Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 278
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 750
  • София
В Натура2000 вече има инициали на печелившите:
https://natura2000.bg/znania-za-natura-2000/
Има като моите инициали+града за батерията -последната награда
ако съм аз какво да чакам: мейл, смс, обаждане
Може ли да каже някой от печелившите от миналата година?

# 751
Оф, нали имаше игра на Рексона, не я намирам, може ли жокер 🤪
На натура има и от Кюстендил 🍀
На Май дей им писах на Месинджър и искат офис на Спиди, не личен адрес 😉

# 752
https://woobox.com/o9jfn7?fbclid=PAAaZSL7OxpEdE1NEmJAClDR-ldXLaz … dIgyDwc2L7bh5G2Z- Печеливши в играта на my day. Видях познати имена. И аз печеля. ♥️♥️♥️
и аз видях познати имена, а и мен си видях ☺️. Честито на всички!

# 753
Подарявам 1000 МВ за Йетел. Пращам на първия, оставил телефон на лични.
ПОДАРЕНИ!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 22:31 от Maksimix

# 754
Мисля, че не сте го споделили(някой пита скоро). Това е за наградите на A1 и MasterCard.

# 755
  • гр. Кюстендил
На натура има и от Кюстендил 🍀
Ох, от Кюстендил и инициалите съвпадат с тези на мама и много се вълнувам дали е тя 🤩 Много ще се зарадва на тази награда. Каза, че по спомен е участвала, че аз и пращам почти всяка игра, но за момента и тя няма известие, както и една друга дама беше се припознала, но отново не е сигурно.. ще стискам палци и за двете 🤞

# 756
:Участвалите в играта на феъри получили ли са email? Сега видях, че имам от тях, но нищо не става ясно, освен че предстои да бъде публикуван списъка, естествено без упоменат срок 😎

# 757
Има ли някой ,който не е получил ваучера на  steam от предишната игра на Оreo?
Може ли телефон на който да  се обадя  за да попитам какво се случва.

# 758
  • София
Вчера получих ваучера от играта на Фейри и Билла и един подарък за детето от Curaprox от игра във ФБ.
Скрит текст:
Този месец участвам само в Дискрийт.

# 759
Има инициали и област като моите в натура 2000... Много желана награда е дано да съм аз и успех на всички, които се припознахме в тази игра. Миналата година се сещам че изпращаха смс-и на печелившите, но май нещо се бяха забавили с изпращането им.

# 760
Има ли някой ,който не е получил ваучера на  steam от предишната игра на Оreo?
Може ли телефон на който да  се обадя  за да попитам какво се случва.
заповядай

# 761
  • Варна
Ваучерите от Шуменско са реално карти Идънред.

Спечелих ваучер от Шуменско за "барбекю продукти"..четох, четох, но не разбрах какво всъщност съм спечелила..някой вече да си го е получил ?

# 762
  • София
Фантастико и Кола качват, Славова май и там се е разписала , както и други абонирани за игрите на Фантастико.

# 763
Има инициали и област като моите в натура 2000... Много желана награда е дано да съм аз и успех на всички, които се припознахме в тази игра. Миналата година се сещам че изпращаха смс-и на печелившите, но май нещо се бяха забавили с изпращането им.
Аз не мога да си спомня област ли се попълваше или град. Ако е област, има инициали като моите за батерията.

# 764
  • Велико Търново
Ваучерите от Шуменско са реално карти Идънред.

Спечелих ваучер от Шуменско за "барбекю продукти"..четох, четох, но не разбрах какво всъщност съм спечелила..някой вече да си го е получил ?
Важат ли за всички магазини? Аз бях спечелила ваучер от ОМВ, който също беше карта идънред, но ставаше да се ползва само за три магазина.

Общи условия

Активация на акаунт