤣 но дано всичко е наред до края! На 9ти юни съм на първа фетална и Бсх... Ще съм точно в 12 г.с. И аз се чудя дали да си причиня бсх, тъй като съм с донорска яйцеклетка и трябва да кажа възрастта на донорката, което автоматично прави резултатът неточен (13 госини по-малка) 🤔

П.с. Бях мернала коментар от някоя от вас, която се следи в Бургас при др Парушева и при др Мануелян - ако може да ми пише 🤗
Аз вчера бях на ФМ при д-р Мануелян. Не ми пусна БХС каза, че няма смисъл след като съм пускала изследване и само прегледа бебето.

# 215
Аз бях на първа фетална при Парушева с първата ми бременност и изобщо не останах доволна. Общо взето в Бургас не мисля ,че има добър специалист по фетална , а недей си Боже да има проблем или съмнение за проблем, ще ти изкарат акъла. Естествено монетата винаги си има две страни и сигурно има и доволни , но аз не съм от тях.

# 216

И аз съм с донорска яйцеклетка и лекарката ми директно каза без БХС, само пренатален и морфология за да няма драми. Пренаталния е с точност 99 % за какво ти е и БХС да влизаш допълнително в някакви тревоги.

# 217
Аз да ви се оплача постоянно лепвам вирусите, които носи каката от яслата. Вече втори път сериозно се тръшвам. Надявам се отново да успея да се справя без сериозни лекарства. Постоянно съм с парцали да поддържам температурата под 38 градуса. Плюс съм с ужасна хрема и нямам абсолютно никакви сили. Sad

# 218
Аз имам питане относно феталната. Чудя се къде да ходя, в Щерев при Чавеева, в Майчин дом? Много добри отзиви четох за Щерев. Чак средата на юли ми се пада, но мисля още от сега да си запазя час.

# 219
А какво трябва да се направи, за да бъде човек приет във фейсбук групата 🤔
Пуснах заявка преди 10-на дни, написах си потребителското име и нищо …

# 220
А какво трябва да се направи, за да бъде човек приет във фейсбук групата 🤔
Пуснах заявка преди 10-на дни, написах си потребителското име и нищо …
И аз чакам 😊

# 221
  • София, България
Одобрих ви, момичета, извинявайте, че се забавих. Причината е, че по принцип всяка една заявка я проверявам дали пише тук в темата.
И сега да кажа, че НЯМА ДА ПРИЕМА НЯКОЙ, който нито веднъж не се е представил дори при нас (понеже има и такива заявки). Губи се смисъла на тази затворена ФБ група. Ние там не пишем, но ако някой иска да сподели там лична снимка, идеята е да може все пак да го направи сравнително спокойно. Simple Smile

Woman89, аз лично направих 4 или 5 опита да се запиша при Чавеева. Началото на Май до около 10ти някъде ми казваха, че още няма график за Юни. После като излезна графика звънях два пъти и ме отрязваха, че не е предоставила актуализиран график, да звънна малко по-късно. Накрая просто се отказах. Доколкото разбрах тя се занимава предимно с патологични бременности и ако искаш да си запишеш обикновен час за ФМ трябва да си много настоятелна или да имаш уникален късмет да уцелиш точния момент.

# 222
За Бургас аз съм доволна от д-р Мануелян. При първата ми бременност тя видя проблем и лично се свърза с доц. Чавеева и ме изпрати при нея.

# 223
Woman89 аз ти препоръчвам проф. Димитрова, вчера бях при нея, уникално отношение, 45 мин ми отдели, закъсня да си тръгне заради мен, понеже не бях пила вода и не можеше да види бъбреците на бебето и не ме пусна без да се види всичко, много обрана, сериозна и със завиден опит. Прави ФМ във Фемина, като в майчин дом е началник на патологична бременност и там не преглежда Simple Smile  Мои приятелки са доволни от Искилиева също в Щерев мисля, че беше Simple Smile

# 224
Woman89 аз ти препоръчвам проф. Димитрова, вчера бях при нея, уникално отношение, 45 мин ми отдели, закъсня да си тръгне заради мен, понеже не бях пила вода и не можеше да види бъбреците на бебето и не ме пусна без да се види всичко, много обрана, сериозна и със завиден опит. Прави ФМ във Фемина, като в майчин дом е началник на патологична бременност и там не преглежда Simple Smile  Мои приятелки са доволни от Искилиева също в Щерев мисля, че беше Simple Smile
Благодаря, имам малко време да помисля къде да се запиша. Сестра ми беше при Искилиева и също е доволна. Скрининга, изследванията за Даун реших да са в Генетика, Майчин дом. Някой да ги е правил там?

Общи условия

Активация на акаунт