Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 44 309
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, вирусология искат ли при пункция или направо за евентуален трансфер? Както и на мъжа, нужна ли е?
Този цикъл уж плануваме инвитро на ЕЦ. Миналия месец бях със задържан фоликул , днес цикъла ми дойде на 21 ден. Чудя се, нормално ли е...🥺

# 106
Здравейте, вирусология искат ли при пункция или направо за евентуален трансфер? Както и на мъжа, нужна ли е?
Да, за пункция трябва да имате валидна вирусология и за двамата.

# 107
Този цикъл уж плануваме инвитро на ЕЦ. Миналия месец бях със задържан фоликул , днес цикъла ми дойде на 21 ден. Чудя се, нормално ли е...🥺
Здравейте! На мен ми искаха вирусология. Ако нямате правена през последните 3 месеца.

# 108
Момичета, правих абразио на канала и ми взеха биопсия  от шийката преди 10тина дни. Докторът каза, че може да има зацапване, докато се затвори раната, защото все пак мястото е влажно и бавно ще зарастне.. Ноо няма никаква изгледи да спира. Всеки ден си ми цапа. Някоя правила ли е и колко време ви отне, за да спре зацапването?

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 16:38 от Asya93

# 109
Аз съм правила окт 22г,като след него кървях като заклана 3 дни и ми зацапваше направо до следващия цикъл. След това всичко беше идеално. Пий вит.Ц 1000 мг и цитрусови фрешчета

# 110
  • На изток от Ада
Нчкой да знае дали ще е безплатен 2 час при генетик
Имаме кариотип ок е , утре ще ходим пак . Дали пускат други изследвания генетиците , имам няколко аборта . Имам изследвания за тромбофилия

# 111
Нчкой да знае дали ще е безплатен 2 час при генетик
Имаме кариотип ок е , утре ще ходим пак . Дали пускат други изследвания генетиците , имам няколко аборта . Имам изследвания за тромбофилия
Няма как да е безплатен. Вторичен преглед ще е

# 112
И аз имам аборт и тромбофилия. Бях правила имунологични изследвания преди последния опит и уж всичко беше наред. След аборта обаче ми казаха, че трябвало след положителен резултат да си направя отново, за да се види дали има необходимост от някаква терапия или вливания. Пишете как е минало и какво са ви казали. Успех!

# 113
Аз и първичния преглед със генетик си платих . Относно стойностите на Е преди пункция и на 400 Е със два фоликула са били празни и на 67 Е също бяха празни аз отказах пункцията тогава но акушерката ми обясни ,че не мога сама да си решавам дали ще има пункция или не .

# 114
Генетиците на Надежда са пълна трагедия
Аз и първичния преглед със генетик си платих . Относно стойностите на Е преди пункция и на 400 Е със два фоликула са били празни и на 67 Е също бяха празни аз отказах пункцията тогава но акушерката ми обясни ,че не мога сама да си решавам дали ще има пункция или не .

# 115
Здравейте,момичета
интересно ми е тези ,които са по фонда какви суми са заплатили те при ЗЕТ.
Учуди ме това,че платихме над 2000лв при положение,че сме по фонда,като всички прегледи и медикаменти след пункцията си ги плащаме ние,както и всички изследвания,както и ICSI въпреки,че четох,че то се покрива от фонда.
Не съм задълбавала,тк е ясно,че всичко е оправдано в името на това да имаме деца.
Явно покриват по-голяма сума при СЕТ.
Би ми било интересно да споделите,благодаря:)

# 116
Как сте плащали лекарствата , фонда нали поема . Да доплатите някое да , но иначе ?
Здравейте,момичета
интересно ми е тези ,които са по фонда какви суми са заплатили те при ЗЕТ.
Учуди ме това,че платихме над 2000лв при положение,че сме по фонда,като всички прегледи и медикаменти след пункцията си ги плащаме ние,както и всички изследвания,както и ICSI въпреки,че четох,че то се покрива от фонда.
Не съм задълбавала,тк е ясно,че всичко е оправдано в името на това да имаме деца.
Явно покриват по-голяма сума при СЕТ.
Би ми било интересно да споделите,благодаря:)

# 117
Фондът поема лекарствата за самата стимулация, както и прегледите и изследванията до пункция, самата пункция и СЕТ ако има (не съм имала свеж трансфер, но не мисля че поемат нещо за лекарствата нужни за трансфера). Не съм сигурна дали поемаше замразяване, май да. Каквото е нужно като медикаменти и прегледи след пункция, преди ЗЕТ, си се плаща. За самия ЗЕТ сумата е 500лв.
Само ми е чудно защо сте си плащали ИКСИ. Имаше и още някакви допълнителни техники за оплождане използвани?

# 118
IMCI ПОКРИВА ЛИ СЕ ОТ ФОНДА? И като цена каква е разликата с ИКСИ ?

# 119
IMCI ПОКРИВА ЛИ СЕ ОТ ФОНДА? И като цена каква е разликата с ИКСИ ?
Не се покрива от фонда

Общи условия

Активация на акаунт