Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 279
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 510
Разбира се,че има. Някои хора си правят отделен профил за това. Аз също имам един личен,с 30-40 последователи и един с 1000+.
Сикрет,за мен да ми орисаш един фотоепилатор,прахосмукачка робот,някой айфон,ТВ,ел. тротинетка,кола.. Абе нещо готино да е. 😂🤪
Аз нямам нищо спечелено скоро. Последно парфюм Good girl на КХ,много си го обичам и ползвам с кеф. Не съм играла тези дни,днес сигурно ще поразцъкам ИГ.

# 511
  • Сливен
Добре, стискам палци 🤞. Щом е желана, рано или късно ще бъде спечелена. Почти всеки един тук, който е имал желана наградата в даден момент, е спечелил, рано или късно. Както при мен - много исках Оптигрил, в рамките на 1 година се включих във всяка една игра. Накрая го спечелих от Кауфланд-трябваше да се купят 2 бутилки КК, ако не греша. Така че - рано или късно, желаната награда се появява.🤞
Ох, аз много искам електрона книга, и все се каня да си купя Милка,но не вярвам много, че ще ми се падне 😔
Да ви питам за играта на 7 дейс - само качваш снимката в стори и ги отбеляваш ли? Защото го направих, но ме няма в галерията на страницата им 🙄 Ако някой от Плевен иска да се включи - има пано в Лайфа на Македония.

Една бяла електронна книга да ти се падне,че да я съчетаеш със наградата от форумната игра на Президент. Bowtie
Anyyyone -с новото профилно име,крайно време е да спечелиш нещо по-така Wink Grinning
JustMila  -при такава награда от пералня и другите награди спечелени от теб,последно време,би трябвало в скоро време да спечелиш. Wink Bowtie
Еми,толкова "орисване" от мен Grinning .Но наистина ви стискам палци,за желаните от вас награди.

За играта на 7даус-в един от посочените магазини,в нашият град,табелата беше точно след касите .Даже човек може спокойно да влезе,да се снима и да излезе. Grinning

# 512
Моят акаунт е публичен и незаключен. Обаче не го ползвам много активно Simple Smile
И от Фб ми писна - от около две години почти не го ползвам, просто ми омръзна. Само Месинджър върши някаква работа...

# 513
  • София, Дружба 2
КК  и Фантастико проспаха да публикуват. Sad Поне се надявам да изтеглят като хората, че в същата игра /КК и ФФ/ от миналата година бяха предимно Пеневи,  с по няколко награди за всеки член от фамилията.

# 514
  • Сф
DukA са с 30% намаление до утре включително.  Напазарувах подаръци с ваучера на Zewa.Ако някой не се е възползвал още, сега е момента.

# 515
  • Пловдив
Някой, който е получил плажната чанта на КК може ли да я покаже?

Сикрет, орисай ме и мен, да си спечеля един мултикукър, моля Kissing Heart

# 516
  • Сливен
Някой, който е получил плажната чанта на КК може ли да я покаже?

Сикрет, орисай ме и мен, да си спечеля един мултикукър, моля Kissing Heart

Е, теб няма как да не те орисам.. При толкова кодове изпратени  на съобщения, преди доста време , нищо че  там  бях карък. 😅 Явно наистина не беше моята игра, а и както написах - аз самата нямах "стимул" за нея игра. Ако не греша, в момента има игри за Мултикукър, с покупка или беше пък  друг уред... 😅 Така че, все ще го уцелиш. Wink

Предполагам, че 7даус се "реваншират" с тази игра/награди,заради гафа със раниците и изтеклият срок неща.

# 517
Аз играя за почивка в Gordons с една бележка. 🤣 Сикрет,дай ми и на мен късмет,че съм с бебе и пари няма! 😀😀😀😀

# 518
  • Под Слънцето
Из нас се мотае една вълшебна пръчица на фея. Ше взема да ти е пратя, сикрет Simple Smile
Само да открия в коя саксия я боднах да подпира китката.

# 519
  • Сливен
Из нас се мотае една вълшебна пръчица на фея. Ше взема да ти е пратя, сикрет Simple Smile
Само да открия в коя саксия я боднах да подпира китката.

Да ти кажа и аз имам една, също в саксия и се чудих какво да я правя. 😅😄 Добре хора,мисля че стига толкова "Спам" с това орисване, сигурно на доста хора им писна да четат, а и че вземе някой да ме докладва. 😄😄

Миналата година, Maggi пак раздваха барбекю прибори в куфарче, сега гледам и раница добавили. Не мога да се сетя, Морени пускаха ли игра тази година или все още не?

# 520
  • Под Слънцето
За Морени - не. Те обичат да пускат игра като е най-топло и кодовете им от вътрешната страна на опаковката се размазват и изчезват заедно със стопеният шоколад.

А от всички награди с прибори за  барбекю в последните години най-много си  харесвам металното на Джим Бийм.Пък  онези от на КК и К. играта , дето се опитаха да ме преметнат с изпращането на по-евтино такова от обявеното в правилата, след което ме компенсираха с доста по-скъпо , така си ми седи като наказано и ми е терсене да го ползвам.

# 521
  • Б
Може ли да споделите играта на Нивеа , продукти за мъже? Не я откривам.

# 522
# 523
В Добрич

# 524

Общи условия

Активация на акаунт