Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 44 323
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
знаете ли каква е цената ?
И може ли само разликата да се доплати от ИКси ?

# 121
знаете ли каква е цената ?
И може ли само разликата да се доплати от ИКси ?

270.00лв от ценоразписа, най-веротно само това се доплаща, за оплождане няма значение дали е ИКСИ, цената е за оплождане на Х броя.

# 122
Здравейте! Нормално ли е преди пункция да имате температура  и може и да се пие нестероидно противовъзпалително за смъкването ѝ? Не е много висока, но осезаема, плюс главоболие и обща отпадналост.

# 123
  • Пловдив
Здравейте! Нормално ли е преди пункция да имате температура  и може и да се пие нестероидно противовъзпалително за смъкването ѝ? Не е много висока, но осезаема, плюс главоболие и обща отпадналост.
Нормално е ако сте настинала, хванала вирус.Задължително трябва да споделите с анестезиолога.

# 124
Тези от вас които ,са били на стимулация с фемара,колко често сте пускали хормони до пункцията?Вярно ли е ,че фоликула трябва да е поне 20мм за да бъде аспериран?

# 125
Веднъж, точно ден преди пункцията. Ами, чувала съм по света, че аспирират ф. от 18 мм нагоре, но в Надежда може да е само от 20. Не знам.

# 126
Аз точно в началото на стимулацията бях настинала. Док. каза,че до пункцията трябва да се оправя и да съм здрава. Никой не ме е питал след това, а само го отбелязах на информораното съгласие.

# 127
  • На изток от Ада
Часа за генетика беше безпплатен ! Поговорихме и сега ме чака ПБМС

# 128
Момичета, правих абразио на канала и ми взеха биопсия  от шийката преди 10тина дни. Докторът каза, че може да има зацапване, докато се затвори раната, защото все пак мястото е влажно и бавно ще зарастне.. Ноо няма никаква изгледи да спира. Всеки ден си ми цапа. Някоя правила ли е и колко време ви отне, за да спре зацапването?

Здравейте, какво представлява образио на канала и каква беше причините да се прави ? С упойка ли правихте
абразиото и биопсията ? Бъзро възстановяване и успех Flowers Hibiscus !

# 129
Здравейте, има ли някой който 1 по дълъг протокол. Може и на лично да ми разкаже как протича самата стимулация, кога се ходи на прегледи, колко често и т.н Пункция и трансфер кога се правят? Предстои ми. А до сега винаги съм била или на естествен или по къси протоколи. От 2015 г. Е нашата сага.

# 130
Като при къс с разликата,че на предходен цикъл ще ви сложат 1 блокираща инжекция(това е най-често използвания дълъг протокол,но има и други).

# 131
След направена цитонамазка и изменения, имаше препоръка за колпоскопия. Бях на колпоскопия и докторът каза,че трябва да се направи абразио и да се вземе биопсия, за да се види на какво се дължат тези изменения и какво може да се направи, за да се подобри. Чакам да излязат резултатите, но каза, че най-вероятно е в следствие от HPV.

Момичета, правих абразио на канала и ми взеха биопсия  от шийката преди 10тина дни. Докторът каза, че може да има зацапване, докато се затвори раната, защото все пак мястото е влажно и бавно ще зарастне.. Ноо няма никаква изгледи да спира. Всеки ден си ми цапа. Някоя правила ли е и колко време ви отне, за да спре зацапването?

Здравейте, какво представлява образио на канала и каква беше причините да се прави ? С упойка ли правихте
абразиото и биопсията ? Бъзро възстановяване и успех Flowers Hibiscus !

# 132
Как записвате час за стартиране на инвитро? Съвещават ли се с лекаря кога да ви дадът час? На мен ми казаха, че ще ми върнат обаждане след като се решат. При вас така ли е?

# 133
  • София
Ами не. При мен след прегледи беше установена причина за ин витро и си следваме схема. Х ден от МЦ ме вика док. След неуспешен трансфер искаха да ми дадат час за след две седмици, но при мен нещата са малко по-различни и прегледа ми беше след броени дни съответно с нов план от страна на док.

# 134
  • София
Как записвате час за стартиране на инвитро? Съвещават ли се с лекаря кога да ви дадът час? На мен ми казаха, че ще ми върнат обаждане след като се решат. При вас така ли е?
при д-р Стаменов от години е така.
звъниш и казваш че искаш час и всъщност те записват в списък и ти се обаждат предния ден да уточните по кое време ти е по-удобно.
не че има особен избор.

Общи условия

Активация на акаунт